Aktuálně: 2 687 inzerátů263 309 diskuzních příspěvků19 192 uživatelů

Příspěvky uživatele

Daja

Daja
Daja 12.01.2025, 05:27:36 xxx.xxx.121.46
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 12.01.2025, 05:08:54

No já su ráda fakt a čekám ještě víc, já chci lopat kovat. Miluji když ráno vyjdu s čelovkou a nikde žádné stopy, ticho a jen já a dva pídi psy se brouzdáme🤫.

Jak postarší osoba co žila ve městě 65let, tak teď si užívám toho ticha. Dnes dokážu pochopit ty staré čarodějnice co stále po nás s oken řvaly ať jsme s ticha. Hmmm mladý člověk to neocení🤔, myslím to ticho. Já už jo a hluboce se všem drbnám s mého mládi omlouvám👍.

daja

Daja
Daja 12.01.2025, 05:15:40 xxx.xxx.121.46
N:

Nic nechybí.. Polsko se chystá na válku.😐 Minimálně na tu “studenou” či snad zastoupí Ukrajinu po porážce? Jisté však je, že Polsko bude mít opět povinnou vojnu. Již se připravuje legislativa. Jistě budou kluci mladí vyloženě štěstím skákat. 

Již se připravuje legislativa. Jistě budou kluci mladí vyloženě štěstí skákat. 

Tohle mě zaujalo a můj názor je, že vojna by jen těm mladým hošíkům i na dva roky  prospěla. Pokud by se u nás o tom rozhodovalo, zvedám ruku pro.

Daja

Daja
Daja 12.01.2025, 05:04:27 xxx.xxx.121.46
Zrzavci:

Pišta je ježour.

jak to, že máte fšicí tolikatě sněhu, my jen trošek

Nooo i já si říkala, že všichni , píšou a ukazují kolikpak je u nich sněhu a u nás jen tak sem tam vločka. HA dnes otevřu ráno dveře, že jdeme tady za tmy procházkovat a ono na zápraží a cestou napadalo za noc 5cm sněhu. Hurá konečně i tady v Jeseníkách. Jsem se smál, že mladí co jsou u nás na návštěvě budou muset lopat kovat.

Pane  jo já se odstěhovala z města do hor a těšila se, že tady budou Ladovské zimy, hmmm kde nic tu nic, prozatím za celou zimu jen 2Xnapadl sníh, ach jo.

Daja

Daja
Daja 12.01.2025, 04:46:55 xxx.xxx.121.46
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fíkovnice z 12.01.2025, 03:57:13

Dobre ránko😉,

jsem stále zmatená tady s těch všech psaných slov.

Prosím mohl by už někdo veřejně vystoupit a napsat co se vlastně už půlrok řeší?

Daja

Daja
Daja 11.01.2025, 19:47:09 xxx.xxx.121.46
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 11.01.2025, 19:40:25

Ha a já zase nic netuším jen sem tam nějaké útržky.

Daja

Daja
Daja 11.01.2025, 09:09:54 xxx.xxx.121.46
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 11.01.2025, 08:52:43

Bobca máte SZ😉

Daja

Daja
Daja 10.01.2025, 14:33:16 xxx.xxx.121.46
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 10.01.2025, 13:53:33

Mam moc vážné důvody proč nemůžu, nechci to veřejně psát 🤫.

Daja

Daja
Daja 10.01.2025, 12:28:08 xxx.xxx.121.46

Holky a máte pravdu😉.

No já už mám takové bolesti auuu, do toho neuropatie , levé ubývá svalstvo s čehož neurologové a ortopedi jsou úplně nadšení. 

No opravdu už se těším, že bude nové. I já to dlouho odkládala, ale už to nejde. Jsem říkala ortopedovy, že sekám 2000m pozemku a on na mě, že až posekám jen 1000m tak měníme🤪. Mám super lékaře. Na injekce chodím dost často tak, že si myslím, že ty za 1500kč nic moc nepomáhají, ale to tvrdím já. Mám ještě problém, že do lázni nejedu, ale budu mít rehabilitaci ve vedlejší dědině.

