https://youtu.be/XuhqmNI3Q7s?is=rCAzGoXLVxCm-mIz
Osobně miluju všechny díly s “panem účetním”.🙂 Je tam tak jenom drobně vyhnaná absurdita lidského chování, patolízalství a malosti, že je z toho neopakovatelná komedie.😂
Koukám to většina lidí v komentářích popisuje jako depresivní drama, tak uvidím jestli na to bude někdy nálada.
To vypadá zajímavě, tak to si dám, díky za tip.
jako depresivní drama
Však jsem psala, že to není oddychovka. Natočeno podle skutečné události.
Já většinou sjíždím kriminálky nebo thrillery - beru to jako pohádky pro dospělé.
Ale občas kouknu na něco oduševnělejšího.
assil:Koukám to většina lidí v komentářích popisuje jako depresivní drama, tak uvidím jestli na to bude někdy nálada.
Myslím si, že o filmu Otec už tady byla debata. Viděla jsem a depresívní to je hodně.
Ano, byla.
Mně přišel depresivní i Zahradníkův rok.
To mám stejně, můžu i horory, ale nějaký depresivní lidský osudy a ještě podle skutečnosti, to moc nemusím, proto jsem nekoukala ani třeba na Alkoholičku nebo Sbormistra nebo Monyovou. I když teda zrovna Monyová by mě asi víc vytáčela než uvrhávala do deprese.
assil:Mně přišel depresivní i Zahradníkův rok.
Jo, to mně taky.
assil:To mám stejně, můžu i horory, ale nějaký depresivní lidský osudy a ještě podle skutečnosti, to moc nemusím, proto jsem nekoukala ani třeba na Alkoholičku nebo Sbormistra nebo Monyovou. I když teda zrovna Monyová by mě asi víc vytáčela než uvrhávala do deprese.
Viděla jsem všechny, Alkoholičku už teda někdy loni snad, to už nemám moc v hlavě, ale teda Sbormistr a Monyová, to bylo silné. Monyovou jsem nemohla dokoukat naráz všechny díly, musela jsem si to rozdělit nadvakrát. Ovšem ze Sbormistra jsem byla naprosto v šoku. Podle Nory Fridrichové se to takhle nějak nebo vlastně úplně přesně odehrávalo. Fakt strašný, kolik let se to dělo a nikdo nic a ještě bude někdo remcat, že si holky vzpomněly až teď. Tady aspoň boží mlýny mlely docela rychle. Možná někdo v budoucnu natočí i film o Cimickém.
Na co jsem ještě byla hodně zvědavá, byl Rok vdovy, protože to mělo taky dost pozitivní ohlasy. Zahraný to bylo perfektně, to nemůžu Pavle Beretové vytknout vůbec nic. Ale podle mě moc krátký a hlavně rok to všechno netrvá, daleko déle, i když je to hodně individuální.
ani třeba na Alkoholičku nebo Sbormistra nebo Monyovou.
Mně ani jeden ze snímků depresívní nepřipadal. Spíš mě zklamaly, čekala jsem od nich víc.
Na nic z toho nekoukám. Už léta výhradně jen na komedie. Raděj nějaká úplně blbá komedie, než hnusné osudy. To žijem, všude kolem, nepotřebuju na další koukat, natož se v tom pitvat🙄Tím nechci říct, jste divné vy, co na to koukáte a zanechalo to ve vás nějaké poselství, viz. Monyová, Sbormistr a někdy nejspíš ten Cimický. Stačí otevřít noviny a vždycky tam něco podobného vyskočí. A vzhledem k našim zákonům, jsem pak akorát děsně vytočená, takže ne, díky😏
Rok vdovy jsem viděla a líbilo se mi to.
Včera jsem zkoukla ty Boty a dobrý film. Dost mi to připomnělo Blízko od sebe.
moc filmů jsem neviděla, ale co se mi moc líbilo poslední dobou je film Němá tajemství s Plodkovou.
Němá tajemství
Jo, ten byl taky skvělý. Hodně k zamyšlení.
od Alkoholičky jsem čekala taky víc….a ty 2 další ještě čekám,až budou v telce…Něco se mi ale vybavuje,že něco o Monyové už kdysi bylo..nevzpomenu si ale co….
https://youtu.be/XuhqmNI3Q7s?is=rCAzGoXLVxCm-mIz
Osobně miluju všechny díly s “panem účetním”.🙂 Je tam tak jenom drobně vyhnaná absurdita lidského chování, patolízalství a malosti, že je z toho neopakovatelná komedie.😂
Sebemilenec?
A ještě Roznese tě na kopytech a Tchyně a uzený bylo zfilmováno podle jejích knížek.
Ronja s motejlem:Sebemilenec?
Jo jo, to je on. Herecký koncert Stašová, Dulava. A přesné vystižení situace - jak je to plíživé, nenápadné a manipulativní. Že ani dospěla inteligentní žena nemusí zpočátku nic poznat. A pak už je pozdě.
Ronja s motejlem:Sebemilenec?
myslím….nejsem si jistá,ale něco si vybavuju…