Aktuálně: 2 326 inzerátů269 948 diskuzních příspěvků19 346 uživatelů

Jak se vám venčí?

impact
impact 19.01.2026, 15:41:07 xxx:xxx.fe20:8685
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 19.01.2026, 09:36:26

Hele! Dneska mu konečně došla ušanka z Temu. 🤣 Je to na obou stranách na gumičky, takže mu to stáhnu a konečně se to nebude co kilometr rolovat. 🤣

Obrázek Obrázek Obrázek
Zrzavci
Zrzavci 19.01.2026, 15:48:09 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 19.01.2026, 15:41:07

Na tý první vypadá jak zoufalý ztracený tulení mládě a na tý druhý jak týraná stará paní Voráčková 😀 😀  Má příšerný gezichty. Hele co to má za obleček?

impact
impact 19.01.2026, 15:55:45 xxx:xxx.fe20:8685
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 19.01.2026, 15:48:09

On bohužel od mala bytostně nesnáší focení. V reále je to pes, kterej nemá nikdy špatnou náladu - vyjma situací, kdy mu několik kilometrů v kuse mrzne prdel. 🤣

Jinak ta ušanka je normálně z Temu. Píšou tam protihlukové a kvůli strachu, ale je to normálně nějakej česanej mikroplyš nebo co. Jak šála nebo chundelatý ponožky. No ten můj nákrčník někde z Kiku, co měl na sobě včera, je stejnej matroš, akorát nemá ty gumy. Vypadá to jako dobrá vyfikundace na holý uši. 

Teda jestli se ptáš na tohle. Nevím, esi jsem otázku pochopila. 😆🤪

Obrázek
Zrzavci
Zrzavci 19.01.2026, 16:14:42 xxx:xxx.c14e:6901

nesnáší focení. 

Hele, to je dost patrné 😂, já myslela ten celotělový obleček modrý na té první  sérii fotek.

impact
impact 19.01.2026, 16:37:44 xxx:xxx.fe20:8685
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 19.01.2026, 16:14:42

Já až na konci pak pochopila, že to asi nebylo k tomu. 😄 Tohle je Trixie.

Obrázek
Sardullah
Sardullah 19.01.2026, 19:03:32 xxx.xxx.221.235

Tak nevim jak se venčí vám ostatním, ale mně…když teda nebudu sprostá…tak na dámský přirození a na exkrement…

Tam, kde se dá dobře jít jsou povrchy, kde je jasný, že byla použita sůl…takže silnice a některé chodníky, kde je teda suchej asfalt…odhrabaný sníh kolem těchto ploch jsou defakto ledový střepy na umrzlých hromadách…tam kde se dalo docela v pohodě chodit po ušlapaném sněhu, tak je ledovka a zbytek sníh s ledovou krustou, kam se člověk boří…a teda pes taky.

Venčení s Máťou jsem vzdala, tam nebudu riskovat v tom pekle, že si mechanicky poškodí nějakej dráp…tak to ani neřeší, protože, co áme doma Árčího, tak má přes den na zahradě i doma tolik pohybu, že je rád, když padne za vlast…ale s Ginou musím, ta se těch jejich pohybových aktivit nezůčastňuje a den tráví ležmo. Popřípadě držkováním, ať se pánové uklidní…

No takže část procházky jsme odšlapaly po silnici…v tom sněhu s tou umrzlou krustou odmítá Gina chodit…zbytek cesty defakto po ledovce, to jsem šla jak podesranej sax a pořád jsem říkala "Ginuško, hlavně pomalu, ať sebou nefláknu o zem…no když jsem zavelela, že teda už toho mám plný zuby, když jsem se nevím jak dlouho škrabala do malýho kopečka, to byla jeno ledovka, a že teda jdeme do, tak i Gina, která sice neá ráda dlouhý procházky, ale procházky miluje, kvitovala ůj návrh jako velmi rozumný a nabrala rychlým tempem kurz k domovu, až jsem jí musela brzdit, protože hrozilo, že nedojdu ve zdraví.

A když vidím předpověď počasí na tenhle týden, tak to asi jiné nebude…😴

Arosek
Arosek 19.01.2026, 20:03:08 xxx:xxx.95f:2682
Sardullah:

Tak nevim jak se venčí vám ostatním, ale mně…když teda nebudu sprostá…tak na dámský přirození a na exkrement…

Tam, kde se dá dobře jít jsou povrchy, kde je jasný, že byla použita sůl…takže silnice a některé chodníky, kde je teda suchej asfalt…odhrabaný sníh kolem těchto ploch jsou defakto ledový střepy na umrzlých hromadách…tam kde se dalo docela v pohodě chodit po ušlapaném sněhu, tak je ledovka a zbytek sníh s ledovou krustou, kam se člověk boří…a teda pes taky.

