Aktuálně: 2 483 inzerátů • 293 232 diskuzních příspěvků • 21 493 uživatelů

Nemocna husa??

⋮
anonymní (neregistrovaný) 05.10.2011, 12:31:40 xxx.xxx.157.4
Dobry den.Chtel jsem se zeptat jestli je to nejaka nemoc kdyz husa ztraci rovnovahu a pada porad na zadek?Rano jsem byl normalne krmit a odpoledne kdyz sem prisel tak uz lezela nechtelo se ji chodit a porad padala do zadu koukal jsem zda nema zlomenou nohu nebo tak ale zdala se v poradku tak nevim.Dekuji za odpoved
⋮
Anonymní (neregistrovaný) 21.08.2023, 11:40:20 xxx.xxx.264.4

Prosíííííím pomoc. Náš houser má stejné příznaky, motá se jak opilý co mu je?

⋮
ančovička
ančovička 21.08.2023, 14:29:51 xxx.xxx.243.242
Anonymní:

Prosíííííím pomoc. Náš houser má stejné příznaky, motá se jak opilý co mu je?

Čím husy krmite??..jestli padá na nohy,má nedostatek vápníku..nejlíp vám poradi veterinář, takhle se dá jen hádat..

⋮
list
list 21.08.2023, 18:42:30 xxx:xxx.c9e7:8eee

Příčin může být více, takže může být více i způsobů řešení. Pokud chcete diagnostikovat zvíře, budete muset zvíře dovézt k nějakému veterináři, který bude schopen diagnostiku provézt. To se tady nepodaří ani Bodlince, protože zvíře prostě nevidí. 

Jen dodám, že pokud máte problém v chovu, jakýkoliv, je potřeba se rozepsat a popsat, co se děje, jak krmíte, jaké máte zázemí a podmínky chovu, jak stará zvířata to jsou a podobně.  Protože bez informací není nikdo schopen poradit s ničí a křišťálová koule není zrovna spolehlivá. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.