Aktuálně: 2 477 inzerátů • 293 157 diskuzních příspěvků • 21 489 uživatelů

burza prerov

⋮
roman (neregistrovaný) 06.08.2010, 08:21:06 xxx.xxx.51.120
dobry dechci se zeptat zda li je tento vikend v nedeli burza v prerove dekuji
⋮
cone
cone 06.08.2010, 08:50:40 xxx.xxx.67.3
Tuto neděli /7.8./ je burza - původní termín - druhá nedělě v měsíci, další je čtvrtou neděli,
⋮
roman (neregistrovaný) 06.08.2010, 11:33:48 xxx.xxx.51.120
ale nedele je az 8.8 takze je burza? asi jo jen ste se spletl v datumu dekuji
⋮
anonymní (neregistrovaný) 06.08.2010, 11:41:02 xxx.xxx.127.147
Je v neděli 8. chtěla jsem jet, ale nemůžu, proto to vím.
⋮
cone (neregistrovaný) 06.08.2010, 19:26:56 xxx.xxx.67.3
Sorry, spletl jsem dat. - je to 8.8
⋮
roman (neregistrovaný) 07.08.2010, 11:07:02 xxx.xxx.51.120
jasny v poho dikec chci si koupit kelc na papouska
⋮
anonymní (neregistrovaný) 07.08.2010, 20:17:38 xxx.xxx.16.80
odkud jezdite kdo do Prerova ? Ja jezdim od Jičína a doma rikaj, ze jsem prdlej , jet takovou dalku a takhle vecer :)
⋮
anonymní (neregistrovaný) 08.08.2010, 13:14:46 xxx.xxx.193.236
tak co nového v Přerově?
⋮
fylip
fylip 08.08.2010, 13:37:17 xxx.xxx.80.34
Řekl bych že celkem dobrá burza. Celkem mě překvapilo množství velkých papoušků. Vyděl jsem nějaké kakaduy(růžové,bílé a šalamounské) a bylo i hodně amazoňanů( venezuelci,žlutolící atd.), 2 páry amazonků černotemených,1 amazonek modrohlavý a jeden šupinkový. Oproti tomu bych řekl že z poicephalusů bylo ptáků celkem málo.Senegalců jsem vyděl snad 6,2 mayeraky,4 konžské a to je všechno.Z austrálie jsem vyděl 3 páry papouška červenokřídlého a nějaké odchovy,2 páry královských a jeden starší samec, jinak zase asi 7 mladých kusů,hodně penantů,nějací kouořví, 1 pár nádherných, pán vedle nás prodával princezky.Přírodní za 1500 a žluté za 3 000.Říkal že než jsme přišli prodal i bílou, ale u té nevím cenu. Bylo dost alexandrů malých a zatím asi nejvíc alexandrů velkých co jsem v Přerově zažil, i když převážně mladé kusy. Byl prodávaný i už sestavený pár alex. velkých.Pán ho prodával jedině dohromadý za 8 500-staří si nejsem jisty. Jediný alexandr čínský,nějací vousáčí a rudohlavého jsem taky nevyděl žádného. Z ar jsem nevyděl dneska ani severy, ani nobilisky. Vždycky v halé někomu něco uletí, ale poprvé jsem tam vyděl letět amazoňana:) (vyděl jsem to z dálky, ale myslím že to byl amazoňan, tipuju nějakého menšího, buď běločelý, nebo žlutolící kteří tam byli. Vzlétl asi doprostřed haly a potom sletěl dolů a narazil do těch zasouvacích vrat.Asi ho po tom nárazu chytili, protože potom už se tam neobjevil. Já jsem byl celkem spokojený. Kolonu jsme nechytli vůbec, takže jsme jeli až k bráně, a i když jsem neprodal všechno (jenom zbylého alexandra(800Kč) a jenom jednoho žlutého zpěváka (200Kč)) fylip
⋮
anonymní (neregistrovaný) 08.08.2010, 15:00:50 xxx.xxx.16.80
Tak dnes mam za sebou prvni navstevu Prerova. Po klidne 3 hodinove jizde jsme dorazili na vystaviste. Musim rict, ze tam bylo od vseho dosti. Byla velka nabidka papousku vseho druhu a dost se i kupovalo. Koukal jsem po andulkach a divim se, ze nekteri chovatele prodavali takove vrabce. Jinak spokojenost . Mista bylo dost pro vsechny. Akorat jsem nejak nestihl ochutnat klobasku :) .
⋮
anonymní (neregistrovaný) 08.08.2010, 20:36:58 xxx.xxx.160.5
co je lepsi koupit si od chovatele páru nebo ji sestavit?
