Potřebují berušky poradit a to jaké i-y se píše na konci slova Kakariki-y. Jeden pán mě tady opravoval a já zkoušela pátrat no a přišla jsem na to, že chovatele píšou buď i nebo y. Tak jak pak to je?
Potřebují berušky poradit a to jaké i-y se píše na konci slova Kakariki-y. Jeden pán mě tady opravoval a já zkoušela pátrat no a přišla jsem na to, že chovatele píšou buď i nebo y. Tak jak pak to je?
Jojo já vím a už jsem je i viděla, musím napsat, že se mi líbí. Budou Karviňáci rozšiřovat a více bude mravenců. Tyhle jsou blízko kometce kde bydlela a bydlí její rodiče. Někteří Karviňáci nadávají, že mravenci nemají co do činění s havíři, že tam měli udělat odkaz na havíře, ale mě se líbí a sama bych si něco takového pořídila.
Bobi ty jsi tak šikovná👍 a vlastně všechny holky odsuď👍.
Taky se přidám k tomu, že nikdy opravdu nikdy nechci sjezdy tady u nás v naší vlasti Němců a taky kdyby k tomu mělo někdy přijít Rusů, tečka a přesto u naší rodiny nejede vlak.
Mojí rodinu poškodily jak Němci tak pak Rusové, následky máme do dnešních dní, tečka ( napíšu to jen jednou a nikdy více) .
Jako koncert to byl určitě nádhera a ten kotel jen vařil, jenže pro mě moc uřvané. Efekty jednička. Vydržela jsem na to koukat chvíli víc nedám😉.
Jsem měla zimomravky🙏. Na ten koncert bych šla👍.
Musím napsat všechny písně pecka👍.
Jojo už jsem koukla a Dr.Max je má jen nevím které by byly pro nás top. Potřebují na spánek, klouby , páteř a stres😉.
Děkují a asi bych to zkusila já i můj. Kde a kolik to stojí? Pokud jsem dobře četla tak by to mělo být i v Dr.Max?
Prosím smutně koukám, ještě jsi mi neodpověděla na dotaz z 15.5 v 15.28hod😥.
Nikdo.
No a jak se žilo před ropou ? Vůbec by mi to nevadilo protože jako lidi jsme zklamali a já bych se ráda od toho všeho oprostila.
Hmmm představte si, že já to vím a jsem baba šetřivá proto bydlím ve svém, nakupují taky na cestách a co potřebují dokážu si obstarat za takovou cenu co akceptují. No a když nebudou pohonné hmoty jsou jiné alternativy, dost věci se dá nahradit.
No já nejsem závislá s benzínem jen na ČR, ale jezdím i hodně dál a ani tam se to nesype. No a když se tak stane, že budeme platit za 1l = 80kč tak se Vám i omluvim, ale prozatím nic takového se nebude konat a prozatím Vám nevěřím ani nos mezi očima.
Tak na tohle si počkám a fakt se budu informovat.
Já stále čekám na to jak jste psal, že za pár týdnu ( ty už byly) se nafta nebo benzín bude prodávat za 8Okč a kde nic tu nic ani v jiných státech co jezdím.
Vím, ale jaksi nemůžu tu píseň strávit. Nějak není moje gusto.
Pustím až bude čas a klid😉. Děkuji.
Úplně jak u nás jen s tím rozdílem, že ještě mám malé vnučky a tam se to dodržuje. Nemít kalendář kde hned ze začátku roku popíšu kdy a co tak nic nevím a neřeším to ani u sebe.
Prosím co to jsou za kapky? Čtu tady o tom, ale nějak to šlo mimo mě a teď mě to zaujalo. Hlavně na co jsou, jak se používají a kde je koupím jo a jestli je můžou i zvířata. Děkuji😉.
Víte proč Betty je bez emocí ? Víte proč stále chodí a pije? Já Vám to napíši má nemoc co se jmenuje Demence a v jejím věku už bude hodně pokročilá, bude se to jen a jen zhoršovat . Tohle je druhý stupeň pak to přejde na třetí a to pejsek štěká v kuse několik hodin. Mám zkušenost nedávnou u Batynka kterého jsme museli s touhle diagnózou uspat v 11letech.
Jsem se zasmála, mají kočandy pravdu👍.