Jo mi tak přijde, že je pro mě Strach taková sázka na jistotu… vlastně si ani nepamatuju, jestli natočil něco tak blbýho, že by to pro mě bylo nekoukatelný…
Jo mi tak přijde, že je pro mě Strach taková sázka na jistotu… vlastně si ani nepamatuju, jestli natočil něco tak blbýho, že by to pro mě bylo nekoukatelný…
Ad Bluey, to jsem vůbec neznala do té doby, než to někde zahlídla vnučka a musela to mít, plastovou figurku asi 20 cm vysokou. Vlastně ani netuším, co to má být, jestli zvířátko nebo něco jinýho. 😄
Pamatuju, když byl syn malý, tak jsem viděla asi 50x během týdne Space Jam.
Asterix a Obelix jsou super… Olympijské hry a Mise Kleopatra .. boží.
Z tohoto ranku doporučuji kreslený: Asterix a Obelix: Sídliště bohů… já na ty animovaný moc nejsem, ale tohle se mi docela líbilo.
U nás, když byly děcka malý, tak jely klasiky…Krteček, Maxipes, Křemílek, Bob a Bobek, Bubáci a Hastrmani atd atd…
Ale poměrně záhy dostaly mojí” filmovou školu” a tak se mnou čučely na Čelisti, Predátory, Vetřelce.. na Akta X, Krajní meze, Příběhy ze záhrobí (Tales from the Crypt), Příběhy Alfreda Hitchcocka, no a taky kultovky jako je Červený trpaslík a Pán času ( Doctor Who) … no a taky Fantastic 4 a X-men a Spiderman… no prostě Marvelovky…
Z české klasiky Takovou normální rodinku a české komedie…a naše filmové pohádky…
Takže když jsem něco dělala, tak koukaly na svoje pohádky, když se koukalo se mnou, tak se koukalo dle mého…
že je pro mě Strach taková sázka na jistotu
Pro mě taky. Asi nejvíc se mi líbil Labyrint, hlavně trojka.
Už nemám malý děti ani vnoučata, tak jsem gůglila co to je…fenka australského honáckého psa…
tak se mnou čučely na Čelisti, Predátory, Vetřelce.. na Akta X, Krajní meze, Příběhy ze záhrobí (Tales from the Crypt), Příběhy Alfreda Hitchcocka,
Koukám, že v tomto máme stejný vkus.
Teď jsem si vzpoměla ještě na seriál Lovec… s Pavlem Křížem.. taky to režíroval Strach..
Jo, taky jsem viděla.
A teda ještě mě teď napadá seriál Strážce duší s Vaculíkem a Norisovou… to teda režíroval někdo jiný. Ale námět a tuším i scénář Arnošt Vašíček … ten vlastně napsal i Ďáblovu lest a Ztracenou bránu, takže podobný žánr.
Sardullah:Už nemám malý děti ani vnoučata, tak jsem gůglila co to je…fenka australského honáckého psa…
Aha, jsem to ale 🤦 to by mě vůbec nenapadlo. 😁