viděl jsem konipase bílého. Zůstávají někteří jedinci celou zimu tady jako rehci nebo šlo o navrátilce z jihu?
A co přinesl? Chlapečka, nebo holčičku? 🙂
A co přinesl? Chlapečka, nebo holčičku? 🙂
Čápi přece nosí kluky. To ví každý.😉
A holčičky nosí vrány😉
Tak u nás už žádné děti nepřinese.Jediní,co se mají narodit, jsou králíčci.
tak ty si snad ramlice zvládne porodit sama, by se ten čáp a vrána ulítali 😄 Nebo, že by králíčky nosil orel? 🤔
I u nás už je veselo : Špačci, skřivani, hřivnáči, konipas ……
viděl jsem konipase bílého. Zůstávají někteří jedinci celou zimu tady jako rehci nebo šlo o navrátilce z jihu?
Anonymní:viděl jsem konipase bílého. Zůstávají někteří jedinci celou zimu tady jako rehci nebo šlo o navrátilce z jihu?
věštecká koule mlčí 🙂
u nás na Otavě byl už druhou zimu k. horský, nedávno mu přiletěla 0,1 a s ní se objevili i k. bílí 😉
konipasi bílí už tady jsou - včera jsem na ně koukala v Českém ráji
Anonymní:viděl jsem konipase bílého. Zůstávají někteří jedinci celou zimu tady jako rehci nebo šlo o navrátilce z jihu?
Byl to konipas bílý a byl to navrátilec z jihu ( nebo odjinud 🙂). Kdyby tu byl přes zimu, určitě bych ho nepřehlídla. Tedy ten u nás.
Pozoroval jsem 2 divoké husy, nikdy jsem je takto z blízka neviděl. Než jsem vyfotil byli fuč.
Dobrý den, včera jsem videl letět Dudka. Praha zapad.
Čejky si u nás vybrali močál a asi budou brzy hnízdit, zajímaví ptáci ten jejich pískot i let. Připomínají mi nějakého papouška.