100% práce potkana!
9 ks mínus přes noc 😔 potkani?? Kuna by je odnesla ne? Navíc tam byla jen škvírka kudy se dalo dostat do výběhu..Některé části ožrané na kost. A zrovna všechno slepice a zrovna ta "lepší" plemena to je vyhlášení války !
9 ks mínus přes noc 😔 potkani?? Kuna by je odnesla ne? Navíc tam byla jen škvírka kudy se dalo dostat do výběhu..Některé části ožrané na kost. A zrovna všechno slepice a zrovna ta "lepší" plemena to je vyhlášení války !
Anonymní:9 ks mínus přes noc 😔 potkani?? Kuna by je odnesla ne? Navíc tam byla jen škvírka kudy se dalo dostat do výběhu..Některé části ožrané na kost. A zrovna všechno slepice a zrovna ta "lepší" plemena to je vyhlášení války !
Taky jsem si nadával do LEMPLŮ, když jsem nedokonale “zabezpečil” holubárnu…
Kuna je nemusí odnést. To spíš liška. Predároři se ale chovají jinak, když narazí na kořist, kde nemůže zbytek stáda/hejna utéct, zatím co ulovili první kus.
Ta zvířata mi přijdou ohlodaná, typuji potkany. + kuna by šla po krku. + Kuna může být i hlavní eliminátor potkanů.
Drůbež řádně zabezpečit, zamezit potkanům k přístupu ke krmivu uskladněnému/+nasypanému v krmítkách. A umožnit přístup kočkám/kunám tam, kde by se mohli potkani vyskytovat.
Některý kusy podle fotky vypadaj “neporušeně/nesežraně”, jak sou zabitý? Hlava, krk? Máte je spočítaný, zmizelo něco? Tipoval bych taky potkany, ale to množství za noc? To mi nějak nehraje, to by musela bejt potkaní familie jako prasce.. A z ničeho nic najednou takovej masakr od potkanů se mi nějak nezdá.. Spíš útok nějakýho predátora a potkani se pak na zbytku přiživili..
To je hnus.
Dala bych tam kameru. Viník se určitě vrátí.
Říká se, že kuna vybílí celý kurník, vlastně jen pozabíjí, případně ukouše hlavu. Nedivil bych se, kdyby tady vše zabila kuna a pak přišli potkani (nebo ježek?) a využili situace a pořádně se nažrali.
Souhlas s ostatními. Kuna začala, potkani a možná i ježek dokončili.
Kuna by je odnesla ne?
Odnáší spíš liška.
100% práce potkana!
Čí práce může být tolhe?Jedna noha byla o 20 metrů jinde .
Jestřáb, kuna, ježek, potkan, pes…
Za mne potkan.