Aktuálně: 2 529 inzerátů266 487 diskuzních příspěvků19 237 uživatelů

Filmové vlákno

Sarah01
Sarah01 12.01.2026, 07:43:39 xxx.xxx.162.253
lesnizinka:

Tak to nepochybně a jistě bych ho velice ocenila, kdybych ho viděla. Ale prostě nechci. Teď mi vážně stačí to, co se děje kolem a mám po náladě a zlepšení v nedohednu🙄

A co se děje? Asi jsem nepostřehla.

Bobca
Bobca 12.01.2026, 07:51:14 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

iVysílání je zdarma. Píšeme o filmu Wind River.

děkuji..🙂🙂musím na to mrknout,jestli to moje televize umí..já mám Magentu,"setobox",když chci internet,přetáhnu si ho myší z PC na obrazovku..

Bobca
Bobca 12.01.2026, 08:40:33 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Tak to nepochybně a jistě bych ho velice ocenila, kdybych ho viděla. Ale prostě nechci. Teď mi vážně stačí to, co se děje kolem a mám po náladě a zlepšení v nedohednu🙄

Raduš,ty myslíš politiku? se na to nedívej😇…Vy to asi sledujete s Tomem,že? já opravdu nesleduju nic…Samozřejmě,titulky na “novinkách.cz”vidím,ale zprávy přepínám..Mám co dělat sama se sebou,ohledně soukromých věcí,tak se nezabývám politikou..Byla tu chvíli švagruše,začala se rozčilovat nad nějakýma politickýma věcma,.já měla co dělat,jak jí vysvětlit,že to stejně neovlivníme,akorát si kazí náladu..a rozčiluje se..

Sarah01
Sarah01 12.01.2026, 08:50:33 xxx.xxx.162.253
Bobca:

Raduš,ty myslíš politiku? se na to nedívej😇…Vy to asi sledujete s Tomem,že? já opravdu nesleduju nic…Samozřejmě,titulky na “novinkách.cz”vidím,ale zprávy přepínám..Mám co dělat sama se sebou,ohledně soukromých věcí,tak se nezabývám politikou..Byla tu chvíli švagruše,začala se rozčilovat nad nějakýma politickýma věcma,.já měla co dělat,jak jí vysvětlit,že to stejně neovlivníme,akorát si kazí náladu..a rozčiluje se..

Tak jestli jde opravdu o politiku, tak na to bych se taky vykašlala, jsou horší věci. Spousta lidí má existenční problémy, to je daleko horší, když člověk neví, jestli bude mít čím topit nebo jestli bude mít vůbec kde bydlet.

kometa
kometa správce
12.01.2026, 09:36:46 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 11.01.2026, 22:47:13

Zelenou míli.

Ta není rasistická. Jenom mysteriózní. A moc dobře udělaná.

lesnizinka
lesnizinka 12.01.2026, 10:24:53 xxx.xxx.31.103
Bobca:

to já nevím,nemůžu mluvit za Raduš,ale myslím si to….🥰

Bobi znáš mě a myslíš si to správně👍U nás na chuja, ve světě…raděj nemluvit, sousedka leukemii, dostanu od nábytkáře tip na pána, co mi přelakuje skříňku, volám mu a ten mi oznámí, že těžko, před Vánoci mu operovali nádor na mozku😲Mladší než já. Nějak průser kam se člověk podívá😕

Sarah01
Sarah01 12.01.2026, 10:44:13 xxx.xxx.162.253
lesnizinka:

Bobi znáš mě a myslíš si to správně👍U nás na chuja, ve světě…raděj nemluvit, sousedka leukemii, dostanu od nábytkáře tip na pána, co mi přelakuje skříňku, volám mu a ten mi oznámí, že těžko, před Vánoci mu operovali nádor na mozku😲Mladší než já. Nějak průser kam se člověk podívá😕

To si ale nesmíte tak brát, život je prostě takovej, svině no. Zbytečně si ničíte psychiku a to se pak často promítne i do fyzického zdraví, jsou to spojené nádoby. Užívejte si toho, co sama máte, ať už je to cokoliv. 

lesnizinka
lesnizinka 12.01.2026, 11:11:19 xxx.xxx.31.103
Sarah01:

To si ale nesmíte tak brát, život je prostě takovej, svině no. Zbytečně si ničíte psychiku a to se pak často promítne i do fyzického zdraví, jsou to spojené nádoby. Užívejte si toho, co sama máte, ať už je to cokoliv. 

Taky si říkám, ale úplně mi to nejde🙄 Já jsem prostě takové pako, že se cítím provinile, že mám, že jsem zdravá(zatím) a ostatní by si to zasloužili taky a ne tak hnusné věci, co se jim dějí😔(jako vím, že lidi jsou svině nepřející a mohla bych si říct: dobře jim tak…ale já to prostě neumím🙄)

Trickyvoo
Trickyvoo 12.01.2026, 11:33:21 xxx:xxx.1cc3:d980
lesnizinka:

Té rakoviny je teď fakt hodně a mě na tom těší aspoň to, že medicína jde tak dopředu, co dřív nešlo řešit a byla to konečná, dnes už léčit umí. 

