No jo, on ten pes musí být špinavý, smradlavý ( nadsázka ) , pak prý to jde samo. Nemám zkušenosti, ale jen to tak slyšela😉.
No jo, on ten pes musí být špinavý, smradlavý ( nadsázka ) , pak prý to jde samo. Nemám zkušenosti, ale jen to tak slyšela😉.
Neuvěřitelná!!!! Super , ráda jsem si všechny tři poslechla a prví samozřejmě u mě zabodovala.
Raduš nemá už nástup do lázní v Luhačovicích na hotel Praha Bobi?
Pokud můžu i já připsat asi jo😉 tak já mám rozdíl let mezi psy přesně 8 let. Taky jsme si tím prošly, starší pejsek Gigoš 2 hod. V autě čuměl opačnou stranu aby se neděje bože vůbec podíval na Chulika. Trvalo to asi +-půl rok než vzal Chulika na milost. Gigouška jsme nechávali ať se přibližuje odlet sebe sám. No a teď jdu nerozluční parťáci dokonce Gigoš volá Chulika na pamlsky. U nás velká chyba byla v tom, že Chulik je černý on byl fixovaný na bíle psy Bišonky, dodnes když vidí bílé psy utíka k ním a je vidět, že ho to baví. Vydržte ono se to fakt změní a nebo aspoň bude mezi nima tolerance.
Nevím proč to dělá, ale někteří psy to dělali a nebo dělají doteď. nevím jestli svoje, ale třeba tady kočičí by si daly. Zkusila jsem vše i dodávat droždí podle rady chovatelů, ale vše marné, musím být já rychlá a vše uklízet, pokud na jednom místě čuchá díl jak 3s. už letím. Horší to bylo v městě 🤮, tady si to ohlídám. Sama budu zvědavá co holky doporučí.
Aha tak to už vím a opravdu chudák pes , spíše jak na něho koukám je mi ho líto. Děkuji.
Prosím a jak vypadá tenhle pes pocket cosi -pocket. Já fakt nemám ponětí.
U nás to trvalo u Bišonků i rok, nynější Gigoušek přijal Chulika za tři měsíce, začal ho tolerovat a pak už se to jen lepšilo. Jo a stalo, se, že pejsek senior nepřijal , ale toleroval.
Mám, velká spokojenost, ale já mám pídi psy a k tomu nelínající. Venku prozatím na zimu dovnitř a psy se na něm vyvalují neustále i oba vedle sebe. My máme jen ten Lidlovsky , ale pro nás stačí se stříškou a koukala jsem a dá se vše sundat a vyprat.
Noooo a asi už před půl hodinou konec, s ničeho nic konec jak by útlou a zatím nic. Doufám, že to nebylo vše, hlásí tady na východě úplnou smršť hmmm tak čekám 💦🙏.
Tak už i u nás chčije, zatím dost a snad vydrží několik hodin🙏
Čekám, že to dorazí i k nám. Zatím se sbírají jen těžké, obrovské mraky. Má to tady padnout+-16hod. jsem zvědavá. Ráno , brzo ráno pršelo, aspoň tak, ale to s fakt málo.
V Jindřichově hřmělo, buřilo a chčilo😉 a to hooodně až rigol nestačil odvádět vodu. V sudu takových 30cm přibilo a hromy s blesky trvaly dost dlouho jak by se někde zastavily a buřili. Ochlazení, ale moc nepřišlo, spadlo to na 21s. Trvalo to takové 2hod. , ale bez deště.
“ C ” 🤣
Výhoda starých letitých baráku, venku 36 s. a otevřu dveře a dýchne na mě příjemných 22 s . Ráno vyvětráme pak vše zavíráme , stahujeme žaluzie a držíme 22 s. Včera večer jsem uvažovala, že si místo klimatizace pořídíme venkovní bytelní žaluzie protože to horko je fakt nesnesitelné a potřebují, aby uvnitř se dalo schladit. Zatím to jde. Dnes ráno venku 21 s. větrám o sto šest, ale měli jsme i noc kdy tady bylo 29 s. v Jeseníkách a přes den pod pergolou ve stínu 40 s. Nejhorší na tohle počasí jsou paneláky a sídliště pamatují ještě když jsme byly v Havířově katastrofa fuj.
Noooo Raduš tak to máš veselo🤣, ale na koukáni je to hezké, to jo.
Ten duch tam sedí 🤣👍 super.
Tož asi já v noci v 1 hod. 29,3 stupně minulou noc a to jsme Jeseníky.
No můj manžel zase cítí naše psy jako, že se mu otírají o nohu, dávají na něho tlapky….. a já mu říkala, že ať je pěkně pozdraví a řekne jím, že se nám po nich stýská a že je máme rádi.
Já ne protože naše dědina vydává sama kalendář a hlavně v něm jsou všechny datumy co potřebuji tady k žití. Kdyby nevydávaly určitě bych brala i já.
To není chvála to je fakt😉.
I já se připojuji, že i mě se vše líbilo šaty moc hezké takové veselé a s ůčesem romantyka k tomu koníček, kamarádka, pejsci a nakonec manžel a máme tady romantycký den. Ještě, že to počasí fakt vyšlo.