lupus4:Takže nemáte 😉, nebo se bojíte, že vám je vykoukáme ?
Múzu Vám slíbit že až dojede některý z mých vnuku tak Vám to sakra vyfotí tj. Květen nebo červen , kapišto?
😀jj, megi je “geniální”, dá odkaz na nijak nesouvisející BFD, pak do toho zamotá APV, (o kterém není v odkazu ani slovo) a vůbec je “šikovná” jak zrovna potřebuje …🙃
Ne, kometo, opravdu nemůžete říkat, že pětina je nic, to si leda zarámujte a nikde neříkejte.
Na stránkách IKEMu se o mezipohlavních rozdílech nezmiňují (udávají průměrnou hmotnost stejnou jako já), pouze o těch sportovních.
lupus4:Takže nemáte 😉, nebo se bojíte, že vám je vykoukáme ?
Múzu Vám slíbit že až dojede některý z mých vnuku tak Vám to sakra vyfotí tj. Květen nebo červen , kapišto?
Anonymní:K tomu nepotřebuje nový telefon a když tady píšete, tak máte počítač nebo notebook nebo tablet a to plně stačí k vložení fotek! Jen je musíte mít uložené ve fotkách nebo v fotogalerii, ale to snad je úplně jasné. Takže šup šup. Mějte všichni krásný den.
Tak sup sup pane rychle se dovzdelat mám tablet ve sklepě nemám žádný internet chytráci !!!
Vy píšete jako z vesmírné lodi UFO…tablet ve sklepě,žádný internet a fotky květen nebo červen! Vypadá to, že jste zapomněl napsat ještě rok! Aby jsme se toho ještě dožili! No tak máte prostě data a to je snad jedno nebo ne? Jste tady stále, takže místo v obýváku sedíte ve sklepě? Jsme prostě různý. Krásný den
Tak znovu mám tablet, nemám ve sklepě žádni internet , chápete VUBEC psané slovo? Fotky určitě pošlu ale jenom panu lupus4 protože mě je to jedno co Vy tady melete. Už mi příště nestojime ani za odpoved
Krásný den nastane až mladí pochopí že pro starší spoluobčany může být mnohdy problém najít na klávesnici písmenko natož pak to že připojení internetu ve sklepě znamená že ho mohou mít i v obýváku. A třeba ani nechtějí.
Anonymní:Tak sup sup pane rychle se dovzdelat mám tablet ve sklepě nemám žádný internet chytráci !!!
No dobrý by bylo používat i čárky a né se stále vymlouvat na věk!
Anonymní:Rozumím psanému slovu a melete a melete jenom Vy a “mi"jako my všichni se píše y, prosím! A kdo o co stojí nebo nestojí, tak to je mi putna! Krásný den
Znám doktora, co chová drahé papoušky za miliony , má krásné voliéry za tisice a odchoval hovno. Znám zedníka , co má voliéry za pár desítek tisíc a odchovává papoušky za ty roky , dá se říct za miliony už určitě prodal.
J5:Krásný den nastane až mladí pochopí že pro starší spoluobčany může být mnohdy problém najít na klávesnici písmenko natož pak to že připojení internetu ve sklepě znamená že ho mohou mít i v obýváku. A třeba ani nechtějí.
Určitě se Vám ozvu na odchovy duhových andulek pokud máte zájem . Jk. Protože jste normální.