Mohlo to být dobré,jenže mně šel zvuk o asi minutu před obrazem..Zkoušela jsem to nějak vrátit..bylo to nepříjemné…
Mohlo to být dobré,jenže mně šel zvuk o asi minutu před obrazem..Zkoušela jsem to nějak vrátit..bylo to nepříjemné…
Bobca:Mohlo to být dobré,jenže mně šel zvuk o asi minutu před obrazem..Zkoušela jsem to nějak vrátit..bylo to nepříjemné…
Tam je jich nahraných víc, mně to nic takového nedělalo.
https://prehrajto.cz/hledej/Hacksaw%20Ridge%20zrozen%C3%AD%20hrdiny
zkusím odpolko znovu..I když jsem si říkala,jak to začalo válkou,že to nedám…Bylo to dost drsné..ale přečkala jsem to..
Bobca:zkusím odpolko znovu..I když jsem si říkala,jak to začalo válkou,že to nedám…Bylo to dost drsné..ale přečkala jsem to..
Je to drsné, válka v Pacifiku byla hrozná. Ale je dobrý vědět, jak to na Okinawě probíhalo, Japonci byli magoři, nechali tam 10x víc vojáků než Američani.
Dnes večer bude ČT2 patřit zesnulé herečce Janě Brejchové.
Oprava, bude to na ČT art.
😉no a já to hledala na 2 a když nic tak byla olympiáda. Nenapadlo mě přepínat.
Já se chvilku dívala, ale byla jsem dost unavená, tak už jsem to nedávala, a Vyšší princip byl až později. Stejně si to můžeme pustit v iVysílání. 🙂
Na Oneplay a dalších platformách si minulý týden odbyl premiéru
rodinný film Cukrkandl s Terezou Rambovou v hlavní roli.
Dívali jsme se na to náhodou s mámou, oběma se nám to moc líbilo.
Originální, milé, netrapné. Jak osvěžující v dnešní tak nízké době.
Největší výzvou tedy bylo jen a pouze zvyknout si na vychlastaný hlas Terezy Rambové.
Za mě 80%, mamka dává 75%.
Tak Sbormistra nám zakázali.
Viděla jsem fajn krimi komedii, jmenuje se to Na nože. Ne že by to byla až taková psina, ale jako detektivka, kterou není třeba brát až tak vážně, to funguje skvěle.
Varaxi:Viděla jsem fajn krimi komedii, jmenuje se to Na nože. Ne že by to byla až taková psina, ale jako detektivka, kterou není třeba brát až tak vážně, to funguje skvěle.
Díky za tip, má to vysoký hodnocení, kouknu na to.
Umřel Chuck Norris.
💔