Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 05.08.2026, 21:25:32
V Jindřichově hřmělo, buřilo a chčilo😉 a to hooodně až rigol nestačil odvádět vodu. V sudu takových 30cm přibilo a hromy s blesky trvaly dost dlouho jak by se někde zastavily a buřili. Ochlazení, ale moc nepřišlo, spadlo to na 21s. Trvalo to takové 2hod. , ale bez deště.
Výhoda starých letitých baráku, venku 36 s. a otevřu dveře a dýchne na mě příjemných 22 s . Ráno vyvětráme pak vše zavíráme , stahujeme žaluzie a držíme 22 s. Včera večer jsem uvažovala, že si místo klimatizace pořídíme venkovní bytelní žaluzie protože to horko je fakt nesnesitelné a potřebují, aby uvnitř se dalo schladit. Zatím to jde. Dnes ráno venku 21 s. větrám o sto šest, ale měli jsme i noc kdy tady bylo 29 s. v Jeseníkách a přes den pod pergolou ve stínu 40 s. Nejhorší na tohle počasí jsou paneláky a sídliště pamatují ještě když jsme byly v Havířově katastrofa fuj.
Noooo Raduš tak to máš veselo🤣, ale na koukáni je to hezké, to jo.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 02.08.2026, 00:33:21
No můj manžel zase cítí naše psy jako, že se mu otírají o nohu, dávají na něho tlapky….. a já mu říkala, že ať je pěkně pozdraví a řekne jím, že se nám po nich stýská a že je máme rádi.
Odpověď na příspěvek uživatele DafiŽeryková z 27.07.2026, 05:10:11
To není chvála to je fakt😉.
I já se připojuji, že i mě se vše líbilo šaty moc hezké takové veselé a s ůčesem romantyka k tomu koníček, kamarádka, pejsci a nakonec manžel a máme tady romantycký den. Ještě, že to počasí fakt vyšlo.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 24.07.2026, 11:13:56
Už jsme pořídili obyč, malé jen fakt na vlhkost a teplotu. Nic jsem tam na víc nechtěla. Mám dvě taky meteostanice, ale už jsou hooodně staré i když ukazují vlhkost tak se liší s přístrojem o 10% a to je už dost, brala bych 1-2% rozdíl.
Hlášení ohledně odsávače na vodu. Čtyři dní po 6 hod. vylito 7l vody. Každý den po 2l a poslední den 1l. To byla ložnice která je dost velká. Vlhkost spadla na 50%.
No tak vlastně jsme zatím spokojeni, ještě musíme koupit měřič vlhkosti.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 19.07.2026, 12:16:48
Raduš no já jsem moc ráda za baráček hooodně starý, ale a zase to ale vlhkost je tady dost velká, ale kytkám to nevadí. V Havířově mi vždy všechny uschly a tady se jim daří jenže mám problém, že se tady nedaří palmě, několik jsem se jich snažila mít a vždy uschly. Dokonce se tady daří orchidejím což v paneláku jsem zakázala mi jer kupovat., jen ta palma mě mrzí.
Tady teď bouří a to dost jen je to bouřka bez deště, koukala jsem na předpověď a možná ve 14 hod. se s toho posmolíme co se na nás tady žene😉.