Aktuálně: 2 386 inzerátů291 658 diskuzních příspěvků21 258 uživatelů

Filmové vlákno

Ariska
Ariska 26.07.2026, 19:23:47 xxx:xxx.3b3e:54ae
Sarah01:

Tak kdopak koukal na Sandokana? 😏

Možná se podívám zpětně, ale mám pocit, že ta doba je tak nějak pryč.

Pamatujete někdo seriál Curro Jimenéz? Ten se mně líbil o hodně víc, tak třeba na něj časem taky dojde.

jako děti jsme to hltaly, teď si manžel pustil Sandokana a myslím, že nebyl nadšený. Juro Jimenez jsem určitě viděla, ale už vůbec nevím o co šlo.

Ja radši nějaké záhady a napětí, třeba tu Ďáblovu lest.

Sarah01
Sarah01 26.07.2026, 21:03:20 xxx.xxx.162.253
Ariska:

jako děti jsme to hltaly, teď si manžel pustil Sandokana a myslím, že nebyl nadšený. Juro Jimenez jsem určitě viděla, ale už vůbec nevím o co šlo.

Ja radši nějaké záhady a napětí, třeba tu Ďáblovu lest.

Curro Jimenéz byl španělský zbojník z Andalusie. Našla jsem, že to ale nebyla skutečná historická postava, byl inspirovaný jiným banditou André Lópezem.

Bobca
Bobca 29.07.2026, 10:05:10 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 24.07.2026, 17:42:38

Sandokan…dívala jsem se na první díl a nějak mě to už nebralo,jak kdysi-jo,chlap šikovný,ale tenkrát to byl idol🤗….ten druhý seriál neznám..

Sardullah
Sardullah 30.07.2026, 06:01:12 xxx.xxx.221.235

Zaznamenala jsem, že zase běží Sandokan, ale tak toho už bych nedala.

Curro Jimenéz… tak to vůbec nevím o čem to bylo, jako malá jsem na to ale poctivě koukala, protože měl krásnýho koně…. tak kvůlivá tomu koni, dějově to ve mně žádné vzpomínky nenechalo.

Sardullah
Sardullah 30.07.2026, 06:08:13 xxx.xxx.221.235
lesnizinka:

Vzpomínám, že jsme na něj koukali jako děcka, ale už netuším, o čem byl🤔Na Sandokona jsem si říkala, že pro zajímavost kouknu a zapomněla jsem…pořád jde tenis, mezitím jsem v zahradě, není nějak prostor. Musím se smát, jak tu Sardullah píše, že už má na lednici rozvrh sledování. Já jsem ráda, když se podívám na něco tak jednou za týden a to je asi max. 

No u nás je to o stereotypu… defakto taky kvůlivá psům… pesani dostanou před osmou večerní večeři, pak jdeme na čůranda a pak domu ležet a já chci, aby po večeři byli v klidu a nedělali bejkárny, protože torze nikdy nespí a oni maj po večeři nejvíc lumpačivou… a jak zajistím, aby byli v klidu? Tím, že ani já nebudu nikde lozit, ale zalehnu taky… takže v osm nula nula, zalehneme k televizi…

Bobca
Bobca 30.07.2026, 06:46:56 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 30.07.2026, 06:08:13

a pomáhá to?jsou hodní?🤭

Sardullah
Sardullah 30.07.2026, 06:56:30 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 30.07.2026, 06:46:56

Jo…. poskládáme se na gauč a hajáme.  
A teda musí být puštěná ta televize… když budu čučet do telefonu nebo do noťasu a datlovat si s váma, tak s tím už má Gina problém a začne držkovat… prostě všeho nechat, zapnout bednu a čučíme.

