Proti vařenému PESTRÉMU jídlu nic nenamítám, taky se doma dělíme, dneska zrovna o rajskou…
Příspěvky uživatele
Irma19
Tohle mě pobavilo 🤭
Pochopila jsem z úvodního příspěvku, že zadavatelka štěně krmí pouze masem bez kostí a ještě k tomu vařeným. A to se mi tedy jako problém jeví.
Prosím osvědčený recept na čatní 🙏
Na tohle je lepší psycholog, psychiatři jsou spíš přes tu medikaci.
Můžu vám napsat sz?
Edit: Napsala jsem 🌷
Každý to má jinak, rozhodujete se podle svého. Nespěchejte na sebe, jestli si to potřebujete nejdřív “odžít”
Akorát by bylo asi dobře probrat to s nějakým odborníkem, když to šlo až takhle hluboko… Máte možnost?
Nebyl to bezprizorní toulavý kocour, měl majitele. Kastrace toulavek je jasná, na to mám stejný názor a též jsem pár kastrací zařizovala.
Se sousedy bych se snažila domluvit a přesvědčit je, klidně třeba i nabídkou, že kastraci zařídím a zaplatím. Většinou se najde cesta…
Přesto nemůžu vzít sousedovic kocoura a nakládat s ním, jako s vlastním.
To mi nepřísluší, bez ohledu na to, jestli je nebo není “značkový” a chovný.
Nemůžeme přece právo ohýbat podle toho, jak se nám zamane. Dneska nebudu respektovat vlastnictví kocoura, zítra třeba auta… co dál?
Asi vám pak sousedi nepoděkovali, že?
Docela úlet z vaší strany…
Určitě svižnější s pauzami.
Mohlo to začít zubem, ale zánět se pravděpodobně rozšířil i výše (nejen dutiny, ale i vzdušný vak). Jen je divné, že na klinice nic neviděli 🤔
Přidávám se s kondolencí, je mi to moc líto 🖤
Přiznám se, že já jsem trochu černé myšlenky měla, když jste popisovala, v jakém stavu ji propouštěli. Ale chtěla jsem doufat, že všechno dobře dopadne 😭
Měla jsem stejný nápad, objednaný gauč je kožený 😊
Jen pochybuju, že by se mu naši psi vyhýbali sami od sebe, chci si to radši nějak pojistit.
Čas už nevrátíte, že to byla chyba, bohužel s fatálními následky, už taky víte. Chápu, že je vám to líto (a je to dobře!), protože se z této situace můžete (a rozhodně byste měl!) poučit.
S kocourkem se rozlučte, v duchu se mu omluvte… a jděte dál. Život nekončí, a kdo nikdy nic nepo*ral, nechť první hodí kamenem.
V prvním kole já, manžel odsouhlasil koupi nového gauče 😁
Už je objednaný, dovezou ho za 2 týdny. Prozatím začnu s tréninkem na jedné z částí starého gauče. Už jsme změnili uspořádání tak, aby díly stály proti sobě a nenavazovaly do L.
Budu průběžně podávat hlášení 📢
Díky, pro můj účel je zbytečně robustní, ale výhledově do budoucna dobře o ní vědět 👍
Bingo! Gauč má v zadní části 2 velké těžké polštáře, takže je budu moct sklopit a vytvořit tak nerovnou plochu. To by mohlo fungovat 🤩
Ještě jsem jako zvířata odpuzující povrch vykoumala natáhnout přes gauč reflexní fólii za topení. Blýská se to, šustí to, je to levné a v roli je toho dost na celý gauč v kuse.😊
Můžu poprosit o odkaz na ohrádku?
🤣🤣👍
Tak to používejte vy s manželem.
Fialový čudlík - uvař mi kafe ☕
Žlutý čudlík - potřebuju podrbat záda
Růžový čudlík - čas na mazlení ❤️
Modrý čudlík - prosím snídani do postele😋