Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 18.07.2025, 10:32:10
Neříkám, že jsem předtím psa krmila svíčkovou, to zase ne, obědy pro lidi nedostával, ale jinak jedl kde co vhodného pro psy a bylo to v pohodě, i ten rohlík jsem mu klidně dala…teď mě dost ubíjí že krom veterinární diety nemůže nic a vždycky když něco přidám, tak musím postupně a hlídat jako ostříž, jestli mu to nedělá nějaký problém.
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 17.07.2025, 14:56:57
Já měla u těch třešní opravdu starost, nikdy jim takhle nechutnaly, byly letos jako med. Strom obrovskej, vysokej..
Nakonec jsem to řešila tak, že jsem jsem je vyfujákovala, rychle posbírala mísu třešní, bleskurychle vypeckovávala a nastřídačku rozdávala.
Teď zas začínají broskve, těch je málo a všichni myslím pecky nechávají, ale stejně křičím : “ Počkejte, počkejte, panička dá!”.😂 Fram za mnou tuhle přišel a vyflusnul mi pecku do dlaně, asi získal pocit, že je to něco o co obzvlášt stojím.
Vnoučata jsou z toho tak zblblý, že za mnou chodí abych jim je taky vypeckovala.😅
Barf v přímém přenosu.Dnes jsem uvařila slepicím vejce,co jsem nedávno našla pod dřívím.Nebyly zkažené,ale pro nás jsem je už nechtěla.Několik jsem nechala Alanovi k večeři a zbytek nakrájela,smíchala s kukuřičným šroten a Nutrimixem pro slepice a dala slepicím.Ty se na to vrhly,nažraly se a odešly na zahradu.No a zbytek i s pšenicí,co byla v pekáči,vyjel Alan.Tak třeba začne i snášet.😄