Venčení s Máťou jsem vzdala, tam nebudu riskovat v tom pekle, že si mechanicky poškodí nějakej dráp…tak to ani neřeší, protože, co áme doma Árčího, tak má přes den na zahradě i doma tolik pohybu, že je rád, když padne za vlast…ale s Ginou musím, ta se těch jejich pohybových aktivit nezůčastňuje a den tráví ležmo. Popřípadě držkováním, ať se pánové uklidní…

No takže část procházky jsme odšlapaly po silnici…v tom sněhu s tou umrzlou krustou odmítá Gina chodit…zbytek cesty defakto po ledovce, to jsem šla jak podesranej sax a pořád jsem říkala "Ginuško, hlavně pomalu, ať sebou nefláknu o zem…no když jsem zavelela, že teda už toho mám plný zuby, když jsem se nevím jak dlouho škrabala do malýho kopečka, to byla jeno ledovka, a že teda jdeme do, tak i Gina, která sice neá ráda dlouhý procházky, ale procházky miluje, kvitovala ůj návrh jako velmi rozumný a nabrala rychlým tempem kurz k domovu, až jsem jí musela brzdit, protože hrozilo, že nedojdu ve zdraví.

A když vidím předpověď počasí na tenhle týden, tak to asi jiné nebude…😴

Ja si dneska dala 13km v bazantnici. Cesty jeden led. 
Cuba nadsena a ja vlastne taky - bylo fakt krasne a jako jedna z mala jsem sebou ani jednou nesekla o zem, byt to nekolikrat bylo o prsa korejske dorostenky. Chuze ala tucnak, ale jsem cela 🙂
Dobre ja 😀

Orionka (neregistrovaný) 19.01.2026, 20:22:07 xxx:xxx.396:6c75
Zrzavci:

bych ani netrefila do cíle - gratuluju převelice.

I já. Na jedné výstavě jsme málem zbourala baldachýn, co pod ním seděli rozhodčí - “Máte tu snad málo místa? My se posunem”. Na zkoušce jsem na fenu šlápla. Na výstavě, jsem zakopla, rozhodčí mě chtěl chytit, abych se nenatáhla….a fena ho málem sežrala. Svůj pád - nepád jsem vyrovnala, tak akorát, abych mohla opustit kruh. Ale to už jsem někde psala. Kdybych se zamyslela, určitě bych na něco dalšího vzpomněla. 

Orionka (neregistrovaný) 19.01.2026, 20:37:35 xxx:xxx.396:6c75
impact:

Hele! Dneska mu konečně došla ušanka z Temu. 🤣 Je to na obou stranách na gumičky, takže mu to stáhnu a konečně se to nebude co kilometr rolovat. 🤣

Obrázek Obrázek Obrázek

To je tak úžasně trpělivý a milý pes. Jen ty oči vyčítavé.

Sardullah
Sardullah 19.01.2026, 21:26:56 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 19.01.2026, 19:17:57

Na ty jsem koukala o víkendu v Globusu…jenže to ještě nebyla taková katastrofa.

Já teda mám zimní boty s docela dobrými podrážkami, ony ve své podstatě nekloužou ani na tom ledu, ale já se stejně necítím bezpečně…

A hlavně teda vidím, že to absolutně nevyhovuje čubině…

Jenže nedá se nic dělat…zatím to na změnu povrchů nevypadá….sníh připadnout nemá a naopak má mrznout.

Teda ráda bych řekla…už aby bylo jaro, ale vím, že to zase budu nadávat na bahno a na klíšťata a pak přijde léto, tak to zase bude horko a pak podzim a zase bahno…

Nevím, asi čím jsem starší, tím jsem náročnější…přijde mi, že dní, kdy je taková provozní teplota, aby to vyhovovalo feně a mě bylo příjemně, aby se dalo i někde na mezi posedět, v případě Giny poležet…kdy nefouká studenej vítr, není mokro…no prostě taková značka ideál, jak pro psy tak pro ě, že to bych napočítala na prstech jedné ruky.

Už se ze mě stává asi taková ta furt nespokojená stará bába..🙄

janaa
janaa 20.01.2026, 08:26:20 xxx:xxx.1502:64aa

Včera se poslední večerní venčení na zahradě vyplatilo. Nebeská nádhera

Obrázek Obrázek Obrázek
Zrzavci
Zrzavci 20.01.2026, 08:31:09 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 19.01.2026, 16:37:44

Díkec, kouknu a prozkoumám. jakou má Mesijé Remoska velikost?

