No nevím, nevidím a neslyším jak to Váš pejsek má, ale podle popisu spíš si myslím, že prožívá sen. Moji pídi psy to tak mají a vždy říkáme, že honí fenečky.
No nevím, nevidím a neslyším jak to Váš pejsek má, ale podle popisu spíš si myslím, že prožívá sen. Moji pídi psy to tak mají a vždy říkáme, že honí fenečky.
Aha až teď mi to došlo, když jste mi vysvětlila, no prostě si sedím na vedení 😆no prostě to tak mám.
Bobca:A to mi vzalo na pokoji…
Je tomu vůbec nerozumím.
Aha, já myslela, že je to horší zákrok, tak držím palce aby opichy pomohly.
Můj dokonce jednou dostával injekci pod CT přímo na postižené místo 3x, ale nepomohly ani prd. Píchal to vždy primář a dokonce mu jednou brnknul jehlou do nervu a to můj myslel, že vy letí z kůže.
Bobi nevadí litaníe klikněte, ufff konečně něco, někdo normální a hned je lepší na duši 😉.
Kdy budou dělat zákrok? Já myslela, pochopila, že už jsi to měla mít za sebou v pátek. Proto jsem se ptala Raduš jestli něco neví.
Přesně tak, i já viděla ve vozících tyhle konzervy, granule a kolikrát jsem je chtěla na to upozornit, ale si říkam, že je mi po tom prd. Ano i já mám psa co někdy musí takový šunt, nechce stále super prémiové. Jenže já krmíme vším jak říkám jsme popelnice a hlavně u nás se nehraje na striktní dodržování jídla, prostě vše od syrové až po ty granule.
Sarah01:Bohajeho, něco takovýho existuje? 😯
Jojo v Kauflandu je mají, ono všechny supermarkety mají z 80%takové krmení a prodávají to jako, že plnohodnotné. Já jednou ze zvědavosti jsem obracela pytle granulí a koukala co a jak, no a 4% masa ve všem.
Raduš co naše Bobča? Víš něco?
No jako Raduš máte pravdu, 🫣 já přehlédla diagnózu, ale chápu, že v nemocnici není nic s medem jen je mi Bobči líto a to, že si paní vynucuje neustálou pozornost to už neobkecá a hlavně se nesnaží si pomoct sama, bohu žel. Jojo nadváha je opravdu boj, já ji nikdy neměla prozatím, tak nemůžu pochopit korpulentní dámy.
P.s jo a ty kapesníčky taky humus, kdybych měla poprosit sestry, aby mi něco natrhaly, tak všechno bude lepší než to co má teď.
Jani a bude hůř😠protože to co si lidi už dovolí hraničí s neúctou vůči druhým lidem. Bojím se a mám velké obavy.
Pane jo Bobi hooonem pryč , bo to je strašné , já jako kliďas, flegmoš, sálá místa, tak já už bych opravdu řvala. Já chápu, že lidičky jsou různě nemocní a někdy za věcí co dělají, říkají, fakt nemůžou, ale tohle už je vrchol debylity. Zlaté tvoje nervy, za chrchle bych ji fakt spi zdila protože bych se bála o sebe, že tam aspoň 5X za den hodím kosu. Za věčné řvaní a vyžadováni si pozornosti, skákaná kolem korpulentní prdele hmmm tak to bych se taky ohradila a důsledně, že se má snažit a hýbat.
No nic jdu si vypit kafé, už jsem si po ránu ulevila🤧.
No Raduš krásna fotka a úlovek😆.
Moc děkuji za Vaši informace a krásně jsem si početla👍.
Ph:Nemam rada “trenink” kolem misky doma…ale tak - co uz, stalo se.
Asi se potkalo i nekolik okolnosti najednou. Jestli mu parkrat bylo po nazrani zle - nechce se mu to znovu riskovat. Docela mu rozumim 😀 Ale hlavne - ten pes dospel, nepotrebuje uz tolik krmeni. Nekteri ani krmeni 2x denne 😇 Krmte par dni jen polovicni davky, nedavejte nic jineho - mel by se rozezrat. A fakt -rozpojte to chovani - miska= nejaky pozadavek.
ale neberte me vazne -muj vovcak nezere prilohy treba 🤣
Teď jsem Vám koukla na youtube , musela jsem si ho několikrát pustit😉 i když nosím brýle já viděla sedět, skákat a běžet PUMU😂. Super.
Moji pídi psy jedí 2X za den, pamlskujeme a misky na zemi okolo 15 min, a beru chceš nechceš konec. Jen Chuli je jak já říkám nenažraná popelnice a druhý Gigoušek dělá někdy Zagorku. Gigoušek když byl mladší tak pro něho jídlo byl trest, ale pamlsky jedl, když začal stárnout začal i rychleji a vícekrát jíst. Teď v 10 letech přímo žebrá, dokáže stát i půl hodiny a hypnotizovat k tomu škrábe, že jako je tady tak davaj. Mladší dvouletý Chuli tak tam nikdy nebude problém s jídlem jedině, že by onemocněl.
Jojo co jsem si naučila to mám😉.
Děkuji za odpověď a kulíškovy držím palce, aby po vyšetření bylo vše ok.
Ty vole no potěš koště😈.
Lepší zabezpečení neporadím, ale mrcha to je. Podle mě psí chlupy nepomůžou, ale zkusit se má cokoliv. Já zkoušela chlupy na krtka i lidské vlasy a nepomohlo nic.
Kočárek slušivý👍, ale mám taktickou poznámku, běloušek má nějaký zdravotní problém? Kamarádka má taky takový, ale vozí vněm už pejsky důchodcovského věku a nebo nemocné. Možná, že jsi to někde psala a já to přehlídla proč jsi si vybrala kočárek. Nerýpu jen mě to zajímá protože běloušek je čilý pejsek a vypadá hodně dobře👍.
První fotka jak by na mě vykoukla nutrie nebo vydra😉.
Jsem dva krát klikla a bylo to tady dva krát. Tak je to smazáno.