Bobca
Bobca 30.07.2026, 07:44:24 xxx.xxx.20.192

dobrý..přidám něco,i když to není z filmu,ale navazuje to na zvířecí povahu..Byla jsem u té mé kámošky v FM..má 2 kocoury..I když jsem tam nebyla už dýl,znají mě a přišli mě přivítat,prohodit pár slov..Sedím si tak  v křesle(Vladkovo houpací) a přišel Mikeš a pořád chodil,dloubal mě do noh,brblal si pod fousy,já ukazovala “hop”-nechtěl tak jsem ho pak vytáhla nahoru..Seděl ztuhlý,zabořil mi dráp do prsa a za chvíli seskočil..což nikdy nedělal..Jsem si ho vždy užívala..Tak si lehl na gauč...Nakonec přišla Zdenka a objasnila mi to..Seděla jsem mu v křesle!! Jakmile jsem vstala,hop..už byl na svém🙂🙂Henry Ford (Fordík)se jen chodívá občas nechat pohladit.

Sardullah
Sardullah 30.07.2026, 08:02:32 xxx.xxx.18.169

Tak já se vrátím k filmům… vždycky říkám, že některý filmy, starý filmy, kultovky bych ráda viděla v kině znovu nebo jsem je ani v kině neviděla a filmový bůh mě vyslyšel a koncem srpna u nás v kině promítají Terminátor 2, tak už se těším.

Bylo by fajn, kdyby alespoň párkrát do roka promítali nějakou starou pecku.

kometa
kometa správce
30.07.2026, 11:44:59 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 30.07.2026, 08:02:32

nějakou starou pecku.

Spousta starých pecek se dá najít na netu. Taky to tak dělám.

Sardullah
Sardullah 30.07.2026, 18:18:22 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 30.07.2026, 11:44:59

Jasně, najít se dá skoro vše na co si vzpomenu, ale já myslím opravdu v kině… jakože bych je ráda viděla na velkém plátně.

Je to naprosto jiný zážitek… třeba když vezmu mojí oblíbenou klasiku Krotitele duchů… velkej rozdíl televize a kino.

Na některý filmy v televizi bůbec nekoukàm, na ty jdu opravdu do kina v televizi to nemá smysl… většinou jsou to filmy “ na efekty” třeba Transformers.

kometa
kometa správce
30.07.2026, 19:30:21 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 30.07.2026, 18:18:22

Je to naprosto jiný zážitek…

Tak to jo. Já se přiznám, že do kina chodím jenom s dětmi. Protože nechci utrácet, pro mě zbytečně, peníze

Sarah01
Sarah01 30.07.2026, 20:07:57 xxx.xxx.162.253

Kino je dnes hodně drahá záležitost, já si to třeba vůbec nemůžu dovolit. Na druhou stranu, kdybych nejezdila na výstavy psů, což je pro mě taky společenská událost a mám z ní i větší potěšení, tak by na kino určitě zbylo, to zas jo. Občas bych na nějakou novinku i ráda zašla, docela to trvá, než to je někde na netu ke zhlídnutí. Mimochodem, viděl jste někdo tu novou Odysseu?

lesnizinka
lesnizinka 30.07.2026, 20:52:35 xxx.xxx.85.66

Byla jsem plavat🙂👍V kině už jsem nebyla léta. Nevadí mi, když nemám film jako novinku…však se nezkazí, nebo spíš…u některých by to ani nevadilo, ty stojí za ho.no od začátku a bylo by mi spíš líto vyhozených peněz za kino. Naprostá většina české produkce. Velkofilmy mě nějak neberou, dokonce si myslím, že jsem celý neviděla ani jeden a myslím, že ani Odysea nebude vyjímkou. Nelíbí se mi ty digitální blbosti tam přidané, pořád je to dost poznat. 

kometa
kometa správce
30.07.2026, 20:57:15 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 30.07.2026, 20:07:57

kdybych nejezdila na výstavy psů, což je pro mě taky společenská událost a mám z ní i větší potěšení, tak by na kino určitě zbylo

Já zase vrážím peníze do koně.  Zajímavé filmy jsou dříve nebo později na netu. Nemám pocit, že o něco přicházím.

