My zase děláme sardinky- cibule- vajíčko na tvrdo- hořčice a dochutit co kdo má rád. Hmmm dlouho jsem ji nedělala super půjdu na to.
My zase děláme sardinky- cibule- vajíčko na tvrdo- hořčice a dochutit co kdo má rád. Hmmm dlouho jsem ji nedělala super půjdu na to.
Nevím a netuším jak tohle všechno funguje u koní, ale udělat takové pokroky během 14 dnů tak to klobouk dolů. Ufff tak snad už není nic skryté , Zorvanko pěkně přibírá, zvědavec zvědavý je a tohle všechno k jeho uzdravení jen přispěje.
Tak snad na jaře bude už šantit tam na těch vašich loukách a bude si užívat koňského života🙏.
Tak to je borec 💪, vau.
A já vidím, že má oči😍 které jsem neviděla, hlavně je vidět, že je to bojovník páč ten rozdíl 14 dnů je obrovský i můj říkal, že málo který veterinář by se takhle angažoval, klobouk dolů před kolektivem Horsany😉.
Teď jsme přišly s procházky a u nás tak vše na půl, půl ledovka, půl sníh, půl tráva a čistá cesta. Teď tu máme 2 stupně , o proti tomu co tu bylo dva dni -11 stupňů je to brnkačka😉.
Děkují za vysvětlenou, já fakt se lekla už minule , že nemá, ufff. Je to fakt bojovník a Vy všichni okolo něho taky páč poklona patří Vám všem a Zorvánkový, smekám🐎. Jen ať dělá koniny to je velké plus. Pokud se s tohohle dostane tak u Vás bude mít boží život🙏.
Tak podle popisu já mám vánoční, ale už má nějaký ten roček a je obr, minulí rok mi kvetl 2X za sebou- nádhera. Už jsem si udělala odnože protože čekám kdy už nebude.
Moc hezký se to čte. Na videu jsem si všimla ( jestli blbě nekoukám), že nemá ani levé oko? Doufám, že jo jen blbě vidím a pokud nemá tak aspoň má druhé?
Mám uloženo, super.
Tak tady v Jeseníkách asi tak jak u Vás Raduš se vším. Já tohle milují a já bych šla do víc mínus a víc sněhu🥶.
Už🙏.
To byla rychlovka i já poslala😉. Je to na dobrou věc🙏.
Souhlasím👍, u mě to samé nevracet, využit i jinak však to půjde na dobrou věc🙏.
Kometko prosím Vaše číslo účtu ať Vám to pošlu a vy přepošlete. Pošlu i navíc pro Vás na převod😉. Děkuji🙏.
Kometko tak co už došly? Jestli můžu poslat?
Super kometko tak pokud to dopadne dobře tak se hlásím a s radostí pošlu, předem děkuji za pomoc🙏.
Ježíš samé ucho, nohy ……atd😆. Netopýr hádra🤣.
Holky zlaté jak tak na to koukám je to pro mě složité a navrhla jsem Zrzavci😉, že bych to poslala na její účet a až zjistí jak na to tak by poslala i za mě. Páč já si v tomhle fakt pablb. Pokud někdo víte jak na to , klidně pošlu Vám a vy to přepošle te🫣pomóóóc.
Jojo naše Bobi to bere s nadhledem, měla docela dobrou náladu a jsme se i za smáli.
Jojo vím, že Vám volala páč předtím jsme mluvili spolu s já ji říkala, že ji všechny odcuť zdravíte a posílate pozitivní myšlenku, říkala, že Vám jde zavolat.
Jizva jak jsem ji tady dávala tak ta červená nahoře část tak to je problém páč napřed odcházel hnis pak voda a má na výběr dvě možnosti první je, že to nechají tak a bude s tím stále chodit na čištění stále- stále - stále, druhá možnost udělat reoperaci a asi to místo vyčistit do hloubky a snad se to za pouzdři. No tak, že zůstává v nemocnici, na rehabku v LDN ať zatím zapomene. I já ji říkala, že lepší zůstat v nemocnici.
No má prostě smůlu doprd..e.