papson:Měl jste jít radši s manželkou,vaše starosti bych chtěl mít.Já prodávám andulku za 500,přijeďte si je vyfotit.
Cenu si můžete udělat jakou chcete, třeba 500 za andulku. Otázka je jestli ji od vás někdo koupí.
Dnes jsem čekal na manželku před Tiskem a z dlouhé chvíle jsem navštívil zverim oex. Rozela 2000, andulka 440, kanár 900, agap. Fischer. 1000,Kč. Nekup to. 0mlouam se, píšu z telefonu.
Měl jste jít radši s manželkou,vaše starosti bych chtěl mít.Já prodávám andulku za 500,přijeďte si je vyfotit.
papson:Měl jste jít radši s manželkou,vaše starosti bych chtěl mít.Já prodávám andulku za 500,přijeďte si je vyfotit.
Cenu si můžete udělat jakou chcete, třeba 500 za andulku. Otázka je jestli ji od vás někdo koupí.
Eriku, měl by ses vrátit raději k té akvaristice.
Tak je nafoť a přidej fotky,rádi se poučíme!Pán Groda prodává také andulky, ale to je špička!Věřím tomu že Vaše nemají hodnotu ani 30kč.
Ty v těch zveráčích taky ne. Nikdy jsem tam na výstavní nenarazil
Výstavní andulky jsem se pokoušel taky chvat (ne na výstavy) a po 2-3 letech jsem to ukončil - neměl jsem zájem množit žebráky… …a to jsem kupoval do chovu od těch nejlepších… Jezdil jsem na čumendu i na výstavy , takže jsem měl možnost tam mnohé vypozorovat… V dnešní době by měla obyčejná andulka stát kolem 300 Kč…
PETROSMORAVICUM:Výstavní andulky jsem se pokoušel taky chvat (ne na výstavy) a po 2-3 letech jsem to ukončil - neměl jsem zájem množit žebráky… …a to jsem kupoval do chovu od těch nejlepších… Jezdil jsem na čumendu i na výstavy , takže jsem měl možnost tam mnohé vypozorovat… V dnešní době by měla obyčejná andulka stát kolem 300 Kč…
Nesmysl Andulka za 150 Kč se Vám vyplatí na jaře , já prodávám samice za 200 samce za 150 Kč. A neprodělávám. Zkuste ji prodávat za tři sta. ???
Anonymní:Nesmysl Andulka za 150 Kč se Vám vyplatí na jaře , já prodávám samice za 200 samce za 150 Kč. A neprodělávám. Zkuste ji prodávat za tři sta. ???
Je pravda že jsem větší část mých andulek koupil za větší ceny 13 euro a pod.
Nevím v jakých podmínkách vaše andulky žijí… Prodat za 300 se asi nedá, díky takovým jako jste vy… Řekl bych, že si to neumíte spočítat.
Z doslechu vím o lidech, v jejich chovu (jestli se to dá vůbec nazvat chovem…) andulky neznají nic jiného jak suchý rohlík a vodu… Lepší název by byl množírna než chov… Pak se nedivím, že jsou někteří ochotní dát andulku do výkupu za 50…
PETROSMORAVICUM:Nevím v jakých podmínkách vaše andulky žijí… Prodat za 300 se asi nedá, díky takovým jako jste vy… Řekl bych, že si to neumíte spočítat.
Z doslechu vím o lidech, v jejich chovu (jestli se to dá vůbec nazvat chovem…) andulky neznají nic jiného jak suchý rohlík a vodu… Lepší název by byl množírna než chov… Pak se nedivím, že jsou někteří ochotní dát andulku do výkupu za 50…
Vážený pane moji ptáci se mají lépe než já co si to dovolujete urážka každou větou myslym že jste ***** a prodavejte si za mě 5000 sasku
Proč ty urážky? Přece nejste potrefená husa?
kometa:Proč ty urážky? Přece nejste potrefená husa?
Jaké urážky ? Jděte do diskuze a zjistíte kdo si začal ,jinak andulky mám v kotelně ve voliéře 3x 2 x 2 a to tři páry prisvit 13 hodin denně . Dělám to jen proto že mám konečně andulky duhové to znamená bělokřídle. Snad už ty sedokridle skončí ve vykupu
Ale já rybky nemám,jen jsem se ptal na možnosti.A za kolik kdo co prodává je každýho věc,nikdo to pána nenutí kupovat,ostatně i píše že “nekup to”.
papsone, pán to píše jako ironii. Chtěl jen poukázat na přemrštěné ceny ptáků ve zverimexu, ty trdlo. A ty jsi mu hned střelil, že by si chtěl mít jeho starosti.Tak to příště nečti , nebo se dej zase na chov akvarijních ryb.
