Hm… jak to tak čtu zpátky, co kdo píše……… tak možná ani to rozdělení registrovaní, neregistrovaní, nedává smysl? Pokud by to mělo uškodit diskuzi???? Přemýšlím, jestli to vlastně na té IF k něčemu bylo? Já to pak už nějak nevnímala, tak si nevybavím. Jen vím, že to bylo.
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 12.05.2025, 10:17:41
Mně spíše napadlo aby když už někdo chce vytvářet nové vlákno tak by si zvolil zda chce mít pod vláknem odpovědi anonymů či nikoliv. Na hlavní stránce by byla jen informace zda můžou diskutovat všichni či jen registrované + třeba jednoduchý filtr.
Když by chtěl vlákno vytvářet anonym tak by možnost diskuze jen pro registrované nebyla možná.
raven_kix
autor webu 12.05.2025, 11:20:12xxx.xxx.156.19
»
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 12.05.2025, 11:16:21
To taky nezní jako špatný nápad… možná lepší než nějak rozšiřovat strukturu celé diskuze. Zkusím to dál domyslet, ale zatím se mi to jeví jako docela pěkné řešení. Ve výchozím stavu by bylo zvoleno nastavení, jako je teď…
První otázka co mě napadá… jak budete uvažovat, když budete téma zakládat? Pro jaké téma byste zvolili i anonymy a pro jaké ne?
Máte špatně nick - další pokus vydávat se za stálici.
já nemyslím - jen je vidět, jak se snadno dáme zblbnout podobně vypadajícím slovem. Je to náhodou hezké upozornění, že se nemá věřit všemu, co člověk vidí…
Já třeba na včelách některé vlastně anonymy za anonymi nepovažuji, protože píší pod přezdívkou, kterou nemění. Když už někdo chce psát nepřihlášený, měl by mít přezdívku.
Já bych to za sebe shrnula…protože padly zde i návrhy, které mě vůbec nenapadli.
Za mě ideální by bylo, kdyby anonym musel použít nějaký nick, aby v případě, že diskutuje více anonymů v jedné diskuzi, to bylo přehlednější a aby nemohl anonym mít stejný nick jako někdo z registrovaných …tady mi to teda trochu pokulhává s tím, že někdo registrovaný chce vstoupit do diskuze, ale je na místě nebo na přístroji, na kterém se nechce přihlašovat…tak obávám se, že zde je možné jedno nebo druhé.
Líbí se mi nápad, že některá vlákna by byla jen pro registrované a některá otevřená.
A někde výše padlo, že by některá vlákna šlo skrýt tak, aby si je neregistrovaní nemohli číst….tady myslím, že minimálně plkací diskuze jako je všeobecný pokec a třetí víčko, by bylo fajn schovat, protože vesměs tam plkáme my registrovaní a semeleme kde co…teda nevím, jaký pohled na to mají ostatní….
Tak teda i já se připojím. Nevadí mi anonymi, ale fakt by mě bavilo kdyby si dali přezdívku. Ti co se vydávají za někoho jiného ti mi vadí. A ano bylo by nedobře uzavřít přístup anonymum, diskuze by opravdu upadla. Tak za mne je nechat, ale s přezdívku 👍.
jasně že je to provokace, ale na stranu druhou je dobře si uvědomit, že nemusí být pravda co se tu píše, že se pod nick dá schovat cokoli… a že jsme snadno manipulovatelní. A že pro spoustu lidí je anonymní prostředí internetu jedno velké hřiště, kde se dá hrát na kohokoli a cokoli a vymýšlet si nejen identitu, ale celé světy. A pokud vím, nejvíc si tady v minulosti ubližovali osoby registrované… Takže za mě je to jen dobře, když si nejsme tak úplně jistí…
A taky si musíme uvědomit, že co tu napíšeme, čte spousta lidí - nejen registrovaných, nejen anonymů… ale i těch mlčíčích čtoucích… A co vykecáme na sebe, je veřejné…