Aktuálně: 2 207 inzerátů287 565 diskuzních příspěvků20 544 uživatelů

Všeobecný pokec

Buggyra
Buggyra 09.12.2025, 12:28:43 xxx.xxx.198.226

To je takové radosti kvůli tomu Jirkovi? A nebo se povedlo něco s těmi nebohými? To by bylo třikrát lepší 🙂

Zrzavci
Zrzavci 09.12.2025, 12:30:09 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.12.2025, 12:28:43

Na Jiříka momentálně prdím. Páč - Je to víc, než třikrát lepší!!! Je to tisíckrát lepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Zrzavci
Zrzavci 09.12.2025, 12:59:50 xxx.xxx.226.6

A řekněte mi někdo, proč se musí na ty instituce tak tlačit, aby něco dělaly? Bába řekne- proč jste mě neinformovali?? Boha jeho , pět let měla na stole co? nebo u toho stolu neseděla ona? měla a seděla. až se musí stát něco takhle hroznýho, až se musí tlačit ze všech stran, až to musí celý za ně někdo navíc zorganizovat!!!! Opravdu od a až do zet a oni nevědí?? Neznají zákon?? Ani neví!! co má správně dělat, jaký kroky…... a tohle člověk živí z daní!!

Buggyra
Buggyra 09.12.2025, 13:01:57 xxx.xxx.198.226

Je to tak, že dokud to nepadá hlavou přímo do žumpy, tak budou sedět a tvářit se jakoby nic, protože toho mají hodně a jejich kompetence jsou mizerné, dokud není hromada důkazů, které si ovšem oni těžko legálně obstarají, tak nemůžou ani pípnout, legislativa neumožňuje. Já na ně nejsem naštvaná, protože v tom křesle bych se asi ukousala bezmocí.

Sarah01
Sarah01 09.12.2025, 13:02:49 xxx.xxx.11.197
Zrzavci:

A řekněte mi někdo, proč se musí na ty instituce tak tlačit, aby něco dělaly? Bába řekne- proč jste mě neinformovali?? Boha jeho , pět let měla na stole co? nebo u toho stolu neseděla ona? měla a seděla. až se musí stát něco takhle hroznýho, až se musí tlačit ze všech stran, až to musí celý za ně někdo navíc zorganizovat!!!! Opravdu od a až do zet a oni nevědí?? Neznají zákon?? Ani neví!! co má správně dělat, jaký kroky…... a tohle člověk živí z daní!!

Takže se to konečně pohlo?

Zrzavci
Zrzavci 09.12.2025, 13:07:35 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.12.2025, 13:01:57

, které si ovšem oni těžko legálně obstarají,

Když budu mít zájem, půjdu prostě okolo, udělám fotky budu chtít vysvětlení, nápravu, budu minimálně prudit, aby ten kdo špatně koná, nevěděl dne ani hodiny, kdy se tam zjevím. Pít kafe nemusím na židli za stolem, ale klidně cestou v autě. Musí se stát něco takhle fatálního, oslovit tisk, natlačit je do toho…. Víte Buggyro - oni OPRAVDU NEVĚDĚLI CO MAJÍ DĚLAT, CO MOHOU DĚLAT. Nelžu, kdyby to za ně někdo nezorganizoval, opět by se to nepovedlo. Tohle je lemplovství a takový kafíčkář tam nemá co dělat. 

Zrzavci
Zrzavci 09.12.2025, 13:08:19 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 09.12.2025, 13:02:49

Úplně a do plnejch. Je to moc krásný vánoční dárek. 

Sarah01
Sarah01 09.12.2025, 13:30:55 xxx.xxx.11.197
Zrzavci:

Tak to moc gratuluju a mám radost s vámi. 👍🎉🎉🎉

Zrzavci
Zrzavci 09.12.2025, 14:26:00 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 09.12.2025, 13:30:55

Já mám opravdu velkou radost, protože jsme už tak nějak nedoufali, nikdo z těch, kteří jsme to měli na očích. A teď za velkýho přispění dvou lidí a bohužel i té nešťastné události, která to rozhýbala, se to konečně podařilo. Já jsem byla jen součástka v tom všem .

Orionka (neregistrovaný) 09.12.2025, 14:40:24 xxx:xxx.a6cc:eb74
Zrzavci:

Já mám opravdu velkou radost, protože jsme už tak nějak nedoufali, nikdo z těch, kteří jsme to měli na očích. A teď za velkýho přispění dvou lidí a bohužel i té nešťastné události, která to rozhýbala, se to konečně podařilo. Já jsem byla jen součástka v tom všem .

