Kolik jste platili za rtg DKK, DLK, OCD, spondyloza, LTV? Zajímá mě celková cena včetně anestezie pro středně velkého psa (cca 20kg) a posouzení (nepotřebuju ofiko certrifikované, jde o křížence).
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 19.11.2025, 09:51:59
Já vím, že to myslíte dobře, ale samozřejmě, že se můžu zeptat veta. Jenom bych ráda předem věděla, co zhruba očekávat. Případně co je normální cena a co přestřelená.
Když dám příklad u koní.. u jedné doktorky jsem platila 500 za očkování, u druhé je to 1200. Za stejnou vakcínu, stejný úkon, bez cesťáku. Vzhledem k tomu, že tohle řeším u psa poprvé, tak fakt nemám odhad.
Za RTG DKK + DLK + OCD a oficiální posouzení jsem dala před cca 4 lety 2 tisíce. To vám ale nic neřekne. AI říká, že se to pohybuje od 2210 Kč do 2600 Kč, s posouzením až 7 tisíc. 😉
Za RTG DKK + DLK + OCD a oficiální posouzení jsem dala před cca 4 lety 2 tisíce. To vám ale nic neřekne. AI říká, že se to pohybuje od 2210 Kč do 2600 Kč, s posouzením až 7 tisíc. 😉
Ali,jsi si jistá? Posouzení bez RTG podle posuzovatale stojí samo o sobě v rozmezí 1100-1500
Ali,jsi si jistá? Posouzení bez RTG podle posuzovatale stojí samo o sobě v rozmezí 1100-1500
Jojo, bylo to v Opavě, rentgenoval i posuzoval MVDr. Pepřík. Nebylo to teda úplně zaokrouhlený na 2 tis., plus minus tak nějak. Ale je to spíš už 5 let, Cherry bude mít v květnu už 7 let. 😲 Od té doby šly ceny veteriny obrovsky nahoru. Za léčbu pyometry a kastraci u Sáry před 11 lety na klinice jsme dali 10 tisíc i se 3 dny hospitalizace, teď loni březen u Julinky, jen kastrace a hned domů u známýho veta 10 tisíc, na klinice a s hospitalizací by to bylo 2x tolik.
Jj,taky tak nějak platím. Dva jsem určitě neplatila nikdy. Ani hodně historicky😂
Ali,desítka za obyč kastraci mi tedy přijde docela pálka
Hele v hlouby historie lovim vzpominky … S Arosem jsme sla na rtg az pozde, nekdy v roce 1999. Tehda jsem za rtg dala asi 1000 a za vyhodnoceni u Snasila asi taky tak nejak. Ale to v tom byli jen kycle a lokty, pac o ramenou tehda jeste nikde nebyla ani zminka. Takze ano, je mozne ze to byvalo nekde kolem dvojky, ale fakt v praveku 😀
Hele v hlouby historie lovim vzpominky … S Arosem jsme sla na rtg az pozde, nekdy v roce 1999. Tehda jsem za rtg dala asi 1000 a za vyhodnoceni u Snasila asi taky tak nejak. Ale to v tom byli jen kycle a lokty, pac o ramenou tehda jeste nikde nebyla ani zminka. Takze ano, je mozne ze to byvalo nekde kolem dvojky, ale fakt v praveku 😀
Ono se to liší i veterina od veteriny. Já třeba dala minule za progesteron v rozmezí 600 - 1200 a to kupodivu ta nejlevnější veterina byla v Čechách.
Na rtg se teď chystají moje dva odchovy, tak jsem taky zvědavá na cenu.
Jj, ja tehda Aju fotila i na lokty. Nekdo mi to doporucil asi. Nebo to bylo v nabidce od Snasila a ja to vzala komplet. To uz ti ted s jistotou nepovim 🙂