Tak při provozu 3 hod. spadlo vlhko o 8 procent. No zatím fajn👍. Přidala jsem na ventilátoru a má to grady, během 15 min. o 2 procenta dolů.
Tak při provozu 3 hod. spadlo vlhko o 8 procent. No zatím fajn👍. Přidala jsem na ventilátoru a má to grady, během 15 min. o 2 procenta dolů.
Nevadí😉 a jako obvikle vše pomotám.
Všechny tři pro mě pecky👍.
Už dorazilo, přečteno a puštěno. Za hodinu zatím o 2 stupně odvlhčeno a jede to dál. Tak uvidíme. My fakt přemýšleli snad 5 let🤣. No ale zase krásně mi prosperovaly kytičky jediné co mi tady uvadlo tak byla palma, ale vše jede a kvete. Právě manžel říkal, že mi uschnou všechny kytky při provozu bedny.
Ha kometko nejsou, co jsme koupili chalupu tak za tři roky začali i tady být problémy s vodou. Náhodou ještě nemáme vyhlášený stop na zalívaní a bazény.
Mě nejvíce dostala smrt Bony Taylor.
I já bych brala déšť na 14 dní. Místo trávy máme spálenou zem.
U nás taky, od 5 hod. a zatím nepřestává. Hurá👍.
Jeee to je tak milé🥰🥰
Má tam být “ k dlouhým vlasům už ne plnovous a nebo strniště”.
Miluji dlouhé vlasy u mužů, ach jo, ale k dlouhým vlasům už je plnovous a nebo strniště.
Pamatuji si fotku syna Sarah v dlouhých vlasech, paráda. Co ještě mám ráda chlapa v pěkné uniformě, ale fakt hezké mlask, mlask.
Jojo přesně i tohle oslovení je na lopatu🤬.
No “ madam” od nafouknutých chlapů majitel autoopravny a profesor hmmm a hlavně ten tón a jsem v tu ránu naserinkaná a to doslova.
No pokud mě někdo pozdravy “ dobrý” tak taky si říkám jestli neumějí dokončit, pro mě neúcta. Já i když vstoupím do obchodu nahlas, zřetelně “ dobrý den ” a ve velkých obchodem zdravím každou uklízečku, prodavačku, prostě všechny zaměstnance. Já to tak mám.
Já jsem přímo alergická na oslovení “ madam ”. Tykání tak to si dost vybírám kdo jo a kdo nikdy😉.
Káťo ten kůň Vás miluje on/ona dělá vše co Vám vidí na očích 👍🐎🐴.
Tak já dnes objednala na váš podnět, ale ten dražší. Do pondělí by měl dorazit, budu zvědavá jak to dopadne. Cena 3 700kč. Chalupu máme starší 150 let a vlhkost je tady dost velká a opravdu jsme uvažovali o přístroji , no a konečně teda koupili. Kdyby ne Vás tak ještě nekupíme a jen uvažujeme👍.
a ve městě-náměstí-přítel-jdu pro peníze-já tak jo,já jdu do zverimexu,sejdem se tam-a hezky v kšiltovce s tím pérem…achjo jo-nemám rozum a nemám-marně ho často hledám
Nehledejte, buďte ráda, že jste taková jaká jste, únava, rozum, zpomalení tohle všechno příjde po šedesátce a stářím. Tak si teď užívejte.
Tak to jsme se fakt zasmáli plus ještě dodatek od Janea🤣🤣👍.
Bavili jste se tady o Leningrad, já měla klientku která pocházela od tama a tak jsem si sní sedla , vše mi vyprávěla, vždy mě to chytlo za ❤ a pokaždé si na ní vzpomenu v nějaké souvislosti. Svým vzpomínáním jste mi ji zase připomněli.
Měla jsem hodně klientů kteří mi vyprávěli co vše zažily a vím že můžu posoudit co a jak a opravdu mám obavy, že se blížíme k tomu zlému. S manžele opravdu jsme uvažovaly kam, kde a co jak by k tomu došlo.
Náš vesnický preferuje roční, musím do města na kliniku pro 3 letou. Bude dražší, ale nevadí, mladší dál bude dostávat celou kombinaci. No uvidíme až tam půjdu se optám co a jak.