Dávám odpověď na váš názor ve vláknu Naděje sem abych nepřekryl zajímavě výstižnou charakteristiku Trumpa.
Ano, těšil jsem se, česky radoval jsem se z jeho zvolení já. Pořád lepší tento blázen než Bidenova administrativa. Pořád je DT lepší než co bylo před ním!
OSN je právě v kolapsu a její pád už nelze zastavit. Jde do tuhého. Když šlo do tuhého po roce 38 a do čela Anglie si postavili starce, ten se stal diktátorem s neomezenou mocí a to jim vyhrálo válku (ještě v roce 1945 ho z vděčnosti kopli Angličané do pr.ele, staré pr.ele a megery si jiným orgánem než mozkem zvolily krásného hezounka, který přivedl zemi skoro na hunt. Tehdy měly Angličanky prvně volební právo a tak si zvolily krasavce, co mi to jen připomíná?). Jinak by se tam nyní možná rvali o anglický jazyk, kdyby stařec diktátor nezachránil svébytnost Anglie a vylodilo se tam Německo. Protože němečtí páni by jim třeba zakázali Angličanům v jejich zemi mateřštinu, jako zakázala Ukrajina na levém břehu Dněpru tam 500 let usazeným Rusům ruštinu. Možná by původní Angličany v Anglii taky někdo přišel zbraněmi zachránit jako Rusy na levém břehu taky někdo přišel se zbraněmi vojensky zachraňovat, když by si Říše nedala říct po vyčerpání bezpočtu pokusů o dohodu a mnoha nesplněných slibech.
OSN se přežilo a dle mého soudu bylo k ničemu vždycky a zanikne, odchod USA z UNESCO započal už Reagan, protože je také na dvě věci, každý ví které. OSN je zbytečný moloch, ketrý stojí miliardy a když někam poslali vojáky, udělali tím jen chaos, vojáci nesměli nic a tak to bylo jen vyhazování miliard za NIC. Prostě je to bezzubá nesmyslná organizace, ze které si už nikdo nic nedělá. Na Československo se v 1968 vys.alo celé OSN jak na placatej kámen a jediný, kdo se ČSSR zastal byla Uganda - Západní mafie jim zapomněla ohlásit, že je to dohodnuté umístění sovětských vojsk, aby byla vojenská rovnováha.
Mezinárodní právo je také soubor desetisiců pragrafů, ve kterých se už nevyznají celé týmy právníků a tak si s mezinárodním BEZZUBÝM právem každý chytřejší vytírá řiť. Hlavně se pod “právem” nedá svobodně žít, vše je svázáno a omezováno tisíci protichůdných paragrafů a celé to není na nic jiného, než že si statisicíe zbytečných právníků žijí nad poměry. No a ti, až by se měli jít živit prací, raději rozpoutají velkou válku.
USA jsou v úpadku. Jejich státní dluh je už dávno nesplatitelný a tak když kobyla chcípá, nejvíc kope. Zatím jen slovně a neválčí. Zatím. Chytří by se přeorientovali a odklonili od Západu, protože tam to nikde už dobře dopadnout nemůže. Naši kašpárkové, současná opozice, nějak neumí SPRÁVNĚ reagovat, Západ se jim nějak vymknul a oni teď nemají honem žádnou prdel kam by vlezli, ta Americká tyhle hemeroidy v podobě nynější české opozice nechce. Teď jsem zvědavý, co komedianti (celá staletí je hnali ze vsí bičem a dnes jsou pseudocelebrity) co Hrušínský, Polívka, Trojan a další budou dělat? Jak se ke svému “pomýlení” postaví? O zrzavé podprůměrné megeře už nenní vidu ani slechu a Holubovou nikdo rozumný nebre vážně. Na tyhle a jim podobné jsem hodně zvědavý. Taky na brankáře, který je důkazem, že se vrcholovými sportovci nestávají nejostřejší tužky v penálu.
No a k české televizi. Hloupě jsem nepochopil , myslel jsem, že zruší televizi i rozhlas, ale stát jim platit bude dál a tak si polepšili. Jsem tak hloupý, že jsem měl naději, že oba molochy zruší. Ne, budou se válet v miliardách dál, jen ze státního rozpočtu. Tak to dopadá, když ministrem udělají obstarožního rapera, kterého nebýt pěvecké soutěže by znalo pronile Čechů, protože tu pseudohudbu nikdo, kdo nemá v hlavě nas.áno, neposlocuhá. To je jako když dali dělat stavební zákon přerostlému čikulíkovi a obranu dali zastydlé puberťačce, která si v kabelce místo šminek nosí funkční maktetu tanku a ukazovala, jak si hračku pouští na stole v kanceláři. Tak kdo by co mohl čekat?
Ano, jsem starý a chci vidět věci optimističtěji, než jak je mafie udělá a tak jsem si opět naběhnul. Oni Motoristi chtějí setrvat v EU a proto bych je já nikdy nevolil, taky Turek = rychlokvaška mi od začátku nesedí a úlisný ministr když mohl postavit UA do latě, tak se pos.al a honem tam jel žehlit a políbit prsten.