Jak moc je kuře naklubané??..
Co může být příčinou že se kuře klube ale na tom špičatém konci, je otočené ale při prosvícení je bublina normálně vidět na tupém konci jak má být tak tomu moc nerozumím. Může se vylíhnout samo bez pomoci? Děkuji.
Co může být příčinou že se kuře klube ale na tom špičatém konci, je otočené ale při prosvícení je bublina normálně vidět na tupém konci jak má být tak tomu moc nerozumím. Může se vylíhnout samo bez pomoci? Děkuji.
Jak moc je kuře naklubané??..
.. protože,jestli nemá proraženou skořápku, vzduchová komůrka je na opačném konci,tak se kuře nejspíš udusí…ale i tak to není v pořádku,nejspíš tam bude nějaký problém..velkou šanci mu nedávám..
Že se udusí jsem se právě také bál, tak jsem mu dneska ráno kdy nebyl žádný posun v klubání pomohl, jsem zvědav zda přežije.
Jj, dobře..aby mohlo dýchat..ale takováto kuřata mívají nezatažený pupík,připravte si dezinfekci,Betadinku,apod .proti infekci..držím palce ✊✊🐣
Vedle sem psal o větrání při líhnutí, kouknu do poznámek, co by mohlo špatný větrání působit a hle, co sem tam uviděl:
Kuřata lepkavá, naklování na špičce - Nedostatečné větrání a obměna vzduchu v líhni
JardaPecival:Vedle sem psal o větrání při líhnutí, kouknu do poznámek, co by mohlo špatný větrání působit a hle, co sem tam uviděl:
Kuřata lepkavá, naklování na špičce - Nedostatečné větrání a obměna vzduchu v líhni
Děkuji za informaci 🙂..ale zajímavé je, že když se mi toto výjimečně stane, klubání ve špičce, bývá to jedno,dvě kuřata tak že 30..🤔