Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 24.07.2026, 11:13:56
Už jsme pořídili obyč, malé jen fakt na vlhkost a teplotu. Nic jsem tam na víc nechtěla. Mám dvě taky meteostanice, ale už jsou hooodně staré i když ukazují vlhkost tak se liší s přístrojem o 10% a to je už dost, brala bych 1-2% rozdíl.
Hlášení ohledně odsávače na vodu. Čtyři dní po 6 hod. vylito 7l vody. Každý den po 2l a poslední den 1l. To byla ložnice která je dost velká. Vlhkost spadla na 50%.
No tak vlastně jsme zatím spokojeni, ještě musíme koupit měřič vlhkosti.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 19.07.2026, 12:16:48
Raduš no já jsem moc ráda za baráček hooodně starý, ale a zase to ale vlhkost je tady dost velká, ale kytkám to nevadí. V Havířově mi vždy všechny uschly a tady se jim daří jenže mám problém, že se tady nedaří palmě, několik jsem se jich snažila mít a vždy uschly. Dokonce se tady daří orchidejím což v paneláku jsem zakázala mi jer kupovat., jen ta palma mě mrzí.
Tady teď bouří a to dost jen je to bouřka bez deště, koukala jsem na předpověď a možná ve 14 hod. se s toho posmolíme co se na nás tady žene😉.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 16.07.2026, 13:12:00
Fakt že jo a hlavně mu to super myslí při tom se stará o manželku která se ve starším věku nakazila od klíštěte, nepamatuji která to je nemoc. Hodně ho baví jeho ordinace a fakt by bez ní už nebyl😉.
Dnes jsem byla u veta a povídame si o registru i když vet starší, vesnický musí registrovat , kdy by ne hrozí mu pokuta 300 000 kč. a teda dál mi papír domu pro každého psa a donesu vyplněné, ptám se kolik si za registraci bere, že 200 kč. Tož dobrá cena ,měla jsem u něho Gigouška na vyčištění zubů, tři musel vytrhnout + čištění + narkóza =550kč, taky velice slušná cena. Je to velice už starší vet má 90 let a stálé ordinuje👍.
Za 6 hod. provozu bylo vylito okolo 3 l. vody a spadla vlhkost o 12 procent, ale začaly jsme v kuchyni která je hooodně velká a otevřena. Dnes dáme do ložnice i ta je velká, ale dá se zavřít a uvidíme.
Manžel má citliví nos na vše a cítí i zrnko prachu vedle sebe🤣a když procházel okolo přístroje říkal “ možná sugesce a nebo , že musel vydat tolik peněz🤣, ale že cítí lepší vzduch”.