kolik budu platit za psa letecky do uk prosim budu platit jako zavazadlo nebo jako na cloveka nevim pls radu. ma 23kg dekuju
prosim radu
Myslim, ze mohu trochu informovat.Budete platit jako zavazadlo(prepravka) musi mit prislusne rozmery, aby se pes pohodlne postavil a otocil. Cena zalezi na rozmerech prepravky a vahy vaseho pejska.
Kazda aerolinie ma i rozdilne ceny zalezi tedy jakou leteckou spolecnost zvolite a oni vam reknou prislusnou cenu. Lufthanza Cargo me informovala, ze mate 3 spolecnosti ktere prevazeji zvirata do celeho sveta. Oni vas kazdopadne mohou informovat.
1.www.animal trasport.cz
info@animaltransport.cz Good luck

Dobrý den.Mám doma pejska z útulku, měl by to být labradorský retrívr ale podle povahy a i stavby těla mě přijde, že je křížený s nějakým bojovým plemenem.Má i sklony ke kousání.Byla bych moc ráda, kdyby mě někdo kontaktoval na email a podle fotek a popisu mi řekl jestli je pejsek čistý.Děkuji moc za pomoc.

Pro Anna Peřinová - sklony ke kousání neznamená, že je to kříženec "bojového plemene", beztak takovéto plemeno neexistuje.
A sklony ke kousání znamná co???

http://chovatele.chovzvirat.com/6106-jan-hrbac.html
pokud se vám to líbi ta moje fotka tak naleznete jak mam tu fotku a budu moc rád hlavně komentáře komentujte :-) mam tam spousta pěkných fotek
Kompaktem umi udelat kazdy cvak ;) Takze tady nejde o komentovani kvality fotek :)

Môže ísť na súťaž aj kríženec