PETROSMORAVICUM:Výstavní andulky jsem se pokoušel taky chvat (ne na výstavy) a po 2-3 letech jsem to ukončil - neměl jsem zájem množit žebráky… …a to jsem kupoval do chovu od těch nejlepších… Jezdil jsem na čumendu i na výstavy , takže jsem měl možnost tam mnohé vypozorovat… V dnešní době by měla obyčejná andulka stát kolem 300 Kč…
Nerozumiem téjto vete “neměl jsem zájem množit žebráky” možete to trochu vysvetlit?
Dakujem
Anonymní:Nesmysl Andulka za 150 Kč se Vám vyplatí na jaře , já prodávám samice za 200 samce za 150 Kč. A neprodělávám. Zkuste ji prodávat za tři sta. ???
Nie je andulka ako andulka a nie je kupujúci ako kupujúci.
Dajú sa predat andulky aj po 300 Kč a viac.
Anonymní:Nerozumiem téjto vete “neměl jsem zájem množit žebráky” možete to trochu vysvetlit?
Dakujem
I když jsem to nepsal já , tak to trochu rozvedu. Žebrák je silné slovo použil bych chudáky. Jeden veterinář napsal, vemte si že výstavní andulka je i třikrát větší než obyčejná a má při tom stejně velké srdce, které toto obrovské tělo musí držet při životě. U lidí by to znamenalo, že obyčejné srdce by muselo utáhnout 300 kilové tělo a to je pro to srdíčko pořádná zátěž. Proto se výstavky nedožívají vysokého věku jsou háklivé na stresy, jsou hned zadýchané nevitální atd. Ale to už k tomu patří při stravě kterou běžně dáváte andulkám by tyto andulky pouze živořily, proto musí mít stravu, minerály vitamíny apod. daleko kvalitnější a ve větším množství než ty obyčejné a pokud nechcete investovat nemalé peníze do těchto komodit, tak nemá cenu se o ně pokoušet.
kkk:I když jsem to nepsal já , tak to trochu rozvedu. Žebrák je silné slovo použil bych chudáky. Jeden veterinář napsal, vemte si že výstavní andulka je i třikrát větší než obyčejná a má při tom stejně velké srdce, které toto obrovské tělo musí držet při životě. U lidí by to znamenalo, že obyčejné srdce by muselo utáhnout 300 kilové tělo a to je pro to srdíčko pořádná zátěž. Proto se výstavky nedožívají vysokého věku jsou háklivé na stresy, jsou hned zadýchané nevitální atd. Ale to už k tomu patří při stravě kterou běžně dáváte andulkám by tyto andulky pouze živořily, proto musí mít stravu, minerály vitamíny apod. daleko kvalitnější a ve větším množství než ty obyčejné a pokud nechcete investovat nemalé peníze do těchto komodit, tak nemá cenu se o ně pokoušet.
Ano chov výstavných anduliek je velmi drahý a náročný koníček.Keby to bolo také jednoduché,že si kúpite dva páre kvalitných anduliek a budete odchovávat kvalitné mladé,tak by cena výstavnéj andulky bola naozaj 300 Kč.Nehovorým že možno viečom nemáte trochu pravdu,ale pochybujem že ked má výstavná andulka také vnútorné organy ako obyčajná a je 3X večšia tak je dutá.
Anonymní:Ano chov výstavných anduliek je velmi drahý a náročný koníček.Keby to bolo také jednoduché,že si kúpite dva páre kvalitných anduliek a budete odchovávat kvalitné mladé,tak by cena výstavnéj andulky bola naozaj 300 Kč.Nehovorým že možno viečom nemáte trochu pravdu,ale pochybujem že ked má výstavná andulka také vnútorné organy ako obyčajná a je 3X večšia tak je dutá.
Nejsem až takový odborník samotného by mě zajímalo jakej má vliv velikost těla na velikost vnitřních orgánů, ale u srdce asi neplatí čím větší člověk nebo andulka tím větší srdce, orgány podle mě jsou plus mínus u všech stejné.