Aktuálně: 2 444 inzerátů267 328 diskuzních příspěvků19 273 uživatelů

Taurin - přidávat psu?

Zrzavci
Zrzavci 25.11.2025, 14:48:32 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 25.11.2025, 14:46:07

No takže máš domov Hluchovců?  😀 Vlastně Tali - ta od příchodu k nám má nefungující uši, to se taky tak dá brát 😀

On už píšťalku právě neslyší. Ani můj hvizd, slyší ten páníkův. A tleskání. V blízkosti dobrý, to zatím i jde. Říkám si, jak to broučci vnímají, že na ně jakoby přestáváme mluvit. Snažím se o to víc se ho dotýkat, dívat se na něj, aby tý interakce neubylo.

Aluška
Aluška 25.11.2025, 14:51:59 xxx.xxx.237.192
Zrzavci:

No takže máš domov Hluchovců?  😀 Vlastně Tali - ta od příchodu k nám má nefungující uši, to se taky tak dá brát 😀

On už píšťalku právě neslyší. Ani můj hvizd, slyší ten páníkův. A tleskání. V blízkosti dobrý, to zatím i jde. Říkám si, jak to broučci vnímají, že na ně jakoby přestáváme mluvit. Snažím se o to víc se ho dotýkat, dívat se na něj, aby tý interakce neubylo.

Íďa slyší jenom když je ode mě tak 5  metrů a já zařvu z plných plic, tak se otočí. Ale když je dál, tak už ne. Naštěstí jak je na mě strašlivě fixovanej, tak si mě pořád hlídá a jinak si mě najde po stopě. Je zvyklej z lesa. Předtím byl u myslivce. No a bude mu 14, dědkovi, tak už má asi nárok. Taky se ho snažím pořád hladit a mazlit, ale on chodí úplně všude za mnou, po bytě, po zahradě, trubka můj

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.