To jsou ale jen upoutávky. Videa na patreonu jsou v plném rozsahu i dvou hodin.
Zkusím i tady, sleduje prosím někdo?
Zkusím i tady, sleduje prosím někdo?
Sleduji ji na FB, osobní zkušenost s ní nemám. Líbí se mi, jak pracuje.
Na druhou stranu - hodně mne překvapuje v některých epizodách, jak se lidé ke koním chovají a vyrábějí si problémy úplně sami.
Tak to nic 🙂
Sleduju.
I placená videa?
Sleduji náhodně.obcas zapřemýšlím si členství zakoupit…návštěva obdobné “trenérky” stojí 900kc. A jednou dvakrát za mesic…+ zdražené ustájko …+ papání+ kopyta….🚀 Takže si musím něco odpustit,ale chci zůstat v obraze….tak aspoň video.
Ne, nejsem aktivní koňák, tak bych neměla s čím cvičit 🙂
Jasné, tak to nic. Děkuji 🙂
Děkuji za reakci.
Měla jsem nějakou dobu patreon.
Děkuji, jestli už nemáte, tak je to jedno 🙂
Ráda bych viděla jedno video, tak hledám někoho, kdo by byl ochotný mi video zprostředkovat. Za 720 Kč mi to nestojí, no maximálně jej neuvidím 🙂
Coudas:Děkuji, jestli už nemáte, tak je to jedno 🙂
Ráda bych viděla jedno video, tak hledám někoho, kdo by byl ochotný mi video zprostředkovat. Za 720 Kč mi to nestojí, no maximálně jej neuvidím 🙂
To konkrétní je zpoplatněné? některé jsou i volně dostupné
To jsou ale jen upoutávky. Videa na patreonu jsou v plném rozsahu i dvou hodin.
Kallisto:To jsou ale jen upoutávky. Videa na patreonu jsou v plném rozsahu i dvou hodin.
já to brala z tech videí co jsou v balíčku za 1500,
Ano, je buď na patreonu, takže 720,-, nebo v balíčku desatero cviků horsemanshipu za 2500,-.
Ahoj,u nás ve stáji to docela sledujeme,jedna kolegyně si zaplatila členství,má mladého koně a ač je letitý parkurák,tak tady se rozhodla se dovzdělat 🙂 My ostatní s ní občas něco sjedeme a za mě teda hodně kvalitní materiál. Uvažujeme i o tom,že bychom ji pozvali k nám na kurz,videa má kvalitní,ma to hlavu a patu,funguje to…za mě jeden z nejlepších materiálů na českém trhu aktuálně. Vysvětluje proč dělá,co dělá,jaký to má význam a kam se dostanete,když to budete dělat jinak,blbě (jako většina lidi,co s ní začne spolupracovat 🙂 )
Ještě než měla patreon koupila jsem jedno konkrétní video na youtube za asi 150kč. Zkuste jí napsat.
🙂Děkuji za radu, nebudu to dále raději rozebírat.
Je na každém, co se mu líbí a jak hodlá pracovat. Já jsem chtěla vidět jen video “napojení", abych získala celkový obraz k jinému videu. No tak holt neuvidím, on se svět nezboří.