Ruza515.01.2011, 20:24:54xxx.xxx.226.34 salamounek :nu, původně viselo v té starší volieře, jenže pokaždé jsem se bacila hlavou, když jsem poklízela :-), pak přišla zima a rozhodnutí, že tam budou aymary, tak jsem si řekla, že než to vyhodit, zkusím tohle .Stabilní to je dost,alespoň při cloumání a dání něčeho těžkého na stranu.Ovšem to se plně ukáže až v praxi.Každopádně stejně je připravený i obslužný pultík,kdyby tohle nefungovalo jak má.Neleží to na zemi, ale zas si do toho mohou vlítnout i křepelky.Jen bych bývala potřebovala ten dřevěný talíř úplně hladký,lépe se čistí...
anonymní (neregistrovaný)15.01.2011, 20:43:44xxx.xxx.200.189drevo je na udrzbu obecne blbe. spatne se to cisti a uz vubec se to neda dezinfikovat. v pripade zavleceni nakazy pod tim jde pak akorat skrtnout.
salamounek (neregistrovaný)15.01.2011, 21:51:18xxx.xxx.81.125pro Ruzu5:
a u jakých to bylo ptáčků? A neokusovali ty provázky, na kterých to viselo? Ach, jak já vám závidím (v dobrém smyslu slova), že můžete mít venkovní voliéry. Můžete pořád vymýšlet nové a nové věci a pak dumat jak je udělat. V bytě toho moc vymýšlet nejde, jan jak co kam přestěhovat, aby bylo víc místa a papíci měli víc prostoru a pohodlí.
Ruza516.01.2011, 09:17:32xxx.xxx.226.3200.189 : bylo by fajne vědět s kým diskutuji:-)), ale asi takhle, protože jsem stále na MD času na údržbu je víc, takže si to mohu zatím dovolit.Co se týče údržby ano, dost si s tím musím vyhrát, to je prostě daň ze dřeva.Nákaza:ano, stejně bych musela celou volieru podpálit, takže to nebudu přivolávat:-P a zatím se budu těšit z toho, že to hezky zapadne do okolního prostředí a uklízet a natírat a furt dokola.
4Matúš: ježíš už abychom u tebe byli, doufám,že nám tyhle krásy taky předvedeš:-))
anonymní (neregistrovaný)16.01.2011, 10:13:26xxx.xxx.193.236Paní Růženo, čím natíráte dřevo uvnitř voliér? My ho máme surové - bez nátěru, kvůli okusu. Zdraví Dáša
hubas.lukas16.01.2011, 12:32:45xxx.xxx.30.250zdravím všechny,
mám na vás prozbičku. Kámoš má andulku a ta má vypadané peří kolem očí a má špinavé peří okolo kloaky. A on se jí chce kvůli tomuhle zbavit. A tak jsem si řekl že bych ji zkusil poléčit a třeba by se uzdravila. Akorát nevím čím a na co ji léčit?? Mohli by jste mi poradit. Díky Lukáš
PS: je mi jí líto
hubas.lukas16.01.2011, 13:07:03xxx.xxx.30.250Já jsem myslel že když je tady tolik lidí, že se stím už někdo setkal. To vím taky že mi poradí veterinář :-(