Mám to stejně, ale když to náhodou chytnu, ráda se podívám. Tentokrát jsem chytla až konec posledního dílu.
Filmové vlákno
Tentokrát jsem chytla až konec posledního dílu.
Taky tak v TV - videla jsem jeden-dva dily?
A prave jsem narazila na to, ze na ivysilani jsou ted k dispozici cele serie - pustila jsem si to a nemohla od toho odejit. Prijemny serial - i v porovnani s knihama 🙂ANo, je tam par kiksu odbornych - napr. operace - rezy primo v chlupech se tam opakuji dost casto 😄i preklad je obcas usmevny 🙂 Ale ve vsi te zaplave serialu - je to prijemna zmena.
https://www.ceskatelevize.cz/porady/13749455279-vsechny-velke-a-male-bytosti/
Trpaslika kdyz uvolnili - vsechny serie -taky jsem se na nej rada a po x-te podivala 😀
Miluju pana Herriota ve všech jeho podobách, takže i tenhle seriál. Je to taková pohoda, sednout si s kafem a dívat se. Přesně jak píše Ph … v týhle době….
Jamesa Herriota jsem četla před lety, předčítala jsem z něj mamce. Ona měla vždy ráda, když jsem jí četla nahlas. Ze seriálu jsem pár dílů viděla, myslím, že dobrý. Jen jednotlivé postavy jsem si představovala jinak. Knihy jsou samozřejmě lepší, protože vtipné popisy nejdou dát do seriálu.
Já osobně jsem velký fanoušek Pratchetta a tam jsou všechny vtipy hlavně v popisu. Takže jakákoliv adaptace knihy prostě nemůže být dobrá.
Jasně, plátno se ne vždycky přiblíží knížce (výjimkou je pro mě Saturnin, ten se z mého pohledu hrozně moc povedl) . Já třeba miluju tu scénu, která byla teď v neděli, kdy se ten frustrovaný pes pak zase pustí do svý oblíbený zábavy-bafat na lidi za zídkou - v origoši je to lepší v tom, že tam nejde pošťák, který v seriálu rozhodí dopisy, ale hrnčíř 😀 😀 , což je i v těch představách efektnější.
05.10.2026, 14:28:06 xxx.xxx.224.101
výjimkou je pro mě Saturnin
Saturnin, teta Kateřina - skvělí!
Tam to sedí jak zadel na hrnec do posledního detailu, nejen postavy. A třeba krátká role -výborná Molavcová - Najděte si ideální vzdálenost….. 😂 Pro mě je tam všechno, co jsem v knížce měla, nechápu, jak se jim to tam podařilo nacpat. A jak moc jinak - možná nespravedlivě - nemusím pana Víznera - tak tady byl excelentní.
Jehehééé a …. Nejsem kluku pitomá! a….On tam na tebe čeká dědečku!…pomoct!