Zrzavci
Zrzavci 20.01.2026, 08:31:32 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 20.01.2026, 08:26:20

Ty jo krása! U nás nic :o, černá obloha plná hvjézdiček :o

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 20.01.2026, 10:40:29 xxx.xxx.128.208

Krásný noční scenérie, to musela být bomba👍, u nás taky jen hvězdičky a psi🤣. Kluci jsou spokojení, ikdyž to klouže,  tak prý dobrý. Malej je akrobat a jak roste, samá noha, dlouhej ocásek - tak neběhá,  ale vlaje🤣 , jsem fakt zvědavá,  co z něj  vyroste. Je zatím potvora podivná s vlastním názorem na život.🙈

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Zrzavci
Zrzavci 20.01.2026, 11:35:18 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 20.01.2026, 10:40:29

Heh.

Obrázek
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 20.01.2026, 13:19:03 xxx.xxx.128.208

Přesně!!! Já jí říkám zdechlina a je nejoblíbenější 🤣, akorát lidi,  když jdou náhodou kolem,  tak blbě koukají, když halekám: kluci, kde je zdechlina, honem přineste, budeme zas bojovaaaat 😁

Elisak
Elisak 20.01.2026, 17:31:20 xxx.xxx.194.232
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 19.01.2026, 21:26:56

U nás už to vypadá docela rozumně, zmrazků už je většinou pomálu, tak se to dá obejít, ledový plotny jsou jen na pár místech a s opatrností je to i běhatelný. Efíkovi se to dneska párkrát smeklo, ale jak je mrštný tak to v pohodě ustál. Jinak jsem ráda že je zas pod nulou, aspoň člověk nemusí řešit čištění pacek. V neděli jak bylo teplo tak šel Efík do vany, no vůbec s tím nesouhlasil.

Obrázek
Dafi
Dafi 20.01.2026, 18:24:38 xxx.xxx.136.20

Unás za barákem k lípě na polnačce led..včera jsem šla jen na chviličku,kousek za barák,na poli hodit 2 krát hračku a dom,doma teda dostaly 3krát hlavolam,takže zaměstnaly mozek…

protože pěšky do práce,kde jsem následně 9 hodin a něco lítala,vybalovala,markovala,uklízela….

pak jen noční venčení před vratama,kdy poté co Dafi vyrobila bobek málem přervala flexinu jak spíchala dom🙂

dnes ráo ke křížku s pelikánem ze sekáče za 9kč-v akci:--D

Žeryka velmi potěšil!!!

od křížku kousek dolů podél lesa a zpět,

pak hajáníčko doma a večer 10minutovka 3 pejsani za zahradu,já pak cvičila na záda+jogu podle knížky,ale na to jsem tupá podle obrázků něco…

no a kousek rozhovooru s máti přítele….

říkala mi,že ŽERYK prohnal včera kočku-tu naši přistěhovalou,co bydlí u máti a Maxík s Betty už si na ni zvykli,

no,Martin mu  nadal

a máti,že je potřeba Žeryka lupnout novinama!!!!!!

já-vyvalila oči a říkám-no trest má pijít hned,nebo vůbec,tak jestli za ním poletíte s novinama,když prohání kočku a stihnete ho lehce!!lupnout novinama,tak jste borec!!!

mát-no,ne,až dojde-a já-to je špica-on prožene kočku,pak dojde a vy ho za trest lehce lupnete novinama??

a proč si ode mě půjčujete časopisy a knížky o psech??

no nic..

tak jsem si řekla,že začnu chlastat asi….😀😀😀😀-že je to jak mlet do zdi…

a přítel vždy-řekni máti,porad máti,vyscětli máti…

a ona po letech debat,rozhovorů a všeho-knížky,časáky…

si pamatuje,že se pes trestá novinama-božííííííí

třeba-Max ode dveří jde občůrat závěs ve vejzdu-za ním jsou police s různymi-nevím čím…

máti si jde pro noviny-a řekne-Maxíku-to se dělá??a lupne ho noviama přews jeho tlustý zadeček….až k ni dojde ke dveřím….

no já ji řekla,až uvidí Žeryka honit kočku,tak at ho okřikne,a něco hodí-prostě at udělá něco,at toho Žeryk nechá-zavolat fuj a shodit něco….

ale Žerykovi je 14….tak nevím….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.