Unás za barákem k lípě na polnačce led..včera jsem šla jen na chviličku,kousek za barák,na poli hodit 2 krát hračku a dom,doma teda dostaly 3krát hlavolam,takže zaměstnaly mozek…
protože pěšky do práce,kde jsem následně 9 hodin a něco lítala,vybalovala,markovala,uklízela….
pak jen noční venčení před vratama,kdy poté co Dafi vyrobila bobek málem přervala flexinu jak spíchala dom🙂
dnes ráo ke křížku s pelikánem ze sekáče za 9kč-v akci:--D
Žeryka velmi potěšil!!!
od křížku kousek dolů podél lesa a zpět,
pak hajáníčko doma a večer 10minutovka 3 pejsani za zahradu,já pak cvičila na záda+jogu podle knížky,ale na to jsem tupá podle obrázků něco…
no a kousek rozhovooru s máti přítele….
říkala mi,že ŽERYK prohnal včera kočku-tu naši přistěhovalou,co bydlí u máti a Maxík s Betty už si na ni zvykli,
no,Martin mu nadal
a máti,že je potřeba Žeryka lupnout novinama!!!!!!
já-vyvalila oči a říkám-no trest má pijít hned,nebo vůbec,tak jestli za ním poletíte s novinama,když prohání kočku a stihnete ho lehce!!lupnout novinama,tak jste borec!!!
mát-no,ne,až dojde-a já-to je špica-on prožene kočku,pak dojde a vy ho za trest lehce lupnete novinama??
a proč si ode mě půjčujete časopisy a knížky o psech??
no nic..
tak jsem si řekla,že začnu chlastat asi….😀😀😀😀-že je to jak mlet do zdi…
a přítel vždy-řekni máti,porad máti,vyscětli máti…
a ona po letech debat,rozhovorů a všeho-knížky,časáky…
si pamatuje,že se pes trestá novinama-božííííííí
třeba-Max ode dveří jde občůrat závěs ve vejzdu-za ním jsou police s různymi-nevím čím…
máti si jde pro noviny-a řekne-Maxíku-to se dělá??a lupne ho noviama přews jeho tlustý zadeček….až k ni dojde ke dveřím….
no já ji řekla,až uvidí Žeryka honit kočku,tak at ho okřikne,a něco hodí-prostě at udělá něco,at toho Žeryk nechá-zavolat fuj a shodit něco….
ale Žerykovi je 14….tak nevím….