Obviněn ze 39 napadení, soud měl začít 7.11.
Včera se předávkoval léky a nyní je v nemocnici.
Obviněn ze 39 napadení, soud měl začít 7.11.
Včera se předávkoval léky a nyní je v nemocnici.
Co je to dospělá ženská?
Většina jeho obětí byly mladé holky a ženy ve špatném psychickém stavu. Nevyzrálé, zranitelné. On byl uznávaná, mediálně známá autorita...
Dovedete si představit, že jim třeba pohrozil, že jestli ceknou, do konce života se z blázince nedostanou? Pocit, že jim stejně nikdo neuvěří, když nejsou psychicky zdravé? Stud a sebeobviňování, že to dovolily? Troufla byste si ječet a utíkat v prostředí blázince? V tehdejší době by vás zřejmě svěrací kazajka neminula…
Orionko, jste úplně mimo!
To byste se divila, kolik dětí má nějakou podobnou zkušenost. Drtivá většina s tím zůstane sama, nesvěří se. Jsou v šoku a cítí se provinile, případně mají strach. Bobču naprosto chápu a každé další setkání s tím hajzlem muselo být traumatizující.
Mám podobnou zkušenost, ze stejného věku. Víc, než jen slova. Poprvé jsem to nahlas dokázala říct kamarádce až v dospělosti, a to jen obecným slovem zneužití. Se všemi podrobnostmi nikomu, ani dnes v 50 letech.
Všichni, kdo zpochybňujete opožděné výpovědi obětí Cimického, jste na obrovském omylu. Pokud jste sami něco podobného nezažili (skutčné zneužití , ne “jen” oběžování), nemáte šanci pochopit, co to s člověkem udělá. Kompletní devastace. Začínáte pak stavět svoji sebeúctu prakticky od nuly.
Ta osmiletá holka ve mně umřela…
Anonymní:To video je docela vtipne, kdyby si ten pan nemyslel, ze neco z toho funguje 🤣 Tam, kam bych nestrcila ani ruku - on se toho neboji a - nastrci hlavu 🤪
Ale jako hru tohle hrajeme s mym canikem casto - na rehabce. Kdyz si potreti lehne na stejny bok a potrebujeme ho prehodit na druhy - pripomina to podobny recko-rimsky zapas. Pes vychechtany -"jen" lezi - a ne, nejde s nim hnout. A to je uplne v klidu. Musim ho zvednout a polozit povelem nebo navest. Ono obecne na ne mechanicka fixace moc nefunguje. Vzdycky je lepsi pouzit mozek nez hrubou silu na ne…
Tak dejte do placu taky nějaké tipy…
Nevím, v jaké stáji jste byl, ale u Váni chodili koně přes den normálně do výběhu. Kdysi jsem tam strávila část léta…
Další pohled na věc…
https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/velka-pardubicka-smrt-kun-taxis-draha-ochranci.A231020_124856_pardubice-zpravy_skn
Zastřelit psa s náhubkem mi nepřijde zrovna jako přiměřená reakce…
Z dnešních Událostí-komentářů:
Od příštího ročníku přibude na Taxisu bílé odskokové břevno, o trochu se zkrátí příkop za skokem a všichni účastníci projdou před startem “školením” od Váni staršího coby uznávané autority.
To by mohlo fungovat👍
Tak to je super, je vidět, že se cítí lépe!👍
Maskování 😁
Arbora:Ja by som ho predala, načo je taký kôň, keď sa s ním nedajú robiť fotky.
😂😂
Chamtivec 😂😂
kometa:To ano. Každý z bráchů může mít geny namíchané jinak.
Přesně to jsem se snažila říct 👍
To platí oboustranně. K čemu správný trenér a jezdec, když ten kůň nemá ten správný potenciál.
Je to prostě rovnice o mnoha neznámých…
To chápu. Jen v tom chovu jde jaksi právě o ty geny. To, že je pravý brácha úspěšný sportovec, vůbec nezaručuje, že uchovněný sourozenec předá potomkům žádoucí geny.
Ano, potenciál bude stejný. Skutečnost se bude lišit dle mnoha okolností a proměnných.
Myslím, že tohle z hlediska genetiky tak úplně neplatí…
Leithian:Takze pro Meifiho a xy a dalsi rejpaly. Osobne jsem mela tu neskutecnou čest sedět na několika vítězích VP v tréninku (Decent Fellow, Chalco, Vronsky, Cipísek) a ty kraviny co píšete jsou neskutečný nesmyslný bláboly. Drtivá větsina steeplerů a to skoro 90% jde na důchod ke svým ošetřovatelům nebo je dál živí majitel. Viz teď třeba Theophilos. Ti koně nejsou odložení. Jsou to zcela normálně využitelní (jezdecky) koně kteří fakt nechcípají někde v rohu bažinatý pastviny ale dál maj normálně své lidi. Většinou ty samé co celou kariéru a dál fungují jako kterýkoli hobík. Větši procento chcípajicich duchodcu maj na triku jezdecke kluby a holsisky atd.m
Nejsem rejpal, ale zajímalo by mě, kdy a kde se vám poštěstilo tréninkově jezdit 4 vítěze VP. Napíšete k tomu víc?
Já ho mám normálně v angličtině.
Arbora:Pre osvieženie, hovorím o Taxise 2007. https://www.youtube.com/watch?v=a8ObCD9UvfI
Včera večer jsem se dívala na záznamy starých ročníků VP, kdy Taxis byl ještě v původní podobě. Hlubší, delší, s ostrou doskokovou hranou. Současná podoba je pro koně mnohem přívětivější, dokonce je skok skoro o metr kratší.
A koukejte, kam až doskakuje kůň na fotce (omluvte kvalitu, neumím fotky z videa, tak je to jen screen z mobilu).