Já vím, ale to byla poznámka, že se nám líbí skloubit různé nástroje😉.
Já vím, ale to byla poznámka, že se nám líbí skloubit různé nástroje😉.
Bobi písničky VAU👍( boky se vlnily v rytmu), krása. Já i můj milujeme když v melodií zazní nějaký hudební nástroj z vážne hudby.
Musím si to poslechnout zítra ráno a procvičit svaly👍.
Tak jsme se s mojim u kafíčka zaposlouchaly a něco tak pěkného jsme už dlouho neslyšely👍super.
Aha, no jen taktická poznámka, proč by se to nemohlo dělat jak za naších předků a to tak, že každé jaro vyšel bača s pomocníky sehnal stádo od všech v dědině a hybaj do kopců. Na podzim dorazil a povracel ovce komu co patří. Tohle si pamatují já. Jak se vypořádávali peněžně a zbožím nevím, ale takhle to šlo a bylo k užitku. Majitel mohl klidně do práce. Byli u toho i psy, salaše, pomocníci, prostě to šlo a teď to nejde?
No a že se ptám, co říkáte na to co tady napsala Horsana?
Když jsem to od ní četla připomnělo mi to, že má ve všem 100% pravdy, že jo😉. Slovo od slova má pravdu.
No to je jasný, že v domácím léčeni se léčebny řád nedá a nedodržuje. To je jasný, to by si doma musela mít několik lidiček k ruce😉.
🫣jojo na podzim👍 asi kolem 10 měsíce než začne fest přimrzat půda.
Vyfotila jsem česnek jak mi vylezl ve dvou vyvýšených záhonech 😉.
Zorvanko je neskutečný bojovník a vy všichni okolo něho. Začíná být krásny kůň, já se sama v koních nevyznám a mám dokonce před nimi respekt, ale tím, že znám celí příběh Zorvanka tak smekám klobouk až k zemi. Nádherný kůň a jaký život s něho čiší.
Kdysi jsem se vyptávala veta, že pokud jsme měli velké psy nikdy jsem neřešili zubní kámen u nich, ale co máme pídí psy tak je to hrůza. Bylo mi odpovězeno, že malý psy malá tlama hodně zubu.
Vždy mám problémy u psů a to krmíme vším jen poslední pes nemá a asi nikdy nebude mít problém protože má neskutečně rád stále žvýká hračky, tím si čistí.
Proč je za slovo idiot N vysmíván?
Já nikdy ne příjmů to, že můžu někoho veřejně a vulgárně ponížit tečka. Ať je to politik, človíček z ulice, prodavač , popelář a nebo nemocný človíček. Dá se nazvat i inteligentně a nemusí být ponížen.
A Vám by se líbilo kdybych Vás za Váš názor nazvala idiotem? Každý má svůj názor, přesvědčovat můžete, ale urážet není vhodné.
Neříkám, že i já nepoužijí hanlivý výraz, ale jen ze srandy a nebo když je někdo zlí.
Ježíš to se omlouvám, já fakt myslela, že Mr. Fox, ale i tak hmmm škoda kobylky.
Co se stalo? Nemoc, kulka, zvíře?
Páni😲tak ta je jak vymalovaná. Nádhera.
Anonymní:Kde komu nadával, nelžete
Já už ani nevím Sarah za koho se stydím víc. Jestli za současnou politiku naší země nebo za to jací jste “idioti” a skočili jste na tolikrát ohranou lest.😐 Nezlobte se na mě, ale vedení Evropy a to i vlády ČR je banda neschpných hlupáků.😐 Byl bych moc rád kdyby se to nikdy nestalo a je to velmi frustrující pocit.Nikdo se na mě prosím nezlobte jak jsem to napsal,ale chtěl jsem to zkrátit na možné minimum a vyšlo mi tohle.
A to je co? Kdo pak lže? VY🤮.
No my z manželem jsme očkování pravidelně a za nás dva můžu říct, že my jsme fakt v naprostém pořádku ohledně chřipky. Nechali jsme se očkovat proto že pracujeme mezi lidmi a to dost. Pokud přestanu jezdit přestanu se očkovat.
Tak za mně určitě jo a následky nemáme. Očkujeme se asi už 15 let, taky jsme vynechávali hlavně když byl covid. Jo a nikdo nás nenutil děláme to dobrovolně😉.
🤮 proč zase jsme “ IDIOTI” 🤮. Vás nikdo tak nenazval za Vaše názory a ani nemáte právo takhle někoho nazývat.
S čistím svědomím můžu napsat, že takových dost je pracujících ho..do co si do huby nevidí. Na jednu stranu když vědí, že je vidíte a slyšíte tak “ ňuňu muňu” a jakmile si nevšimnou tak katastrofa, ale taky znám klienty co jsou fakt ho..da, ale mě mají rádi já po nich nic nechci já jim ještě přinesu a hlavně si snímá povídám😉. Já zastávám teorii, že “ taky jednou budu stará a nemocná a bůh ví jak se budu chovat já a jak na tom budu” Tak, že pochopím i ty nemocné, že to nemají jednoduché. Hlavně je personálu fakt málo , jsou hodně přetěžováni, špatně placení a mají velkou zodpovědnost.
Bobi já s mojí my klienty hrají vždy tu jejich hru vlastně to co ty jsi si snímá vykládala a hlavně je v tom nechám a bavím se s nimi jak oni chcou. Tak jsem snímá chodila na procházku a oni popisovaly co vidí jak se cítí a já snímá drbala. Bylo to velice mile. Milují naše babičky a dědečky.