Aktuálně: 4 570 inzerátů178 101 diskuzních příspěvků17 803 uživatelů

Komentáře ke zvířeti

Kos černý

Vaše jméno:
Text komentáře: *
Napsáno je 0 a zbývá 500 znaků.
Marcele zavidim, taky bych chtel mit to stesti pozorovat krmeni mladych kosu.
Tak já mám hnízdo na balkoně v jedné polici. Byly 3 vejce a mláďata se vylíhla všechna. Krmení je perfektní, tu logistiku bych přála každému pozorovat, jak se oba starají.
My měli hnízdo na balkoně, 5 vajíček, dnes ráno tam kosice ještě seděla, okolo desáté se šla dcera podívat a je úplně prázdné, nikde nic ani skořápka.....asi nějaká ptačí tragédie :-(
Kosi si udělali hnízdo na balkoně v truhlíku. Chtěla jsem ho vyhodit, ale než jsem se k tomu dostala byly tam vajíčka. Už nemám srdce to zlikvidovat. Tak asi kytičky uschnou.
Naše kosice nám neskutečně pije krev. Každe ráno nám hlavou bije do okna a posere pri tom cely parapet. Už to dělá asi dva týdny. Vůbec nevím co s ni :-(
My máme hnízdo pod okny v hromadě dřeva. Chtěli jsme si ho nařezat a ejhle, samička tam sedí na mláďatech. Teď budeme muset s řezáním na chvilku počkat než se mláďata osamostatní a odlétnou :-)
Tak my máme kosí hnízdo na žebříku, který jsem nechal přes zimu opřený o dům. Včera jsem samičku nechtěně vyplašil, ale za čtvrt hodiny byla zase zpátky ve hnízdě.
samuelzarsky0350
Když jedeme do Přerova tak tam je hodně kosů. Hlavně na parkovištích.
zbynek
Přeji ať to u vás kosí rodince výjde, snažte se je rušit co nejméně.
15.3.si začali kosi stavět hnízdo u nás na balkoně v Brně.dnes po týdnu se asi kosice nehne z krásného hnízdečka tak su zvědavá.