Aktuálně: 2 562 inzerátů265 778 diskuzních příspěvků19 229 uživatelů

Konec ohňostrojů - vítězství zdravého rozumu

drvodelkafialova
drvodelkafialova 08.01.2026, 16:02:10 xxx.xxx.171.147

Já bych tohle nikomu nepřála. Na druhou stranu ani nevěřím, že tu kdokoli myslí vážně, že někomu přeje utržený ruce. Ve vzteku toho lidé řeknou, jéje.

Vahine
Vahine 08.01.2026, 16:06:23 xxx:xxx.b189:1f01
»
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 08.01.2026, 16:02:10

Taky v to doufám….

Chingis
Chingis 08.01.2026, 17:22:19 xxx:xxx.8fbf:df49
»
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 08.01.2026, 16:02:10

Nikdo tu přece nenapsal, že mu to přeje? Není nám ho líto, a to se přiznávám, že mně není. Nepřeji mu to, nemám z toho radost, ale ani mi ho není líto. A fakt to není nedostatkem empatie. 

drvodelkafialova
drvodelkafialova 08.01.2026, 18:15:50 xxx.xxx.171.147

Když kdokoli napíše -  dobře mu tak, hlupákovi a další mu dají souhlasný hlas, pak to pro vás znamená co? 

Já říkám jen, že ste to napsaly ve vzteku a chápu - věřím, že to nemyslíte vážně.

impact
impact 09.01.2026, 06:58:28 xxx:xxx.fe15:5bec
drvodelkafialova:

Když kdokoli napíše -  dobře mu tak, hlupákovi a další mu dají souhlasný hlas, pak to pro vás znamená co? 

Já říkám jen, že ste to napsaly ve vzteku a chápu - věřím, že to nemyslíte vážně.

Já to svoje “dobře mu tak alias dostal, co si zasloužil” napsala s úplně chladnou hlavou a myslím to naprosto vážně. 🤣

A je mi asi lautr jedno, jestli to někomu cuchá nervy. Sorry. 🤷‍♀️

drvodelkafialova
drvodelkafialova 09.01.2026, 07:27:43 xxx.xxx.171.147

Mě to nervy necuchá. To že někomu za vpodstatě klukovinu , přejete utržené obě ruce a vyhřezlá střeva, je váš problém..🙄 

impact
impact 09.01.2026, 07:36:23 xxx:xxx.fe15:5bec
drvodelkafialova:

Mě to nervy necuchá. To že někomu za vpodstatě klukovinu , přejete utržené obě ruce a vyhřezlá střeva, je váš problém..🙄 

Můj problém? Ale no tak. Co Vy můžete vědět o mých problémech. 🙂

Tohle je bohužel jen a jen Váš problém - kdyby nebyl a necuchalo Vám to nervy, nebudete mít potřebu to stále dokola opakovat a snažit se to ještě podtrhnout emotikony s převrácenýma očima, když první komentář neměl Vámi očekávanou odezvu.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 09.01.2026, 08:42:07 xxx.xxx.171.147

Popravdě jsem nečekala žádnou reakci. Pouze jsem napsala v podstatě jen jako reakci na povzdech Doron, že na její smířlivé přání ,se stala hromosvodem frustrace obou znesvářených stran, to - že většina těchhle výkřiků není myšlena vážně.  Jestli to vy myslíte vážně považuji to skutečně za váš problém. Nicméně, máte pravdu v tom, že vaše problémy, tedy ty ostatní, neznám a jsou mi ukradené. 🤣možná tenhle emotikon vám bude vyhovovat líp🤣🤣🤣🤣

impact
impact 09.01.2026, 09:27:16 xxx:xxx.fe15:5bec
»
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 09.01.2026, 08:42:07

Nečekala jste žádnou reakci? To je docela s podivem, když vezmu v potaz to, že jste si dala práci s citací mojí věty a ještě označení dalších dvou nevinných, kteří si dovolili můj komentář lajknout. 

Btw. nač tedy třetí komentář od tom, že je to můj problém? Ajéje. Mě se zdá, že si tu někdo chtěl hrát na morální kompas a trochu to nevyšlo. 

Ani ta infantilní řada smajlíků to nezachrání. 🙃

Varaxi
Varaxi 09.01.2026, 09:56:00 xxx.xxx.129.250

Já si na morální kompas zahraju ráda a tak Vás obě ze svých morálních výšin 😄 zdrbu stejně:

Holky, to se fakt budete hádat kvůli názoru na někoho, koho všechny známe jen z médií? Každá z nás má jiné zkušenosti a jinou představu, kdo ten mladý muž je. Jedna si představí dacana, který po lesích jezdí v kárách, háže petardy lidem na dvorky a sprejuje zdi památek, druhá běžného kluka, který jednou uklouzl, další fanouška pyrotechniky a chemie, který do toho sel plně si vědom rizik, další zas někoho, koho vyhecovala parta kamarádů… Ten seznam možností je nekonečný. 

A kdo má pravdu? 

