Povedená scénka 😂
https://www.facebook.com/groups/634127824608096/permalink/1113730173314523/?app=fbl
Povedená scénka 😂
https://www.facebook.com/groups/634127824608096/permalink/1113730173314523/?app=fbl
Tak ještě podobnější máte kurŇa 😉
U nás to samé. Jméno + povel.
A taky jsem musela přestat s klikáním, jinak si oba psi mysleli, že je to na ně. Zkoušela jsem (bez obstojného výsledku) i jednomu kliknout jakoby dvojklik (dvakrát rychle za sebou, jako na myši u počítače), druhému samostatné kliknutí. Nepomohlo.
A je ta “paní” skutečně maminka Stelle??
Balu má pravdu, stejně není způsob, jak věk ověřit…
A nešlo by aspoň ty menší děti nějak označit? Aby člověk věděl, že komunikuje s dítětem…
Protože zrovna u Stelle způsob jejího vyjadřování i rozhled dětsky zrovna nepůsobily 🫣
To mě právě taky napadlo, že není palec jako palec. Ale zase nikdo nikomu nebrání přeptat se na konkrétní věc přímo konkrétního člověka, když mi přímo na jeho názoru záleží, ne?🤔
Ani mě palce nevadí. Ale napadlo mě, že to zrovna této konkrétní rozmíšce mohlo zabránit. Tím spíš, že spor i nadále tříští zdejší osazenstvo na několik táborů…
@raven-kix
@zbynek
Mám jeden návrh na změnu, která by možná mohla předcházet šarvátkám…
Aktuálně přetřásaný spor mezi S a F vznikl doslova z banality, na základě uděleného 👍
Nebylo by lepší, aby nešlo rozkliknutím zjišťovat, kdo čemu (a komu!) “fandí”? Prostě by se zobrazoval jen počet.
A rovnou bych přidala i dislike, mohlo by to fungovat demokraticky i jako kolektivní upozornění…
Co si o tom myslíte?
Citace z příspěvku Megi: "…Jsem říkala už dávno, udělejme tlustou čáru a ať se fikovnice vrátí, že to bylo jenom nedorozumění,
ale asi je potřeba to pořád otevírat,no tak si to užijte, trpět budete, dokud neodpustíte i sobě.
Na to jsou dobří terapeuti, zrovna si jednoho hledám, není to ostuda, navíc oni také potřebují jíst…..Zavolejte si, jedna to tak nemyslela a druhá na tohle není zvyklá, takže to brala jinak, to je celé!Tohle k ničemu nevede; bude hůř…..Tak se bavte o zvířátkách…"
Vnímám ten konflikt naprosto stejně. Holky, zavolejte si, nic nikomu nevyčítejte a každá se omluvte za “svoji část.” Jinak se nemáte šanci pohnout dál, však je to vidět i tady, že se to cyklicky přetřásá a nabaluje dál…🙏🍀
Myslím, že to nebylo úmyslem. Formulace naznačuje soukromou korespondenci…
Promiňte, Zrzavci, jste chytrá ženská, ale nějak jste ten mozek při psaní příspěvku zapojila jen napůl. Ne vše se odehrává veřejně v diskuzi, máme tu také soukromé zprávy…🫣
Však jo, když to nejde jinak, je medikace na místě.
Jenže antidepresiva do určité míry i léčí. Spíš to srovnejte s neurolem nebo hypnotiky…
Já netvrdím, že medikace je špatně, ale že medikace v dětství nemá přímou souvislost se stavem v dospělosti.
Díky za odkaz, mrknu na to večer.
Tak ještě jinak a věcně. Medikace při ADHD působí jen dočasně, nemá žádný přímý vliv na dospělost daného jedince (na rozdíl od pedagogické práce a psychoterapie). Tak to vidím já.
Vliv může být nepřímý, třeba nižší vzdělání, než by odpovídalo intelektu. Vytvoření různých závislostí. Neurotizace, nízké sebevědomí…ale to už jsme opět v oblasti ovlivnitelné nefarmakologickými způsoby léčby…
Nebudu se hádat, odporuje to mojí povaze. Přečtěte si to znovu, jak to působí…
To, že s Megi v tomto vlákně nenaskakujete na příspěvky Fíkovnice…přitom jen popisovala současnou praxi a co je to za léčiva, která se u ADHD používají.
To vykládejte ohařům 🙃
To jako fakt, dámy? Tenhle vtípek teda nechápu (ani nechci chápat)…
Že by víc souvisel s Fíkovnicí než s obsahem jejího příspěvku??
Máš zdroj? Doufám, že nemyslíš ty řeči Kateřiny?
Narazila jsem na to pak i jinde, od jiných lidí z jejího okolí. A taky o tom , jací lidi se stahovali do zmíněného baru… Zdroj nedám, protože už si nepamatuju, kde to bylo.