Doufám, že si pamatuju dobře - Wartner či tak nějak, doporučeno vet dermatologem.
Naše fenka měla před 5 dny na kůži dvě malé červené čárky. Při hlazení citelné. A dnes ráno toto. Co to je a co s tím? Byl tam zaschlý žlutý hnis.
Naše fenka měla před 5 dny na kůži dvě malé červené čárky. Při hlazení citelné. A dnes ráno toto. Co to je a co s tím? Byl tam zaschlý žlutý hnis.
Ostříhat, vydenzifikovat a sledovat.
Jak na bradavici?
Lze ji u psa zlikvidovat nějak lokálně? Bradavice to je, potvrzeno vetem.
Doufám, že si pamatuju dobře - Wartner či tak nějak, doporučeno vet dermatologem.
Díkty, jdu hledat 🍀
Edit: Našla jsem 2 výrobky. Pero s kyselinou trichloroctovou a pak něco na principu mrazení. Nepamatujete si, co z toho jste použili?
Bylo to tohle https://www.drmax.cz/wartner-pero-na-odstraneni-bradavic . Ale radši dopíšu, je to individuální😉.
Propolis namočený ve slivce. Nerozpouští se. Napatlala jsem to, jak se dalo na bradavici. Jak lidem, tak psům. Účinek 100%. Ano, trošku to štípe, ale pes s tím neměl vůbec problém.
Anonymní:Naše fenka měla před 5 dny na kůži dvě malé červené čárky. Při hlazení citelné. A dnes ráno toto. Co to je a co s tím? Byl tam zaschlý žlutý hnis.
Toto vzniklo z těch dvou čárek? Nemůže to být zapařenina? Nebo nečárnul ji zubem jiný pes?
lesnizinka:Toto vzniklo z těch dvou čárek? Nemůže to být zapařenina? Nebo nečárnul ji zubem jiný pes?
Ne od jiného psa to není. Ano zapařenina to klidně může být. Potírám to na doporučení stříbrem. Místo jsem trochu vyholila a budu sledovat.
Anonymní:Ne od jiného psa to není. Ano zapařenina to klidně může být. Potírám to na doporučení stříbrem. Místo jsem trochu vyholila a budu sledovat.
Hlavně sušit, sušit, sušit, klidně i fénem studeným vzduchem, aby to nemokvalo. Zrovna teď aktuálně léčím psovi velký hotspot a během cca 5 dnů se to vysušováním zmenšilo cca o polovinu.