Kdo fakt nikdy neudělal nějakou blbost, která mohla dopadnout špatně? A je strašné, když se vymstí hned ta první chyba, to by se stávat fakt nemělo. Ale když těch blbostí člověk dělá moc, tak ho to jednou dožene, a takových lidí mi, přiznám se, moc líto není. Kdo chce kam… 

A teď jsem všechny morálně ponaučila o jediném možném pohledu na věc. Jsem spokojena. Omluvte mě, jdu si založit sektu. 😄

impact
impact 09.01.2026, 10:09:09 xxx:xxx.fe15:5bec
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 09.01.2026, 09:56:00

Holky, to se fakt budete hádat kvůli názoru na někoho, koho všechny známe jen z médií?

Já si třeba o lidech, kteří ho chudáčka litují, taky myslím svoje. Ale je to jejich názor na věc a jejich vidění světa a tak nemám žádnou potřebu je za to kárat. 

Kdyby stejný respekt k druhým měla i drvodělka a nezačala mě tady peskovat za to, že na to mám jiný pohled, tak tahle zbytečná debata vůbec nemusela vzniknout. 

Takže já s Vaším názorem souhlasím. 😄 Nicméně pokud si mě tu někdo bude vyvolávat jako neposlušného žáčka z lavice k tabuli, tak se holt budu bránit. 🙂

Zrzavci
Zrzavci 09.01.2026, 10:21:58 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.01.2026, 10:15:47

A já bych se ráda přihlásila o sekty. Enemže tak za čtvrt půl roku až, protože držíme každoroční suchej čtvrt až půlrok.

Varaxi
Varaxi 09.01.2026, 10:22:14 xxx.xxx.129.250
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.01.2026, 10:15:47

Není problém. Musíte se mnou ve všem souhlasit a každá Vaše věta musí začínat slovy: Jak praví Varaxi Velectěná. 

A musíte mi hlídat zvíře, když budu potřebovat. Odměnou Vám budiž Vaše oslintaná tvář (rostou mu zuby) a fakt, že je můžete učit sprosté básničky. A moje přízeň, samozřejmě. 

Varaxi
Varaxi 09.01.2026, 10:23:11 xxx.xxx.129.250
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 09.01.2026, 10:21:58

Beru Vás za výše zmíněných podmínek. Chlastat u mě v sektě možno, ale netřeba.

Zrzavci
Zrzavci 09.01.2026, 10:41:56 xxx.xxx.226.6

Kdo fakt nikdy neudělal nějakou blbost, která mohla dopadnout špatně? A je strašné, když se vymstí hned ta první chyba, to by se stávat fakt nemělo. Ale když těch blbostí člověk dělá moc, tak ho to jednou dožene, a takových lidí mi, přiznám se, moc líto není. Kdo chce kam…

Se tak zamýšlím nahlas - kdyby pyrotechnika nebyla o bezohlednosti k okolí -a to je vždy, je jedno, kde to odpalují, zda doma na dvorku, na náměstí, v lese jako u nás - vždy se to někoho dotkne, zvířat, lidí.   Slušní lidi volají po tom, aby se to nedělo, vysvětlují proč. Těm koho to nezajímá je to k smíchu, je jim to jedno,  nebo ty slušné napadají (však i tady to bylo s tou hadicovou paní) O bordelu kolem toho, který zůstává, nemluvě. No tak proto ho nám z většiny není líto, nebo si řekneme to kdo chce kam. 

Mně osobně, je takový člověk naprosto šumák, naprosto právě pro výše zmíněný a lítost a pochopení si nechám pro lidi, které potkala třeba povodeň, tam na sobě udělám uzel, abych pomohla. Lítosti mám taky, řekla bych, na rozdávání a když můžu, tak jdu a pomůžu. A zcela poctivě přiznám i to, že mě ani nějaká lítost k rodině postiženého nenapadla. Lítost k rodině člověka, který se někoho zastane na ulici a díky tomu zemře, protože ho zabije ten šmejd, tu mám  a velkou, protože ten člověk byl čestný  a hrdina a nebál se zastat někoho jinýho. Tento člověk, si svůj osud rozvrhl sám, nemusel to dělat, jen chtěl dělat bordel. 

Zrzavci
Zrzavci 09.01.2026, 10:42:25 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 09.01.2026, 10:23:11

Připravte mi tedy, prosím, členství s datem vzniku 1.7.2026 😀 a plus ty sekty nějaký, na uvítanou 😀

assil
assil 09.01.2026, 11:35:58 xxx.xxx.121.3

Tohle nebyla jen nějaká blbost, nebyly to petardy ze supermarketu, který si jen tak koupil v náhlém hnutí blbosti, ale musel si je načerno sehnat s úsilím a vědomím co to kupuje.

Zrzavci
Zrzavci 09.01.2026, 11:53:50 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 09.01.2026, 11:35:58

nebyly to petardy ze supermarketu,

no a to navíc! Já jsem to nijak nečetla, takže podrobnosti nevím.

ta slušná část lidí, pochopila, došlo jí to, uvědomila si to,  vzala to za své, ta druhá, bezohledná, to pálila za jakoukoliv cenu  a leckdy natruc.

Buggyra
Buggyra 09.01.2026, 11:54:24 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 09.01.2026, 10:22:14

Ajaj, toho jsem se bála. Vaše zvíře je bohužel moc málo srstnaté a pernaté, abych se jím nechala oslintat, tak holt budu se sektářstvím muset počkat na vhodnější dobu (nejlépe až bude zvíře z domu…). To budu mít i nějakou tu kozu, ovci, čuni nebo zajíci k nabídnutí, coby obětinu uctívané Varaxi Velectěné.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.