Bobca
Bobca 12.01.2026, 17:08:39 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Taky si říkám, ale úplně mi to nejde🙄 Já jsem prostě takové pako, že se cítím provinile, že mám, že jsem zdravá(zatím) a ostatní by si to zasloužili taky a ne tak hnusné věci, co se jim dějí😔(jako vím, že lidi jsou svině nepřející a mohla bych si říct: dobře jim tak…ale já to prostě neumím🙄)

to nemyslíš vážně!!🤔Jako politiku,a stav u nás..to beru,ale trápit se nad cizíma lidma?Jako….nemůžeš spasit svět…neříkám,že říct si “dobře jim tak”-to zrovna né..proč?…prostě to přejít….Každý máme tu svíčku nahoře jinak velkou….😟a život nalajnovaný různě….

lesnizinka
lesnizinka 13.01.2026, 12:01:19 xxx.xxx.91.111
Bobca:

to nemyslíš vážně!!🤔Jako politiku,a stav u nás..to beru,ale trápit se nad cizíma lidma?Jako….nemůžeš spasit svět…neříkám,že říct si “dobře jim tak”-to zrovna né..proč?…prostě to přejít….Každý máme tu svíčku nahoře jinak velkou….😟a život nalajnovaný různě….

Když tady ve vesnici není nikdo ,,cizí". Holku s leukemií jsem potkávala na potoce s pejsama celkem často, kecaly jsme o kde čem. Ten s hlavou je sice přes dvě vesnice, ale je to kapelník dechovky, která hrála s tchánem, hráli jim i na oslavě před rokem. A na řeči ,,o svíčkách" a osudu, co má kdo napsaný, nevěřím vůbec. 

Sarah01
Sarah01 13.01.2026, 13:24:40 xxx.xxx.162.253
lesnizinka:

Když tady ve vesnici není nikdo ,,cizí". Holku s leukemií jsem potkávala na potoce s pejsama celkem často, kecaly jsme o kde čem. Ten s hlavou je sice přes dvě vesnice, ale je to kapelník dechovky, která hrála s tchánem, hráli jim i na oslavě před rokem. A na řeči ,,o svíčkách" a osudu, co má kdo napsaný, nevěřím vůbec. 

Já si myslím, že o té svíčce to Bobča myslela jenom obrazně. Je prostě pravda, že se tím můžete trápit, jak chcete, a nic tím nezměníte, jenom si přitížíte. Já na osud taky nevěřím. Ale jak přijde těžká nebo nečekaně rychlá nemoc, nic moc se s tím nenadělá. Mám kamarádku, které jediná dcerka v šesti letech umřela právě na tu leukémii. Člověk si to ani neumí představit. Mně umřel “jenom” manžel. A asi nikdy se s tím nesrovnám.

kometa
kometa správce
13.01.2026, 13:29:32 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 13.01.2026, 13:24:40

. Já na osud taky nevěřím.

A to já jo. Přesněji řečeno na genetiku. Někdo se prokouří a prochlastá do devadesátky, kamarádka - štíhlá, zdravá výživa, nekuřačka,  procházkující každý den  se psem umřela v 52 letech na rakovinu plic.

Sarah01
Sarah01 13.01.2026, 13:35:23 xxx.xxx.162.253
kometa:

. Já na osud taky nevěřím.

A to já jo. Přesněji řečeno na genetiku. Někdo se prokouří a prochlastá do devadesátky, kamarádka - štíhlá, zdravá výživa, nekuřačka,  procházkující každý den  se psem umřela v 52 letech na rakovinu plic.

Tak na genetiku asi taky jo, to ale nevnímám jako osud. A není to pravidlem, že když je v rodině vysoký věk dožití, bude to tak u všech.

Bobca
Bobca 13.01.2026, 14:00:18 xxx.xxx.20.192

ano,byl to slovní obrat…že to máme nalajnované..jako…já se nezabývám ani sama sebou,nechtíc tak někým cizím…je mi úplně jedno,jestli umřu,a kdy…chtěla jsem to ukončit už tolikrát…jo,loni ještě jsem byla celkem plná elánu…ale od září 2024,a hlavně března 2025,jak mě to chytlo..a na všechno byla sama😟Naštěstí mám Jaruš..ta mě drží při životě po telefonu..a Zdenku,,A tady Vás všechny mám taky ráda-ráda sem chodím..Už vidím Raduš,jak by divočila a sháněla se po mě..Vyhlásila by pátrání..😇Doufám,že od jara to bude už lepší…Asi by to chtělo i změnu..někam se odstěhovat…našla jsem si “kámošku” tady v tom sportbaru,2x týdně jsem za ní zašla na čaj,nebo pivko…ale blbě to dopadlo…Od vánoc jsem tam nebyla..ale ta samota je strašná..A hlavně nechodím nikam zkrz nakažení se..Stejně ještě kašlu jak tuberák…Vlastně od 6.12. se to táhne  

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.