Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 23.05.2025, 23:20:28
Po třetí vysázení do vyvýšených záhonů rajčata, papriky, fazole a teď na procházce jsem zjistila, že cítím námrazu😟. Mě už fat střelí, jestli i teď nepřežijí tak letos končím a nic neobnovují. Česnek vydřel, brambory taky chytily námrazu, ale vypadají, že obrazy.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 23.05.2025, 17:54:38
No Raduš jsme na ty kytky asi obě stejně co koupím zdechne, už jsem tolik investovala do kytiček, že mě to přestalo bavit a kupuji jen ve slevách, v akcích a nebo za kačku a zachraňují, vydrží, přežije dobrý, nevydrží, nemrzí. Kamkoliv přijdu koukám jak ukrást nějaký výhonek . Jinak jsem fakt rezignovala. Je taky pravda, že v paneláku nic nepřežilo a teď na chalupě mi dokonce kvetou už 5měsíců orchideje co jsem si vzala od sousedky která je chtěla vyhodit a to nedělám žádné cavyky, jednou týdně zalít, vylít přebytečnou vodu a šichta.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 19.05.2025, 22:19:14
No u nás se říkalo, že Havířovská nemocnice ani náhodou a pokud potřebujete dítě dát do nemocnice obloukem se vyhnout.
Teď mám nejbližší Krnovskou, roky už taky přibývají tak čekám kdy se tam někdy objevím a co budu na ní říkat. Už jsem byla na ambulanci páč jsem spadla a na vaně se potloukla, no prozatím dobrý až na to, že je budova hodně stará a tím pádem samé zákoutí. Hodně těžko se člověk orientuje.
Jojo bizár🤨, já před vysíláním viděla sestřih od roku 2014 kdo který rok vyhrál a no a mužů napsat, že snad za celou dobu 2x vyhrál normální zpěvák-čka. Tato doba není pro mě 🫨.
Odpověď na příspěvek uživatele Tap z 18.05.2025, 15:44:45
No neviděla jsem, ale podle popisu pro mě nepřijatelné pokud to takhle mělo být 🤬. Jak říkám divní lidí, jsem stará škola neboli fosílie a tomuhle opravdu nerozumím a ani nechci pochopit😱.
Hmmm fakt jsem staroba radši zůstanu na svém písečku.
Tak teda i já se připojím. Nevadí mi anonymi, ale fakt by mě bavilo kdyby si dali přezdívku. Ti co se vydávají za někoho jiného ti mi vadí. A ano bylo by nedobře uzavřít přístup anonymum, diskuze by opravdu upadla. Tak za mne je nechat, ale s přezdívku 👍.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 11.05.2025, 22:51:52
Přesně tak jak píše Dron. Ono bez té úpravy by to nešlo, dokážeš si představit třeba takového bílého Bišonka kdyby se ta srst neupravila? Nooo potěš koště , to by chodil sám dred až by nemohl chodit. Někdy vidíš v telce jak zachraňují ty pejsky a musí jím střihat srst i s výkaly a jak je srst stahuje. Musí se taky pejsci upravovat to se fakt nedá. Já mám už pátého psa střihacího a jen jeden se těšil k střihačce, ale fakt jinak to nejde.
P.S a ty spreje co tam vidíš tak to je na lepší rozčesání.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 04.05.2025, 21:23:59
😉 u mě taky rodiče chlastaly a já jsem zarytý abstinent. Když to človíček vidím a má před sebou ukázku jak by mohl dopadnout hmmm fuj nechci.
No, ale abych to nesvalovala na rodiče tak já v 17 letech jsem měla otravu alkoholem a tím jsem si vlastně asi vypěstovala odpor vůči alkoholu a nenávidím když se někde pije, hlavně ty kecy.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 04.05.2025, 17:47:16
Píšete v hádankách a já když to čtu tady v Jeseníkách nevím vůbec nic asi si stojím na vedení🙃. Prosím vysvětlit kdo, co, kam, proč, ať jsem v obraze a nehádám.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 04.05.2025, 13:36:39
Aha já vlastně zapomněla jak pak se to jmenuje, můj by ani na to nešel jen ho přesvědčila doktorka, že ona na tom byla a že fajné. No moje mu to nic nedalo, nepřineslo, neulevilo spíš tam cítí i větší bolesti. Nevíme jestli byly aplikace v pořádku, ale říkal, že už se nikdy nenechá tak blbě nalákat, to je to jak človíček věří lékařům. Já vím, že jsme každý jiný, já to chápu.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 04.05.2025, 10:35:10
U nás Jesenicko po 2X 5 kapek a jednou 10 kapek. A to jsem včera lítala po zahradě a vše připravovala na kroupy, fučák a ono jako nic. Na jednu stranu dobře páč jsem dnes četla, že v Ostravě na domově Iris jim ulítla půlka střechy a to tam na podzim měly záplavu až do prvního patra, tak jsem ráda, že u nás nic, ale popršet bych už uvítala.
Odpověď na příspěvek uživatele xxx. z 03.05.2025, 23:36:10
No nevím, nevidím a neslyším jak to Váš pejsek má, ale podle popisu spíš si myslím, že prožívá sen. Moji pídi psy to tak mají a vždy říkáme, že honí fenečky.