A kdyz jste takovi zastanci a milovnico kocek. Muzete si k nam s majitelem jisteho kocoura udelat brigadu a odsmradit nam po zime pergolu. Kam se stehuje a celou ji zasmradi a zechcije jeden kocour z ulice a nas uz to po 5 letech fakt nebavi. Stejne jako kdyz na jare chci na piskovou plochu dat plachtu a postavit bazen tak se to musi zrejt. Odvozit tak 10cm kocicich chcanek a hoven zahrabanejch a navezt novy. Nebo kupovat kurata neb je jinej kocour vyvrazduje (letos 2 2tydenni vlasky) a jo je to furt ta sama svina zrzava. Nebo mi muzete za majitele kocek co na to sere jit koupit novou plachtu na bazen. Takovou tu solarni co cicinty znicily. Fakt mam pokracovat? Ja nejsem povinna udelat ze svyho pozemku alcatraz. Holt najedu ac nerada na metodu ktera jedina zafungovala. Ac nerada. Ale vy tu tim svym fanatickym hajenim kocka muze vsechno a kazdej komu se to nelibi je vul a ma se namahat a platit si “chraneni” sam protoze majitel kocky nemusi nic vyvolavate to samy co ti sileny individua u lgbtq nebo ppsledni generace lepici se k silnici. Nenavist, antipatii a naprostou a totalni nechut uz cokolov resit po dobrym. Gratulka 😉
Dobré ránko 😉,
Leithian vy jste fakt musela celý den a noc chlastat! To co tady píšete za včerejší den a noc se nedá ničím jiným vysvětlit než lahví i několika lahví. Hmmm bylo volno v práci 👌?
No ono s tou inkontinencí je to těžký…ono i s tou demencí to nemusí být sranda. Myslím, že to je obecně otázka do kdy je člověk ochoten, schopen se o takového psa postarat. A upřímně ti řeknu, že pokud to není v klidu a pohodě, pokud se na fenu řve a pod. tak by pro ní bylo lepší nechat jí uspat….protože pokud alespoň nepředstíráme láskyplnou péči, tak je to celý na draka a ta feňule tu frustraci, možná i vztek majitelů cítí…
Přesně tak, fenečka má toho moc, je stará, tlustá, změna prostředí, neustále řvaní. Muže klidně být jen dole nachlazená, chce to veta. Demence jistě i to může být, ale jak píše Sardullah pokud necítí fenečka lásku a oporu v majitelky asi by bylo lepší pro ní odejít. Pro pejska neustále řvaní ji fakt vopruz.
Dájo asi tady platný jak mrtvému zimník . Ale to co píšete se mi jeví že nepřecházíte do diskuze jako takové a téma rozkliknete na hlavní straně . Poté to opravdu vždy hodí na poslední příspěvek ač od poslední návštěvy tématu přibylo třeba 20 příspěvků.
Po pozkliknutí se objeví 👁️ třeba 20 příspěvků a hodí to na ten poslední co jste viděla.
Dobré ránko 😉,
nene není to tak. Prostě si rozkliknu celou diskuzi, pak si rozkliknu téma a jsem vždy na začátku stránky, dohledávam podle času a dátumu. Pak se zase vrací vždy i v hlavní diskuzi úplně na začátek ne na řádek kde jsem začala v hlavní diskuzi. Stále musím dohledávat a nedělalo mi to, vše bylo v pořádku.
Tak jsem skusila “anonymní okénko” i s přihlášením a problém stále přetrvává.
Bohužel do teď bylo vše ok a najednou zničeho hic problémy. Musím počítat a pamatovat si přibližně hodinu kdy jsem byla naposledy tady. Všimla jsem si, že mě dokáže poslat na poslední stránku a tam koukám a načíta se stránka dva krát. Je to vydět, že dvakrát problikne.
Dva krát vyzkoušeno s dvackou a nedaříse. Stále se načítá dva krát a dokonce jsem vyjížděla úplně s internetu a po přihlášení se objevila ta druhá skrývá stránka. Hned mě to převedlo sem i když mám povolení na domovskou stránku seznam.cz.
Ale mám jednu radu. Zkuste si prosím změnit počet příspěvků na stránce na 20. A pak zkuste kliknout na nějaký název tématu nebo poslední příspěvek. Už by to pak mělo fungovat. A pak asi klidně můžete počet příspěvků na stránce znovu navýšit. Měla by se tím chyba snad opravit a asi to souvisí s opravou kterou jsem dělal před pár dny, takže se snad nebude opakovat.
Napsala jsem třeba teď text a odeslala, vrátilo mě to na začátek stránky ne na můj odeslány text jak se to dělo dříve. Musím se zase rolováním vrátit dolů a vyhledat můj text .
Irmo,já odhalila všechno,ale “ten pán” mě svou reakcí ani tak neublížil-je prostě jen ubohý,a omluva to nespraví..Divím se,že ještě reaguje..Usiluje o smazání???haha😊Tak ať sem nechodí a je to vyřešené..Jsem s tím smířená,beru několik let Citalec(to je věc)👌…Jsem již dloho sama,smířená s osudem👍…Mám se dobře..Chlap mi nechybí..Vlastně jsem to loni dokázala říct i bratrům a jejich rodinám..Něco se nakouslo na toto téma a byla tam i jednoho vnučka v tom věku…A já se dověděla(v tomto věku)jak to bylo vlastně s "odložením"mého bratra v miminkovském věku matkou-k prarodičům…Jsou fakt různé osudy..😇
Nebála jsem se negativní reakce..já vím své a takový příběh nejde vymyslet,to je prostě ze života…A už taky končím😇toto téma..Nebojte se o mě..Našla jsem si zálibu v šití.oprášila jsem šicí stroj a šiju věci ze starých riflí..Mám kamarádku sousedku a její kluci mi říkají “babi”❤️
Dobré ránko 😉,
Bobčo držte se a hlavně všechny holky kterým kdy bylo ublíženo.
I já si něčím prošla v 9letech a tam konec byl hrozný, dokonce jsem neměla přežít ( chycený a odsouzený), pak ve 13letech , nakonec zmlácená s otřesem mozku a v 17letech v uvozovkách jen ohmatávání. Nakonec při mé prací pekařky pronásledování veřejnými onanisty. Fuj blé🤮.
Tak že i já vím jak se děvčata cítite.
Neverend je prostě prase v mužské podobě a omluvný dva dny nic nezachrání.