Pozor je tady škodná. Proč to někdo dělá. Hajzl jeden, fuj.
Dája
Pozor je tady škodná. Proč to někdo dělá. Hajzl jeden, fuj.
Dája
Verun Vy jste celé vlákno od plaky nečetla pozorně , jinak byste nemohla napsat některé věty.
Znova se vraťte na začátek a čtěte pozorně.
Dája
Dobré ránko 😉,
pláko tak co jak je Vám? KUUUUR-A jste řekla? Já už stačila říct hned ráno venku ve 4hod. Nemůžu spát stále poslouchám Batulkové ťápani co stále chodil. Mozek ještě nepobral, že už ho nemám, stále mu chci pomoct🙏.
No a to už plánují štěně, asi v sobotu bude přírůstek ( možná, ať to nezakřiknu ). Gigoušek opravdu smutni, nechtěla jsem si to připustit, ale je to tak. Uffff.
Dája
Jojo teď to čtu pořádně a opravdu připravte se, je to moc těžké a ještě k tomu pokud obě dvě jsou na sebe navázane. Tohle bylo u nás Batuly a Gigoušek nerozlučná dvojka , kde byl Batuly tam jste našla Gigouška.
Teď nám připadá, že Gigoušek smutni. Snažíme se ho zaměstnat, ale na nic nemá náladu, ještě, že chodíme na canisky tam je veselý.
Dája.
Dobrý den berušky,
teprve teď jsem schopna trochu o tom mluvit. Chvála panu bohu, že mám Gigouška a človíček se může vypsat .
Moc a moc děkuji za Vaší podporu.
Plako Váš příběh jsem vždy četla a fakt mi je líto, že jste to nedali. A to slovo KUUUUR-A jsem několikrát zakřičela. Vždy si človíček říká, že tak to prostě musí být,ale když se to stane, je bolavé srdíčko.
Jedná nevýhoda, Gigoušek hledá Batynka svého kamaráda a parťáka a jak to vydim jsem rozhozená.
Určitě bude ještě jeden pejsek , něco se rýsuje.
Dája
Jeden dotaz který mi vrtá v hlavě.
Nezpůsobuje Demencí časté narkózy?
Dája
Dnes na veterině doktor uspal Damiška v mém náručí.
A já jsem na psychiatra.
Dája
Je to smutné, ale zvládnete to! ❤️
moje 💓 asi neeee páč Batulek byl pořízeny od mojí kamarádky za Damyška který mi zahynul v 6letech u dost závažné havárie auta , ne mojí vinou, ale pán přehlédl stopku a já na hlavní.
Milá Fíkovnice na diabetes byla první myšlenka a taky první odběr, výsledek negativní, za půl rok opakovány odběr a zase negativní. Škoda, dalo by se řešit.
I tak děkuji.
Naštěstí náš vet Mašek je takový ten alternativní zvěrolékař a fakt není na peníze 💰.
V 9,45 hod. jsem byla s nima venku a pak takhle usnul.
Ano teď jsme se rozhodli, že se přikláníme k uspání. Uvidíme co mi řekne vet, ale holčičky zlaté asi jo😭.
Dája a děkuji.
Holčičky zlaté máte pravdu. Už sem si i slzu pustila s myšlenkou na uspání se u nás už začíná uvažovat. Ještě uvidíme co nám na to řekne vet.
Batuly momentálně nebere žádné léky, vitamíny jsme dobrali a léky co mu nedělali dobře jsem vysadily.
Dája
Vzácná chvíle😭.
Než jsem vložila, napsala a odeslala, znova se zvedl a dělá kolečko.
Dája
Dobré ránko 🙏,
musím napsat další postřeh u Batynka, začalo období žravosti a většího neklidu. Opravdu jí neskutečně rychle, chamtivě až nenasytně. Běháni se zhoršuje, venku nic absolutně nic ho nezajímá jen jakmile vidí že jdem směr domu začne tahat jak stanoví 🐕. Nepomůže žádné zklidňování, chlácholení, prostě jde hlavou proti zdi obrazně.
Už nám nepomáhá ani ho zabalit, chce jen chodit a chodit a chodit. Až sám se unaví, pak teprve Vám dovolí ho vzít a uložit .
Jeho žravost je až nepříčetnost, i když už nemá zuby ( protikus) tak jí neskutečné až hlavě, nepomůže ani miska proti hltani. Pití nepřitečně vody vyměnil za žravost. Je neskutečně hubení, velký úbytek na váze, všechny kostí vylizaji. Když mu nedovolím chodit dokáže plakát ( teď to ukazuje a šlape)
Jsem ve fázi, že jdu příští týden znova k vet a poprosím jestli by nemohl nasadit Batynkovy nějaké léky na uklidnění. Manžel se snaží mi pomáhat, ale neumí to s Batynkem jak já 🤫. Prostě je moje zlatíčko a musí já sním komunikovat.
BODLINKO a KOMETO a FIKOVNICE prosím je nějaká pomoc léčivém?
Děkuji Dája🙏
Dobrý večer,
ano i já ze zdravotních problémů musela kastrovat 2xpesy a 1xfenka. Srst hruza, povaha , žádna změna . Na chemickou kastraci mi vet řekl, že nedoporučuje ničí to jatru a atd….. si už nepamatuji. Já mám veta s přesvědčením alternativní léčba, nerad dává antibiotika.
Dája
Aha!!!😁
Já nemám ani X- Facebook 🤫 já se všemu vyhýbam.
assil:Ale ten rozhovor není o hubnutí, ale o očkování. Nebo co tam bylo?
Viděla a stihla Anonyme!!!
Nevím assil , ale když jsem klikla na odkaz tak tam nějaký pán ukazuje jak můžete zhubnout a pak prosil ať kliknem na něco. No to já ne, neklikám.
Dája
Tak jsem si v klidu přehrála a dost jsem se pobavila 🤣a proč? Protože při mé výšce 173cm a váze 66kg neřeším hubnutí. Celoživotně jsem hubená i když jsem vyučená kuchařka a vařila jsem , pak jsem byla pekařka ( Hmm takový teploty koláček, rohlík k nezaplacení chuti) . Já prostě tvrdím, že jediná rada nežrat, ale pak je jojo efekt . Jinak příčina je v DNA. Já měla oba rodiče hubené, tak že já jsem celoživotně popelnice v jídle jím hodně a hlavně sladké mňamky 🤫.
Páčko jdu ven ze psama Dája🖐️.
Dobré ránko 😉,
bohužel od anonymu odkazy neotviram, hmmm 😭 škoda, možné že bych se i něco zajímavého dověděla.
Dája