Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 01.07.2026, 22:45:06
Monyovou jsem nakonec rozkoukala… ale zatím jen první díl..,jsem se bàla, že o prázdninách bude taková okurkovà sezóna a už toho màme rozkoukáno zolik, žd na lednici je harmonogram, na co kterej den koukàme… jak říká moje dcera…” á… zase důchodcovský seriàly”… sle kecá.
Dneska mi říkal kolega z práce, že budou nový řady Lovci duchů… nevím, jestli na to tady někdo koukal… tak to už se taky docela těßím. Vyhlížím další řadu From (Cesta ven) a už se teda červenec nebo srpen moc těším do kina.. bude novej Spiderman… a pak prej důchodcovský seriály🤪
Na Lovce duchů jsem koukávala, ale tak na prvních pět řad, pak už se to začalo moc motat. Někdy bych to zase skoukla, ale to až nebudu v pracovním procesu, takže abych si nechala obrazovku nainstalovat na náhrobek…
Pro mě je důchodcovská Taková normální rodinka podle Fan Vavřincové, ovšem na to se vždy podívám velmi ráda a je to minisérie (jak by se dneska řeklo), takže si to pouštívám tak jednou do roka 🙂 S macechou pak koukáme na “Na kolejích čeká vrah”, my tak říkáme všem detektivkám z toho období, mně to splývá jedno s druhým, asi jsou to hlavně příběhy z prostředí “města pražského”.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 03.07.2026, 07:14:31
Moje dcera nazývá důchodcovskými seriály defakto všechny český… povětšinou detektivní na čt1 … na který ona nekouká.
Paradoxně Taková normální rodinka do této kategorie nepatří… na to se mnou koukaj děti odmalička, takže tenhle seroš spadá do kategorie naše klasika třeba spolu s Červeným trpaslíkem nebo Malá Velká Británie a Monty Python…Haló, haló…
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 03.07.2026, 09:02:36
To je fakt, to já tak taky vnímám, protože přesně na to kouká moje důchodka. Ale ona dělala pošťačku a recepční. Moje jiné důchodky, bývalé účetní nebo technické obory, ty na takovéhle úžasnosti nekoukají, nic jim to neříká. Ale shodně všechny můžou Rosamundu Pilcher (jestli to píšu správně), to já zatím taky nemůžu, třeba tam ještě dorostu.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 03.07.2026, 09:12:33
všechny můžou Rosamundu Pilcher
Kolegyně jí říká Pičičmunda.
Jiná kolegyně - už dlouho v důchodu, na ni kouká. Ne, že by se tak moc rozplývala nad romantickými příběhy, ale jí se líbí, že se tam nevraždí a jsou tam záběry na krásnou přírodu.
Holky, když já ty vraždy jaksi potřebuju. Je to jak s metalem, všechny emoce jdou ven. Zrovna včera jsem si pustila film s Jasonem Stathamem, ten to zase roztočil. Ale neviděla jsem to celý. 🙂Zfilmovaná Pilcherová nebo Steelová je pro mě nuda. I když třeba dala jsem Mortonovou v knižní podobě, ale přečetla jsem a šla dál, v knihovně to mít nemusím.
já tuhle hleděla na “7 životů”..píše se rok 2043…bylo to ještě dnes v noci na Nova Cinema…co se týče seriálů,naše černobílé detektivky a podoby “na kolejích čeká vrah”..Kdysi dávno s tchýní Dalas,Stielovou(pilcher né!!!)Ulici první asi 3 roky…Všechno se podřizovalo času mezi 18,20+19,25,nebo tak nějak..Teď mám sice Magentu,ale tu využívám na vracení jiných..
Lovci duchů-to mi nic asi neříká,jen lovce zločinců jsem sledovala poctivě.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 03.07.2026, 15:26:27
Jo teď jsem koukala, že na Čt1 poběží Ďáblova lest.
Líbil se mi i seroš Strážce duší a Černí andělé.
No a pak klasika, i když trochu jiný žánr jorory od Švandrlíka “ Drákulův švagr”… tam si myslím, že se to i povedlo, že se to povětšinou opravdu drží knižní předlohy.
Taky Černá sanitka… což jsou defakto městské legendy.
Jinak z českých “čétéčkových” seriálů se mi líbil i Oktopus, Docent, Boží mlýny… jo a ještě Vzteklina.
A teda z jinýho soudku… teď opakujou na čt1 Doktor Martin s Donutilem a teda musím říct, že je tam excelentní… je to lepší než britskej originál.
Vzpomínám, že jsme na něj koukali jako děcka, ale už netuším, o čem byl🤔Na Sandokona jsem si říkala, že pro zajímavost kouknu a zapomněla jsem…pořád jde tenis, mezitím jsem v zahradě, není nějak prostor. Musím se smát, jak tu Sardullah píše, že už má na lednici rozvrh sledování. Já jsem ráda, když se podívám na něco tak jednou za týden a to je asi max.