Ty vaše odpovědi jsou zase vysoce profesionální.
Dobrý den. Potřebuji aby mi někdo napsal v kg složení krmené dávky pro býka na den. Býk masného plemene, a k dispozici je kukuřičná siláž z družstva. Díky, Martina.
Dobrý den. Potřebuji aby mi někdo napsal v kg složení krmené dávky pro býka na den. Býk masného plemene, a k dispozici je kukuřičná siláž z družstva. Díky, Martina.
To chcete krmit jenom tou siláží?
Nepíšete konkrétní plemeno, jestli bude v chlívě nebo i na pastvě, jestli budete přikrmovat jádro…
A taky stáří a velikost, toto je tak málo informací, až si říkám, chudák býk, nechtěla bych být na jeho místě 🙈
Uvidíme, jestli se zadavatelka ještě ozve. Ten původní dotaz je dost amatérský.
Ty vaše odpovědi jsou zase vysoce profesionální.
Anonymní:Ty vaše odpovědi jsou zase vysoce profesionální.
Můžu se zeptat proč se Vám nelíbí, že se kometa ptá na detaily- umístění, plemeno, a jak chtějí krmit? Mně to přijde logické, že bez toho by odpověď nebyla správná? Asi se krmí jinak to zvíře, které je celé dny na pastvě a jinak to, co nevystrčí čumák z chléva, nebo ne? A asi taky, pokud se už něčím krmí, tak se asi bude přidávat siláž v jiném množství, než pokud to má být jen ta siláž /a to je asi špatně?/ Já se ptám, protože mně to přijde logické, že se nedá bez těch údajů odpovědět pořádně. Jak to tedy vidíte Vy? Kolik mu má zadavatelka dávat?
jen ta siláž /a to je asi špatně?
Uvažujete logicky a správně. Dávat jenom siláž znamená vyrobit “krásnou” acidózu bachoru. A následně smrt.
Edit - kukuřičnou siláž.
Jak to tedy vidíte Vy? Kolik mu má zadavatelka dávat?
A teď jsem zvědavá na odpověď. 😉