⋮
Marty (neregistrovaný) 09.08.2010, 16:09:32 xxx.xxx.249.60
Poopravil bych Filipa, ara tam byl myslím severa, ale krčil se v přenosce, tak možná, že jsem se spletl. Číňani byl na jednom místě hned tři, mladé velké kusy. Al. velkých bylo na výběr poměrně dost. Z arating jsem viděl tmavohlavé, zlatohlavé, zlaté, jendaje a asi pět kousků mitratů-škraboškových. Většinu velkých papoušků prodával jeden chovatel z Maďarska. Také jsem se tak díval na rosely, pro porovnání velikostí. Bylo zajímavé pozorovat penanta velikosti korely a penanta velikosti barnarda. Opravdu se někdy divím, jak mohou chovatelé dosáhnout této velikosti. Také mě oslovily rosely žlutobřiché, rovněž velmi robustní kusy. Mít o voliéru víc, silně bych o nich uvažoval. Jeden sameček papouška rudobřichého - psephotus byl také velmi pěkně vybarven. Drobotina byla také vidět, ale názvy druhů vám neřeknu. Zebřičky, kanáři a snad kněžík kubánský. Ale druhů tam bylo jistě víc.
⋮
anonymní (neregistrovaný) 09.08.2010, 16:46:30 xxx.xxx.16.80
lepsi je si par sestavit. Uplne nejlepsi je koupit napr. jednoho samce a dve nebo tri samice, at si samec sam vybere. Je to i pekna podivana, kdyz si je namlouva. K tomu kupovanemu paru : osobne jsem se jeste nesetkal s chovatelem, ktery by prodaval harmonicky par. Vzdy to byly jen podvodnici, na ktere mam zrejme stesti. Pokud je to vas znamej, tak bych do toho paru sel, ale jinek asi ne.
⋮
anonymní (neregistrovaný) 09.08.2010, 17:19:23 xxx.xxx.88.26
Souhlasím s 16.80 snad si nemyslíte, že vám někdo prodá pár aby to fungovalo, vždycky je to podvod. Ovšem pokud se nejedná o známého nebo o setsakramenskou náhodu, že trefíte na poctivého chovatele. Ale jsou ještě dneska poctiví chovatelé, když to není váš známý??? Někde na diskuzi byl od někoho příspěvek, jak koupil pár a pan chovatel vyndal samce z voliéry a samici z budky, měla tam právě vejce. Když se doma dlouho nic nedělo, tak dal kupující ptáky na DNA a zjistilo se, že jsou to oba samci, tak co ještě chcete vědět. I takoví podvodníci prodávají!!!!
⋮
anonymní (neregistrovaný) 09.08.2010, 17:19:26 xxx.xxx.88.26
Souhlasím s 16.80 snad si nemyslíte, že vám někdo prodá pár aby to fungovalo, vždycky je to podvod. Ovšem pokud se nejedná o známého nebo o setsakramenskou náhodu, že trefíte na poctivého chovatele. Ale jsou ještě dneska poctiví chovatelé, když to není váš známý??? Někde na diskuzi byl od někoho příspěvek, jak koupil pár a pan chovatel vyndal samce z voliéry a samici z budky, měla tam právě vejce. Když se doma dlouho nic nedělo, tak dal kupující ptáky na DNA a zjistilo se, že jsou to oba samci, tak co ještě chcete vědět. I takoví podvodníci prodávají!!!!
⋮
fylip
fylip 09.08.2010, 17:26:26 xxx.xxx.80.34
Dobrý den, Já jsem zatím kupoval chovné páry 3x a zatím pokaždé úspěšně, jen u páru senegalců ještě nevím.Byl jsem rozhodnutý sestavit si pár, ale pak jsem vyděl pána co prodával nádherný ´´chovný´´ pár oranžovobřichych senegalců.Tak jsem jue vzal a teď lezouz do budky a krmí se.
⋮
Marty (neregistrovaný) 12.08.2010, 21:54:00 xxx.xxx.222.9
Zdravím, ještě bych jednou narazil na Přerov. Nezdál se vám amazoňan oranžovokřídlý od maďarského chovatele nezvykle oranžový? Možná to přišlo jen mi, ale zdál se mi s výraznějším odstínem oranžové na ruznýc partiích těla. Mohlo to být geneticky, větším podílem karotenu ve stravě anebo nějakou odchylku? Měl tam myslím dva, druhý měl běžné zbarvení.
⋮
anonymní (neregistrovaný) 14.09.2010, 13:39:54 xxx.xxx.4.226
trochu z jiné oblasti chovatelství.Jsou na burze v Přerově i ještěrky? Zajímá mě konkrétně gekončík. Pokud si někdo všimnul, napište prosím.
⋮
kajik (neregistrovaný) 14.09.2010, 13:59:05 xxx.xxx.16.80
byl jsem v Prerove minuly mesic a gekonciky tam meli. Ty jedine poznam, protoze je chova muj kamarad. Byly tam jini plazy , nejake rybycky, cvrcci jako krmivo a pod.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.