Děkuji za videa👍.
Děkuji za videa👍.
Doron je v zahraničí, tak snad ji kamarádka pošle aspoň SMS jak to sní vypadá.
Když jsem jela z práce tak jsem si volala s Bobi a mám Vám napsat, že je v pohodě, chodí do schodů i ze schodů, ještě nemůže moc sedět, mokvá ji to stále, ale lepší se . No a tak trochu na ní padá LDN, jsem ji říkala, že pokud se nebude cítit ve své kůži ať mi okamžitě volá .
Už jsem mohla zkouknout video a fakt los Emil, ale nevadí je to zázrak klobouk dolů😍. Je vidět neuvěřitelný pokrok🙏.
Mě to nejde obrazem jen zvuk, ale Orionka napsala, že šlape pěkně, věřím 🙏.
Hojení jde pěkně, ale je to hrůza. Když ho přivezli v tom hrozném stavu tak ty boláky nesmrděli? U lidí proleženiny hmmm super odér.
Jako co aby mě zase někdo tady osočoval co a jak blbě myslím? A dokonce, že jsem to a tamto? No tak radši nic a každý co měl nějaký názor po tom co tu prošlo tak na to se.e. Asi tak.
Já vím😉to byla jen taktická poznámka. I já bych nejradši nikdy neměla mobil jen mě to otravuje.
Tak to video byla špica moc se mi líbilo jak Vás kůň otravuje, kozičky moc roztomilé a nový stroj jednička👍.
“ Odvážná to žena” bez mobilu sama do hory, no na to je potřeba odvaha. Co by Vám povedala mamka? Vyhubovala, že jo😉.
Volala Bobi tak, že dnes ji převážejí již do těch Pasek na LDN plus rehabilitace. Cítí se velice dobře, bolesti v rámci možnosti a jsem se honem vyptala jak na tom je chodí, sedí, ale jen s korzetem a pak může jen ležet, ale po dobu co ji to trápilo 10 let a posledních 10 měsíců se cítí o mnoho lépe. No hlavně, že nemá už takové bolesti a snad vše už bude jen OK.
Hau konec hlášení😉.
No teda to co čtu tady kolikrát o Vaších všech psích kamarádech co a jak , tak si fakt říkám, že náš kašel je jen brnkačka. Hodně sil a držení tlapek, prstů posíláme jak Bambuli tak všem nemocným pejskům🙏.
Orionka:Ten nápis azbukou tam fakt nenapsali Bulhaři. A poslechněte si UA zástupce. Když Slovensko nepustí ee na UA půjdou a vezmou si ji sami. Mají mnohem silnější armádu - jejich slova.
Medvěd řekl: Není blbější zvířátko, než Čech. Necha si obsadit brloh a ještě nad něj vyvěsí cizí vlajku.
Nic ve zlém a hlavně neberu Vám Vaše přesvědčení, ale i já bych dokázala azbukou napsat i vy. Klidně to mohl být i Čech nemusel to být ani ten Bulhar. Jen si vzpomeňte na českého dědka jak kladl dřevo na železnici a rozhazoval lístky okolo aby to bylo na teroristy muslimy páč měl strach. Jak sám u soudu odpověděl PROČ. I tohle může být něco na ten způsob.
Orionko a UK se nudí a lezou po stránich se štětkou? Nikdo nikoho nechytli, ale přesně se ví, že to byly ti a ti.
Fakt mu to pasuje, čím dal hezčí , u nás se říká, že" vyloupl se labuťák ".
Jééé zdravím i já Fikovnici👌. Taky jsem si na ni už několikrát vzpomněla,
Já fakt nepochopím proč u nás vše tak trvá, jasně každý to umí vysvětlit, ale i tak to trvá🙏.
Raduš ty výš, že já jsem zahradník na prd a mám dotaz můžu ostřihat ovocné stromy příští týden? Potřebují to a dost urgentně a kanadské borůvky mi strašně se vytáhly a samo, že na horu nedosáhnu, je takový neforemní keř, když je ostřihám neublížím?
Už i já to mohla vidět, no super a žáden retard, ale chytrý, krásny pejsek👍.
Raduš už máš sluchátka? Jak pak se cítiš s novým zvukem?
Teď jsem mluvila s Bobi a cítí se soupeři po reoperaci. Musí čekat kam ji dají protože tam co měla jít už není místo. Jinak nahodilá tablet, ale zase jim bylo řečeno, že mají omezit tablet protože jim to stahuje Wi-Fi. Přečetla si jen začátek a sama říká, že na boku to s tabletem jde blbě. To pro zatím vše.
Jasně, že přibral a to bohovo fakt😉. Horsano na videu jste to vy? Boláčky se super hojí, je to vidět i to oko už tam vidím.