a co se da vypozorovat po nasazeni K. jako vysledek, ze to funguje?
akorat jsem ho zacala davat moji seniorce - 10.5 roku ji je a ma neuro potize. Pisou, ze 4 tydny je minimum, nez se neco zmeni.
Milgamu ma uz rok. energy nechce zrat.
Ano ano, Karsivan cpu seniorum ja 🙂
Plus minus od deseti. Dle stavu konkretniho seniora - nekomu trochu driv, nekomu trochu pozdeji. Ale proste kolem osmeho roku je zacnu vic pozorovat a v tech deseti povetsinou naznam, ze uz je cas.
On teda ucinek neni moc videt, pac nastup je (alepson u nas vzdycky byl) ponekud plyzivy. Ale kdyz jsem vysadila, byl propad dolu dost markantni. Takze nevysazuju idelane vubec.
V pripade prus-svihu dle veta nasadim na nutnou dobu dvojitou davku a pak se zas vratime na normal. Plus (treba prave v pripade mrtvice) k tomu Milgammu a dalsi nutne doplnky/leky.
Zatim nam to takhle funguje 🙂
a co se da vypozorovat po nasazeni K. jako vysledek, ze to funguje?
akorat jsem ho zacala davat moji seniorce - 10.5 roku ji je a ma neuro potize. Pisou, ze 4 tydny je minimum, nez se neco zmeni.
Milgamu ma uz rok. energy nechce zrat.
https://www.sciencedirect.com/topics/pharmacology-toxicology-and-pharmaceutical-science/propentofylline
Janaa: Jani, to se tak hezky čte, že to babča tak suprově zvládla!!!👍🍀
U nas doslo k zlepseni vnimani reality. Lip se orientovali v prostoru, lip vnimali ostatni psy (doma i venku), byli nebo jsou min “nerudni dedci”, vic si hraji, maji zajem o aktivity, hracky, nestrani se smecky, naopak aktivne vyhledavaji a zapojuji se do her s ostatnimi, kupodivu min spi pres den a lip v noci. Chut k jidlu stale stejna (njn. retrieveri), ale proste celkove lepsi prozivani zivota a aktivit.
Po vysazeni prave slo tohle vsechno dolu. Celkem rapidne.
Diky za info.
Uvidim za cca 3 tydny, jestli se neco zmeni.