Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 15.03.2026, 08:04:01
Ano Kometko, ale to nesmí být človíček líny a jak víme jsou líni. Znám i já co mě la krycí psy. Teď i když mám s PP oba dva nekryje ani jeden páč jeden vyřazený ( moc bílé barvy) druhý pošuk a ten by nezvládl výstavy a bonitace, musela bych se sním trápit než bych ho uchovnila a za to mi to nestojí.
Pane jo Miško nestrašte, já vím ví vidíte a jste u toho a můžete porovnávat a zkoumat, ale snad ten kluk ušatý to dá a sám sebe překoná , aby dokázal tolika lidičkám, že je frajer a hlavně že už bude dobře, uffff🙏.
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 11.03.2026, 19:51:02
Už i já jsem se zamyslela ( a to je u mě vzácnost) kde, že je tak dlouho Lesnížínka? Připisuji to počasí a zahradě, ale nenapsat ani řádek během 14 dnů hmmm tak to má kaočka jak vyšité😉.
Tak hlášení dnešního dne😉, volala jsem Bobi a vzkazuje, že už má stehy všechny venku, zjistila, že se asi přetáhla a krvácela, ale už dobrý. Taky počítá, že příští týden jde do bazénu což je na cvičení super. Má na pokoji novou paní tak je holkám veselo. Sedět stále nemůže, ale náladu už má super. Jsem ji říkala, že nám tu chybí a už se na ní těšíme.
Když jsem jela z práce tak jsem si volala s Bobi a mám Vám napsat, že je v pohodě, chodí do schodů i ze schodů, ještě nemůže moc sedět, mokvá ji to stále, ale lepší se . No a tak trochu na ní padá LDN, jsem ji říkala, že pokud se nebude cítit ve své kůži ať mi okamžitě volá .
Odpověď na příspěvek uživatele N z 01.03.2026, 21:39:08
Jako co aby mě zase někdo tady osočoval co a jak blbě myslím? A dokonce, že jsem to a tamto? No tak radši nic a každý co měl nějaký názor po tom co tu prošlo tak na to se.e. Asi tak.