Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 01.12.2025, 14:22:50
Nevím, kolik vám je… ale pokud nejste vysloveně mladice, vyzkoušejte pravidelné masáže vlasové pokožky pro obnovení elasticity a zvýšení prokrvení. Můžete masírovat i sama doma, 2-3x týdně aspoň 10 minut. Správná technika je jakoby “posouvat” pokožku po lebce.
Ztuhlá pokožka v hlubších vrstvách stahuje vlasové folikuly, uvolněním se vrátí do genetického maxima jak síly vlasů, tak hustoty.
Úspěšně otestováno na vlastní hlavě a potvrzuje to i několik studií. 🙂
Ad doplňky stravy: kromě biosilu můžete zkusit i methionin, oboje volně prodejné v lékárně.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 24.11.2025, 14:00:08
Ach jo, tohle jsem měla číst dřív… zhruba před měsícem jsem zlikvidovala většinu výbavy, protože já osobně už se bohužel ze zdravotních důvodů na koně neposadím. Byly tam i několikery rajtky větší velikosti…
Ale prozatím jsem zachovala helmu a minichapsy, nechcete?
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 21.11.2025, 13:47:57
Maminku chápu, taky je mi blbé spát přes den, ale není zbytí. Občas se mi podaří usnout třeba až v 7h ráno, čím víc nevyspaná jsem, tím hůř usínám další den. Snažím se vybojovat aspoň 5-6h spánku denně, to je pro mě nutné minimum. Léky na mě bohužel moc nefungují, navíc jsou návykové, pro dlouhodobé problémy nevhodné…
Mám částečný ID a pracuju z domu, takže se to jakž takž dá, ale hitparáda to není. Zatím žiju, to je hlavní…🍀
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 21.11.2025, 06:44:44
Nespavost řeším, ale zatím neúspěšně. 😔
Noční tvorba mi pomáhá odbourávat aspoň ten druhotný stres z toho, že zase neusnu. Takhle ten čas využiju a zaměstnám hlavu, je to klidná tvůrčí práce s pozitivním cílem 🤗
A když už jsme u toho plýtvání… Nepovaluje se vám někomu doma výplňový materiál pro rukodělné výrobky? Ideálně duté vlákno, klidně v podobě vyřazeného polštáře.
Pustila jsem se po nocích do výroby panenek pro UNICEF, trpím brutální nespavostí a tvůrčí rukodělná činnost mi prospívá. Takže to pojímám jako pracovní terapii, která může pomáhat dál. Snažím se v maximální možné míře o recyklaci, využiju i zbytky látek a příze (na vlasy) 🙏
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 31.10.2025, 14:14:52
Já mám připevněnou úplně dole na rozhraní s terénem ještě síť proti hrabošům 🙂
Jinak cca podobně - hrubé větve, na to jemnější větvičky, zasypáno shrabaným listím a trávou, další vrstva běžná hlína + kompost, navrchu zahradnický substrát.