Sardullah
Sardullah 30.07.2026, 23:50:39 xxx.xxx.221.235

Já nechodím do kina moc často… záleží, jaký filmy ten který rok vyjdou a jak je chci vidět v kině… tak se třeba stane, že jdu 5x za tok, sle třeba jen taky 2x za rok.

Chodím se synem neboť jsem si ho vychovala k obrazu svému i co se kinematografie týče, takže nás většinou zajímá to samé.

Řeknu to asi tak, když nepočítàm věci okolo psů, tak za nic jiného neutrácím, defskto nikam na výlety nejezdím, na dovolenou nejezdím, tak si prostě dopřeju to kino. Protože to miluju odmalička. 

A to ještě milé dámy, jak jsem velkej introvert, tak je mi fyzicky nepříjemný vedle někoho v tom kině sedět… můj syn je v tomto po mně a tak si vždycky kupujeme sedadla v poslední řadě na kraji a kupuju 3 lístky, abych měla jistotu, že vedle mě nikdo sedět nebude.  Myslím, že už jsem si vypěstovala takovou fóbii, že si fakt neumím představit, že bych v tom kině vedle někoho cizího seděla… většinou i jdeme na ten nejpozdější termín, kdy film ještě dávají, aby tam bylo co nejmíň lidí… už se nám zadařilo, že bylo třeba jen 15 lidí, pokud to není úplně atraktivní titul, no co vám budu povídat, prostě blázen, ale vopravdickej.

A teď něco pro pobavení resp. abyste si fakt mohly zaťukat na čelo, jakej je Sardullah pošuk… chtěli jsme se jít kouknout na film 5 nocí u Fredyho, taková kravina podle nějaký počítačový hry. Nějak byla krizovka, rok chudej na filmy, tak jsme vyrazili na toto. Lístky já kupuju hodně dopředu online, abychom měli “ svoje místečka”… dorazili jsme nějak o hodně dřív, tak jsme si koupili popcorn a pití s sedli jsme si před kino na lavičku… a teď to začalo chodit.., obecenstvo… tvl samý děti a bambilion. No a jak se blížil začátek, tak se tam ty dětičky množily geometrickou řadou a dost rozverně a hlasitě se o filmu bavily… tak jsme se synem usoudili, že tohle fakt nedáme a do toho kina jsme nešli…

assil
assil 31.07.2026, 09:19:13 xxx.xxx.121.3

Já do kina nechodím od té doby co je z něj snack bar. Smrad z jídla, hlavně z popcornu, chroupání, srkání a aby ti lidi přes tenhle hluk něco slyšeli, tak kino tak nahlas, že kam se hrabe metalový koncert.

Spíš nemáte někdo tip na pěkný film na Netflixu? Film, ne seriál, synovec si koupil netflix na prázdniny a zbylo mu jedno místo, tak mi ho dal, ale já vůbec nemám přehled a tipy na netu jsou většinou na seriály. Zkoukla jsem teď novinku Apex a celkem dobré to bylo, i když na takové obehrané téma.

kometa
kometa správce
31.07.2026, 09:27:00 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 31.07.2026, 09:19:13

nemáte někdo tip

Naposledy jsem asi koukala na film Otec. Ale není to žádná oddychovka.

Ariska
Ariska 31.07.2026, 10:01:27 xxx:xxx.237:414e
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 30.07.2026, 23:50:39

A to ještě milé dámy, jak jsem velkej introvert, tak je mi fyzicky nepříjemný vedle někoho v tom kině sedět…

já taky , ale nevadí mi vedle někoho sedět . Mně se nechce pryč od zvířat. Co mi dost vadí , je délka filmů. Teď jsme doma koukali na Spasitele -trvá to 2,5 hod. Tak jsme si to dali na 2x

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.