No hurá už to má za sebou a jak se spokojeně tváří.
No hurá už to má za sebou a jak se spokojeně tváří.
Super, huráááá👍. A ještě rodíte? Asi jo, ono u větších plemen bývá toho trochu těch mimišku víc🐕.
No to je krása ty kráso😍🥰🤩.
A kolik jich teda je a bude?
Bobí prosím volej do Karviné 6- Nové Město, Hornická nemocnice. Tady u nás jsou ortopedi na hooodně vysoké úrovni. Já mám už nástup 2.7, tak snad bolestí pominou a bude dobře. Kdo tě tam odveze? Zkusila bych to sanitkou, v takovém stavů určitě máš nárok.
Jé Raduš tak tohle mě nenapadlo to jako fakt a děkují😉.
Raduš co pak dělá tvůj manžel za práci? Čím se živí? Něco mi jde po mozku jak něco napíšeš, ale to jen hádám 😉.
Ha a já jí mám taky, dokonce jsem ji zachránila po původních statkářích co jim patřil tady ten statek. Už mi ji chtěli chlapy zlikvidovat páč zasahovala do chodníku tak jsem polovinu u kecala a mám ji. Ještě mám dole dvě, ale ty jsou s květem bílím a maličkým, když kvete i to bílé je okolo hodně vůně .
Prosím vidím, že vaříte , ale nenapsal jste co to bude a já jsem docela zvědavá😉.
A moc děkuji ❤️, už jsem koukala i video a dohlédla jsem jak i ho skladovat. Nejlepší jak je to vyfocené ukázané a já vidím.
Kouknu až budu doma, zatím jsem v práci 😜.
No teda vau, jak je fakt naježený a ten bojový postoj, pro mě krásná 😍.
Hi já to tušila 👍 jen mě to tak napadlo.
Aha moc děkuji ❤️ fakt jsem 🙂↔️, ale já mám asi bez květů. Včera jsem byla kouknout a prozatím žádna změna. Tak čekám.
A co kočička, žije ještě? Vidíte ji? Jak pak se tváří? Nakrmte moje zvědavé oko🤭.
Nevím, ale nepřipadají vám tyhle medvědi větší než ti slovenští?
Fotky zase a jako obvykle moc hezké.
No prostě krása jak by to bylo naaranžované👍. U nás se takhle valí a zvukové projevy předvádí pídi pes Chuli, udělá to kdekoliv i na kachličkách. Těším se na další várku.
Tak to je taková třešnička na dortu přijít, zalehnout a usnout👍.
VAU krásni psy👍.
Včera v TV bylo, že kdesi pěstují luční kvítí, můžu tam přijet dostanu kyblík, nůžky a jdu si nasbírat samosběrem luční kvítí. No a šok, při zaplacení za ten kyblík co se do něho vleze 40 kytiček lučních dám 1500kč, no nedám ani náhodou, radši zajdu za chalupu a zadarmo si nasbírám samosběrem.
Zase a jako obvyklé 👍👍👍😉nádhera už se těším na další.
Bledě závidím a to fakt fest, nádhera, ach jo, 👍 vytoužená práce. Chválím i fotky a těším na další.