Aktuálně: 2 486 inzerátů • 293 119 diskuzních příspěvků • 21 486 uživatelů

Bojácný kohout

⋮
anonymní (neregistrovaný) 16.05.2011, 12:19:00 xxx.xxx.4.150
Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu. Pět dní zpátky jsem si pořídil 8ks 19-týdenních slepic (4 červené a 4 černé) a kohouta (černý se stříbrnou hlavou). Byl mě doporučený, jako malý vzrůstem ale ostražitý k lesu. Problém je, že od té doby co jsem ho ubytoval spolu se slepicema v kurníku, tak vypadá hrozně bojácně. Většinu času se krčí na bidle, hřebínek mu leží na bok a je celý pokrčený, jako by strkal ocas pod sebe. Je to normální a pochopí časem, že on je harému pán? Bylo mi doporučeno ho dát na 14 dní bokem, ale to bych musel dělat stavební úpravy a moc se mě do toho nechce. Nebyl jsem svědkem žádné velké šikany ze strany slepic, ale mám pocit že je trochu pozobaný na hřebínku... Díky za případnou radu.
⋮
anonymní (neregistrovaný) 16.05.2011, 12:22:02 xxx.xxx.4.150
Ještě jsem zapomněl dodat, že normálně žere a občas i vystrčí hlavu z kurníku. Z kurníku zatím nevylézají ani slepice, mimo snad 2 odvážné, které občas vylézají.
⋮
Martin (neregistrovaný) 16.05.2011, 22:17:18 xxx.xxx.241.218
Strejda taky koupil kohouta měl stejný případ i ho musel ručně krmit cpal mu pšenici po zrnku do zobáku a dneska ho je plnej dvůr i ho má občas na hlevě.Tak mu dejte čas

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.