Dělali jsme všechny boudy doma.
Ahoj, řeším psí boudu na zahradu, máte ji někdo dělanou svépomocí, nebo jste radši koupili hotovou?
Ahoj, řeším psí boudu na zahradu, máte ji někdo dělanou svépomocí, nebo jste radši koupili hotovou?
Dělali jsme všechny boudy doma.
Pokud máte doma šikovné ruce, které umí vyrobit zateplenou boudu s předsíňkou, otevíratelnou tak, aby se to dalo dobře čistit a bude to hezky vypadat, tak proč to nevyrobit doma.
My jsme pořizovali hotovou psí boudu, protože jsme chtěli mít jistotu, že bude dobře odvětraná, pevná a voděodolná. Svépomocí bychom asi těžko dosáhli takové kvality a navíc by to zabralo dost času. Hotovka nám ušetřila práci i starosti. Navíc na netu se to dá najít za docela dobrou cenu, než by ve finále vyšel i ten materiál.
podívám-li se na aktivitu profilů Majdulinka a Sandra… tak vždy jedna nahrává a druhá to reklamou dokončí… Takže žádný zájem o boudu, ale obyčejná reklama.
Taky jste si všimla? Ale zatím žádný konkrétní odkaz na firmu nebo značku.
Trochu škoda, že jste to prozradila🌹(olivová ratolest není v nabídce). Byla jsem zvědavá na další vývoj.
Napadlo mě to hned po přečtení zadavatele příspěvku…jestli si pak na to pošle odkaz na psí boudu..
Mě taky. A ono nic.
to by bylo moc nápadné… tohle je chytrá strategie, dát si pár dní odstup. Jen jsem spíš ze zvědavosti a chvíle času (čekala jsem, až si vnučka zabalí své sakypaky) koukla, jestli existují od těch dotyčných osob jiné příspěvky. A jsou a jsou reklamní a také propojené
Rozklikla jsem a našla totéž, co vy. Nick Majdulinka mi byl hned povědomý.
Takovou boudu si můžete postavit i sama. Úplně v pohodě, pokud máte nějaké základní nářadí, to zvládnete i s oběma rukama volšovýma.
Koupit pořádnou boudu je drahé a nejlepší je objednat si u truhláře/stolaře. Průmyslové jsou celkem o ničem, a i kdyby náhodou nebyly, musíte mít to štěstí, že mají zrovna takové rozměry, které chcete.
Takže když to shrnu: kdo má nářadí a kde stavět, postaví si sám. Má zaručenou kvalitu, zlepšuje své schopnosti, což je nedocenitelná investice, je to levnější.
Kdo bydlí v bytě, nemá nářadí ani pracovní prostor, nepotřebuje boudu.
Kdo potřebuje boudu, ale stavět nechce, měl by udělat zakázku u truhláře. Trvá to relativně déle a není to nejlevnější, krom toho to má jen výhody.
Kdo kupuje fušeřinu za pár šupů, tomu se ta bouda brzo rozpadne, nesplňuje požadavky na pohodlí psa a snadnou údržbu, stejně si musí leccos dodělat sám, ale hlavní je, že ušetřil pár kaček. Pokud máte nějaké základní nároky na vlastnosti boudy, tak neseženete nebo budete shánět dlouho.
Majdulinka - už jen ten nick je v podstatě jasnej. Jak to má takovýhle nick a nebo číslo , tak je to víc než pravděpodobný.
Kdo bydlí v bytě, nemá nářadí ani pracovní prostor, nepotřebuje boudu.
Dovolím si rozporovat, naši psi v bytě “boudu” měli a milovali ji. Byla o ni “rvačka”, páč to bylo doupátko. A se těšim, až v domečku dojde na to, že zas budou mít ve verandě "boudu."
Tak já mám na zahradě boudu, kterou dělal manžel svépomocí, materiál nebyl nijak drahý, něco nám zbylo z rekonstrukce domu a ze stavby pergoly. Střecha je oddělávací, takže se bouda snadno vyčistí. Poslední 4 roky ji ale vůbec nepoužívám, Draggouš si na ni nikdy nezvyknul, bydlel do 1,5 roku v bytě, do boudy prostě nevleze, našla jsem ho vždycky ležícího na rohožce u dveří. 🙂 A Cherry si po štěňatech zase zvykla spávat se mnou v ložnici. Julinka na ni zvyklá byla, ale pochybuju, že by tam spala sama. Takže bouda na zahradě sice je, pro všechny případy, kdyby třeba přišel pes, který by v ní chtěl být. 😀
Zrzavci:Kdo bydlí v bytě, nemá nářadí ani pracovní prostor, nepotřebuje boudu.
Dovolím si rozporovat, naši psi v bytě “boudu” měli a milovali ji. Byla o ni “rvačka”, páč to bylo doupátko. A se těšim, až v domečku dojde na to, že zas budou mít ve verandě "boudu."
Naši mladý maj v bytě taky boudu…a rozhlednu v jednom….bouda je u okna a nahoru vedou schůdky, proto, aby psi mohli dělat Kelišky…
Jojojo, to je výborný. To mají lepší než měli naši, páč ti byvakovali ve veliký světlý předsíni a měli enem jednopatrofku, vy to máte vo štok vejš. Taky honorace, no 😀
To je boží. My máme akorát permanentně otevřenou obří klec, ale mladý pán ji ignoruje. Spí v rohu pod lavicí.
Je ta klec zakrytá?
Je.
Takovou boudu si můžete postavit i sama.
Nejde o boudu, ale o reklamu na ni. Viz výše - stačí si rozkliknout její nick. Nebo Majdulinky. Čas od času to tady zkusí.