Tím, že chodím s pejska má po těch domovech canisterapii, tak mám příklady jak to vše s člověkem dopadne a hlavně vidím, že se nemoci nevyhýbají, semelou všechny na jedno brďo.

Daja

Daja
Daja 10.01.2025, 04:52:29 xxx.xxx.121.46

Bobca dobre ranko😉,

popíšu jen svoji zkušenost s ortopedii. Tím, že mě v 19letech přejelo auto a odnesla to levá strana a tím, že už stárnu , tak všechny klouby jsou v mém těle na prd . V 7 měsíci začnou moje martýria a to, že jdu na výměnu kolene, ale tím, že musím čekat v pořadníku a mám bolesti tak taky dostávám výživu na půl rok a opravdu je injekce bolestivá, můžu potvrdit, u nás cena je 1500kč jeden kloub doplatek.

Bobi jsme už začínající staré bréci jak se u nás říká, ale musíme být bréci s grácii i když kulháme a máme bolesti. No a pošeptám Vám takové slovíčko “ a bude hůř ”🤫

Daja

Daja
Daja 09.01.2025, 15:35:28 xxx.xxx.121.46
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.01.2025, 14:53:32

No super jsem se pobavila 👍🤣, děkuji.

Daja

Daja
Daja 09.01.2025, 05:23:18 xxx.xxx.121.46

Tak já hlásím Jeseníky u hranic s Polskem je jaro, sníh žádný a opravdu kvetou kytičky🙄. Teď koukám na teploměr a s jedné severní strany plus 7 stupňů a s jižní 10 stupňů o půl šesté ráno. Zato máme fučák , tady v roklině dost často fičí.

Nevím, nevím kdy se tady dočkám sněhu, to i v Ostravě v úterý jsem vydělá dost sněhu😏.

Daj

Daja
Daja 08.01.2025, 05:18:31 xxx.xxx.121.46

Dobré ránko,

já jsem alergická na oblečky, když vidím pejska s oblečkem při plus 5- 10 stupňů, málem mě omyjí. Ano přihlížím k srsti a podsadě, roly hraje i věk. Čím starší pejsek tím víc potřebuje i ten obleček, ale chodit po městě s chlupatým a mladým psem v oblečku😠.

Já mám taky oblečky a svetry pro psy, ale jen když už jsou hodně staří, tam opravdu vidím, že se klepou, ale já měla vždy chlupáče, tam se opravdu neřeší oblečení spíš se jim pod oblečením dělají dredy. 

Daja

Daja
Daja 07.01.2025, 04:29:32 xxx.xxx.121.46
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 06.01.2025, 17:34:33

Jak uražené zrcátko máš? To jako ten mráz dokázal🙄.

U nás v Jeseníkách jaro. Opravdu ty výkyvy jsou fakt na palici.

Daja

Daja
Daja 07.01.2025, 04:25:06 xxx.xxx.121.46
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 06.01.2025, 23:01:46

u mě v ložnici se nesmí topit , prozatím , tak jak badlinka. Jinak po baráku 20-22 stupňů a super. Můj v krátkém rukávu , já bez ponožek. Nene žáden panelák fůj🤪.

Daja

Daja
Daja 07.01.2025, 04:19:21 xxx.xxx.121.46

Kuky kuk😛,

tak jsem si přečetla jaké pak jsme to byly děti a jak jsme dopadly jako rodičové😉.

No já se přiznám bez mučení, že patřím k těm co byly, jsou a budou hooodně hyperaktivní. Na místě neposedí, co na jazyku první to vyplivne než mozek zauvažuje, vše vyvede kde jakou lumpárnu atd…. Tak to jsem byla a doteď jsem. Můžu říct, že ve svých 65let už vím, že bych byla v tabulce ADHD, ale za nás to prostě diagnóza nebyla, jen jste byl dítě s čertem v těle😉.

