Tady v Jeseníkách celou noc 29,9 stupňů až teď nad ránem teplota spadla na 26,3 stupňů. Psy nevylezou ani za nic za branku a když je donutím tak Chuli běží jak o závod ze stínu do stínu a Gigoš ten se táhne jek sopel. To fakt nemá cenu je tam tahat, ráno tak trochu procházka, ale přijde mi, že je to zbytečné. Tak, že u nás venčení na zahradě.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 20.06.2026, 15:08:09
Děkuji zapíšu, ty 3€ rozebíraly novináři a opravdu rozebíraly, že 3 € za každou položku v balíčku, pokud budou 3 límce to je jedna položka, ale když u toho bude vodítko, hračka. Tak to by mělo být už 3x 3€.
Já vím, ale já byla přesvědčená, že jen 3 € do těch 3 500kč. Pokud by to bylo ještě těch 300kč za každý jeden kus v balíku tak jak i to €, to už se malé částky nevyplatí.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 19.06.2026, 07:08:38
Cena no jako dobrá bez PP, mohly by být i nižší, ale když je poptávka tak proč ne, že jo a přitom těch 8 500 kč je jedna z nejnižších, chtějí i víc okolo 10 000 až 15 000kč bez PP. Název může být i takový správně je Ruská barevná Boloňka , Bolonský je starší název bez Ruská barevná . Kluby se dohodly a daly tyhle dva plemena dohromady . Já poznám rozdíl mezi nimi a vzhledově do Bolonský bych nešla. Povahově jsou obě plemena super.
Zkusila jsem si paní dat do Googlu co mi na ní vyskočí. Jo bylo to tam, ale jen jeden odkaz a to na facebook, který já nemám. Projela jsem tři stránky a nikde nebylo ani písmenko. Dokonce jsem zjistila, že je i tady registrovaná na chovzvířat.
Asi jsem špatně hledala😉. Jen tolik k tomu, že máme Google.
Děkují 👍i já měla i, ale pán/í mě slej, že y a když jsem pátrala tak bylo i, ale chovatele píšou i dost často y a to mě zmátlo, že by se tolik lidí pletlo?
U Bišonku a i u Ruské barevné boloňky si vybereme sami s kým kromě. Povinně jedná výstava, bonitace a různé vyšetření zdraví (oči, srdce…..atd). A pokud splní je chovný -á.