Aktuálně: 5 593 inzerátů168 275 diskuzních příspěvků17 657 uživatelů

Aby mu to slušelo jak psovi uši

Reklamní sdělení
Aby mu to slušelo jak psovi uši
Hunter   08.10.2015, 15:00
1 979 2 minuty čtení

Podzim začíná, a pokud ještě nemáte zimní výbavu pro svého pejska, je načase ji pořídit. Všichni na podzim měníme šatník, tak myslete při nákupech i na svého čtyřnohého kamaráda a pořiďte mu parádní zimní výbavičku, ve které udělá parádu.

A co budete na nastávající zimní období rozhodně potřebovat? V první řadě určitě obleček pro psy. Pro krátkosrsté pejsky a také menší rasy je obleček prakticky nutností, protože by mohli během zimních dní nastydnout.

Vybírat můžete z několika druhů oblečků. Líbí se vám psí svetr, který bude vašemu pejskovi slušet nejen pod vánočním stromečkem? Nebo spíš preferujete mikinu s kapucí pro správné frajery? Vaše psí slečny zase ocení módní khaki bundičku s kožíškem, růžovou mikinu nebo oblíbenou péřovku s nápisem.

Aby mu to slušelo jak psovi uši

Na podzim pláštěnku užijete

Pokud s pejskem hodně cestujete, pořiďte mu pláštěnku, ať jste celý den na výletě v suchu. Pro pejsky, kteří běhají převážně na volno, zase využijete reflexní vestu, díky které nikdo vašeho kamaráda nepřehlédne.

S novým outfitem nezapomeňte sladit i obojek a vodítko. Pokud budete chtít do výbavy svého pejska zainvestovat, vybírejte z luxusních obojků pro psy. Ty jsou ručně vyráběny v Německu a splňují nejvyšší možnou kvalitu s pečlivostí příznačnou pro produkty „Made in Germany“.

Aby mu to slušelo jak psovi uši

Nezapomínáme ani na páníčky

Chcete být sladěni se svým čtyřnohým kamarádem? Pořiďte si luxusní koženou sérii - vodítko, obojek a pásek (pro páníčka). Nejen, že váš pejsek bude sladěný, ale i vy nezůstanete pozadu. Pro pejsky máme nádherný Rockstar obojek s vodítkem a pro psí slečny Spirit obojek s obojkem. Tato série je posázena krásnými třpytivými kamínky, které udělají princeznu z každé fenky.

Pokud nepotřebujete nic speciálního, vybírejte ze široké nabídky kožených a barevných obojků. Na výběr máme obojky z různých materiálů, velikostí, barev a designů. Užijte si společně podzim a nenastydněte.

S láskou,
Váš HUNTER <3

Podělte se s námi o názor na tento článek →

Hunter  

Autorem od: 08.10.2015

Podobné články

Může vás také zajímat