Dobrý den, mám několik let gelovou podložku. Teď na pár místech začala trochu lepit, pravděpodobně půjde o únavu materiálu, ale zatím se mi ji ještě nechce vyhazovat, když je jinak funkční.
Chtěla jsem se prosím Vás zeptat, jestli má někdo zkušenost s tím to a dá se ještě něco dělat - něčím ošetřit aby nelepila ? Děkuji za odpověď.
Zkušenost s lepkavou mám (je to jak říkáte únava materiálu), s řešením nemám, zašila bych ji do textilního obalu. Ale nečekejte, že to nějak dlouho bude fungovat, začala bych hledat novou stejnou, jestli se vám osvědčila. Materiál začne degradovat na více místech a může to změnit samozřejmě tlumící vlastnosti gelovky (nehledě na ty hrudky a vlny, které se tam tvoří později a které mohou vyloženě koně otlačit).
N (neregistrovaný)09.09.2025, 23:23:55xxx.xxx.189.103
Asi když to po práci umyje,tak ten pot nebude působit na tu gelovku tak dlouho.🙂 Asi takhle jsem to pochopil já co Verun psala. Jinak když lepilo siliconové pouzdro, tak pomohla důkladná očista a koupel v horké vodě.🙂 Zkusil bych jako poslední možnost před koupí nové podložky. Pro jistotu: Redakce( hlavně já) se zříká jakékoli odpovědnosti za případné požkození či jiné škody způsobené na vlastním majetku.😄