👍👍 I já mám radost. Nemusím na stará kolena bourat, krást a rajtovat 🖐️

efe
efe 09.12.2025, 15:02:33 xxx.xxx.199.5
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 09.12.2025, 14:26:00

Jste nejlepčí a udělala jste mi obr radost ❤️

Bobca
Bobca 09.12.2025, 18:37:56 xxx.xxx.20.192
Zrzavci:

já si myslím,že čtu poctivě,ale můžete mi prosím říct,co je to za dárek??asi mi něco ušlo…dík moc..jsem napnutá🙏…

Zrzavci
Zrzavci 10.12.2025, 06:59:06 xxx.xxx.226.6

Bobčo - píšu SZ, stejně tak Dáje.

Edit Dáje nenapíšu?? Nemůžu ji v SZ najít. Asi nejste Dájo přihlášená? Zkusím později. díky za pochoptení. Každopádně Dájo, pro jistotu jsem požádala adminy o smazání konce konverzace.

Buggyra
Buggyra 10.12.2025, 07:20:23 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 09.12.2025, 13:07:35

Cestou v autě se dá kafe pít, když si vypíšete služebku, je volné služební auto nebo se vám povede protlačit použití soukromého, získáte ke služebce povolení od vedoucího, a nadto se vám na stole nakupí všechna administrace nejen za tu dobu, kdy sedíte s kafem v autě, ale i právě administrace toho výjezdu. Komu by se chtělo. A jestli úředníčka neřeší takovéhle situace často, tak skutečně nemusí vědět, co může a nemůže. Třeba tam poslali nějakou osobu, kterou zrovna mohli postrádat. Je fantastické, že jste se do toho tak opřeli a přiměli orgány jednat, to je výborný začátek dlouhé cesty. Blahopřeji a držte se.

Zrzavci
Zrzavci 10.12.2025, 07:51:20 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 10.12.2025, 07:20:23

Když já si, Buggyro, myslím, že tahle práce je z těch, které je nutno dělat s určitým nasazením. A nebo to nedělám a jdu šmrdlat nějakou čistě kancelářskou práci.  Vidím-li zvířata v neutěšeném stavu a jsem-li pět let opakovaně informována a žádána o pomoc pro ta zvířata, tak jsem hovado, když nic neudělám. Prostě jsem, ignorantský a bezcitný hovado, kterému je utrpení zvířat zcela fučík. Pak tam nemám co dělat a mám jít dělat biletářku na toalety. Tam nikomu neublížím.

Buggyra
Buggyra 10.12.2025, 08:04:48 xxx.xxx.198.226

Takhle jim chodí ale udání roky a roky na spoustu zvířat, která různým způsobem údajně trpí, a nelze objet osobně všechno hned a včas a pokaždé, když někdo plivne, na to ten aparát není zařízený. Jak říkám, dokud to nepadá po hlavě do žumpy, je to vše jen na tom, jak tu naléhavost vyhodnotí kdosi za stolem, a to nemusí být vůbec veterinář, to může být nějaká administrativní síla.

A s tím, že “tak tam nemám co dělat a mám jít dělat něco jiného” je to asi tak jako v ošetřovatelských profesích. - A kdo to bude dělat, když se všichni, co je to nebaví, seberou, a odejdou? - tohle se snadno soudí, když v tom člověk nesedí.

Vlastně ani nevím, zda se taková úřední osoba může sebrat a jít si ta zvířata nafotit a natočit v soukromém čase, jestli je to vůbec přípustné pak takové důkazy a ona osoba jako svědek… 

Vyjádřili se, proč se tím nezabývali?

A nakonec hlavní je, že se tím přeci už zabývají a něco se děje. Nebo to snad není zásluha SVS, že se něco děje? Jestli jste je obešli a je to nějaká soukromá iniciativa s dohodou s majitelem, tak to je ještě lepší, protože SVS má jen omezené možnosti.

Sardullah
Sardullah 10.12.2025, 08:11:47 xxx.xxx.221.235

Ono je to furt stejný…. nejsou lidi a nejsou prachy a nejsou prachy ani na to, aby se zaplatili kvalitní lidi…aby se zaplatilo dost lidí.

Já si osobně myslím, že když už nějakou práci dělám, tak jí mám dělat pořádně….ale někdo jí prostě dělá… jak bych to nazvala… do výše základního platu… udělá to co skutečně musí a konec. Prostě si to přijde tzv odsedět. A ono často zaměstnavatel ani pro tu iniciativu nevytvoří podmínky.

Ale pořád si myslím, že hlavně úřady a instituce, které by měly být v první linii proti týrání a je jedno jesti zvířat, dětí, seniorů… tak tam by to mělo šlapat, tam by ta iniciativa být měla a klidně jí zaplatím z daní…

kometa
kometa správce
10.12.2025, 08:14:54 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 10.12.2025, 06:59:06

Bobčo - píšu SZ, stejně tak Dáje.

Můžu poprosit o SZ i já? Taky mi něco uniklo.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.