Vyrůstala jsem sama bez sourozenců a bez táty, můžu po letech konstatovat, že mládí jsem měla těžké i když v tu dobu jsem to tak nevnímala, prostě to tak bylo. Pohlazení, říct, že mě má někdo rád, úsměv, vzíti do náruče, tak toto jsem opravdu nezažila. Maminka se musela moc otáčet a tím pádem nebyla vůbec doma a když byla tak zase jen spala, neustále jsem měla nové tatínky, ale já to fakt nijak nebrala ( manželstvím mám v poho už 45let a neměnila bych) vzory jsem neměla žádné, bití dost, řvaní taky tak a o domlouvaní do duše,  no tak to nylo opravdu až tak, že bolelo s toho břicho, ale moc nepomohlo.

No shrnuto nic se asi na mě nepodepsalo i když jsem vyrůstala jako samostatná jednotka, jedna jediná dobrá věc mě potkala a to, že mi maminka v 9letech koupila pejska a od té doby do dneška je mám. Neumím si představit, život bez zvířat a hlavně nikde ve světe se neztratím, prostě umím žít.

HAU jsem domluvil😉dnes jsem se rozepsala nějak moc, ale jste mě přinutili se po ránu moc zamyslet a i ta slza mi ukápla ze vzpomínek.

Daja

Daja
Daja 04.01.2025, 05:55:41 xxx:xxx.70b0:a50a

Přidám se i já ke skřivanům, jsem schopna už být fit na nohou od půl čtvrté. V tu ránu mám plno energie v těle, huba mi jede, ruce se klepou a nohy poskakují, že už musím něco dělat. Přijde devatenáctá hodina a semnou už pomalu nic není a usínám na pěti minutkách.

Zato můj je sova, když vstane má ještě problém se vůbec rozpohybovat až tak za 2hod. zato večer je akční i do půl noci a proto jsme už spolu 45let. Každý doslova jsme jiní a doplňujeme se.

Daja

Daja
Daja 04.01.2025, 05:47:21 xxx:xxx.2128:69cb
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 03.01.2025, 21:39:09

Tak to já taky bych byla pro tres smrti, v takových případech jsem neoblomná. 

Daja

Daja
Daja 03.01.2025, 12:22:16 xxx:xxx.3a92:f4d1
N:

Dájo alkohol jsem v puse neměl třicet let pomalu.🙂 Jsem prakticky dokonalý abstinent. Na nový rok jsem měl dva litry juice.😀 A vulgární nikdy nejsem první ani druhý. Znovu opakuji, že ani admin neshledal nic za co by mě bylo třeba nějak postihnout. 

No vidíte a já jako ženská jsem usoudila, že jste byl vulgární. Chlapy to vnímají jinak. Že jste abstinent, tak to je ještě horší, psát za střízlivá tohle hmmm , no jste šikovný🤐.

Daja

Daja
Daja 03.01.2025, 07:24:18 xxx:xxx.c39e:43cc
Canka:

Ahojte děvčata,

Tak sedím a čekám v čekárné chirurgie🙄Seskočila jsem už před Silvestrem blbě z koně a myslela jsem si,že to klasicky rozchodím😀Celá já….jenže dneska ráno jsem chtěla vstát na záchod a nic..noha úplně v hajzlu..ale není nateklá,nic..jenom prostě neohnu 3 prsty..jestli jako vazy nebo šlachy..nevím..tak jsem radši teda šla..i když doktory nesnáším a on mi stejně řekne,že to má být v klidu..a nic víc..typický doktor..ale tak uvidíme..když už musím v pondělí do práce,tak by to bylo blbý,kdybych nechodila😂To já stejně půjdu,i když bych byla bez nohy😂

Tak mu držte palec,ať je to jen hovadina..

A jéjé držím 19 prstů ( jeden mi mašina ukrojila a to fakt). 

Snad to bude jenom něco lehčího. Když jsem před vánocemi spadla na vanu a narazila si žebra a páteř, ojéje fakt to byl mazec, ještě teď cítím naražené žebra, ale dobrý😉. 

Tak ať je tak trochu vše OK🤝.

Daja