Aktuálně: 2 774 inzerátů261 106 diskuzních příspěvků19 162 uživatelů

Botička,co vydrží aktivní pohyb

janaa
janaa 15.11.2025, 20:13:47 xxx:xxx.1a3f:325d

Nechápu,vždycky s údivem koukám,jak saňový psi odběhnou stovky kilometrů s botičkama. Já už vyzkoušela snad vše na trhu,od zveráčových přes outdoor značky až po eurohusky,manmat,nonstopy a vše stejné. Nejlíp asi ten manmat,ale stejně žádný zázrak. Ještě tak,když je pod tím obvaz,trochu to drží,pravda,to tak čuby nelítají. Ve chvíli,kdy to dám jen na nohu, namokří se to,obalí bahnem a jde dolů. Dnes na honu ztratila čubina botu po první leči. Jasný,lítá ve strašným bordelu,pak oračce… někdo tip na nějaký zázrak,co vydrží?

Anonymní (neregistrovaný) 16.11.2025, 08:14:41 xxx.xxx.47.2
janaa:

Nechápu,vždycky s údivem koukám,jak saňový psi odběhnou stovky kilometrů s botičkama. Já už vyzkoušela snad vše na trhu,od zveráčových přes outdoor značky až po eurohusky,manmat,nonstopy a vše stejné. Nejlíp asi ten manmat,ale stejně žádný zázrak. Ještě tak,když je pod tím obvaz,trochu to drží,pravda,to tak čuby nelítají. Ve chvíli,kdy to dám jen na nohu, namokří se to,obalí bahnem a jde dolů. Dnes na honu ztratila čubina botu po první leči. Jasný,lítá ve strašným bordelu,pak oračce… někdo tip na nějaký zázrak,co vydrží?

Osobní zkušenost nemám, ale hodně se s tím na trápila známá a jim fungovala kombinace- obvaz, gumová botička Pawz a přes to normální botka. Ta gumová byla navlečená celkem natěsno a ta horní pak po té gumě neklouzala.

janaa
janaa 16.11.2025, 08:30:17 xxx:xxx.9241:fa9c
Anonymní:

Osobní zkušenost nemám, ale hodně se s tím na trápila známá a jim fungovala kombinace- obvaz, gumová botička Pawz a přes to normální botka. Ta gumová byla navlečená celkem natěsno a ta horní pak po té gumě neklouzala.

Jo,tyhle různý kombinace mám vyzkoušené,když měly čuby nějakej řezanec atd, ale  když je zahojeno,tak to nechci už vázat,ale dát jen botu. Teď má čuba vyholenou packu prsty, měla tam něco vraženého, už skoro zahojeno,ale jak je ta noha bez srsti,tak si to odírá

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.