Děkuji zapíšu, ty 3€ rozebíraly novináři a opravdu rozebíraly, že 3 € za každou položku v balíčku, pokud budou 3 límce to je jedna položka, ale když u toho bude vodítko, hračka. Tak to by mělo být už 3x 3€.
Děkuji zapíšu, ty 3€ rozebíraly novináři a opravdu rozebíraly, že 3 € za každou položku v balíčku, pokud budou 3 límce to je jedna položka, ale když u toho bude vodítko, hračka. Tak to by mělo být už 3x 3€.
Já vím, ale já byla přesvědčená, že jen 3 € do těch 3 500kč. Pokud by to bylo ještě těch 300kč za každý jeden kus v balíku tak jak i to €, to už se malé částky nevyplatí.
Prosím a jakou velikost jste objednala? Až si něco zase budu na Temu objednávat tak bych ho přibrala pro moje kulíšky. Jo a jak pak se to tam jmenuje?
Cena no jako dobrá bez PP, mohly by být i nižší, ale když je poptávka tak proč ne, že jo a přitom těch 8 500 kč je jedna z nejnižších, chtějí i víc okolo 10 000 až 15 000kč bez PP. Název může být i takový správně je Ruská barevná Boloňka , Bolonský je starší název bez Ruská barevná . Kluby se dohodly a daly tyhle dva plemena dohromady . Já poznám rozdíl mezi nimi a vzhledově do Bolonský bych nešla. Povahově jsou obě plemena super.
No s PP je cena20 000 až 35 000kč.
Nesmrdí Ruská barevná Boloňka může vypadat i takhle i když má víc na sobě světlé srsti😉.
Tak já se taky pochlubím😂. První fotka výměna kolena před rokem a druhá zdevastované jizvy po havárce před 47lety.
Bíle místa nevím proč já spíš na jizvě co jsou vidět červeně místa, tak jsou červené 3 místa. Neřeším asi v poho😉.
Zkusila jsem si paní dat do Googlu co mi na ní vyskočí. Jo bylo to tam, ale jen jeden odkaz a to na facebook, který já nemám. Projela jsem tři stránky a nikde nebylo ani písmenko. Dokonce jsem zjistila, že je i tady registrovaná na chovzvířat.
Asi jsem špatně hledala😉. Jen tolik k tomu, že máme Google.
Jsem zkusila dát , že co bude u nás v dědině. Snad to půjde otevřít, mě se to líbilo.
https://www.obecjindrichov.cz/aktualne/velka-stredoveka-slavnost-v-zamecke-zahrade-v-jindrichove-1-srpna-2026?utm_campaign=1176743&utm_medium=sekce-z-internetu&utm_source=www.seznam.cz#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.localbox&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=loc1&dop_req_id=UcxlgguMSa1-202606080951&dop_id=274976153&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=abtest302_asistent_url_varC
Děkují, fakt jsem si myslela, že jsem už pako i když dokážu( a to vím) udělat dost chyb.
https://zvirata.bazos.cz/inzeraty/kakariky/
Třeba tady 🙋
Děkují 👍i já měla i, ale pán/í mě slej, že y a když jsem pátrala tak bylo i, ale chovatele píšou i dost často y a to mě zmátlo, že by se tolik lidí pletlo?
Hmmm zajímavé , když potřebují pomoc s i-y tak ticho po pěšině, ale když ho napíšu špatně tak se hned někdo ozve😉.
U Bišonku a i u Ruské barevné boloňky si vybereme sami s kým kromě. Povinně jedná výstava, bonitace a různé vyšetření zdraví (oči, srdce…..atd). A pokud splní je chovný -á.
Potřebují berušky poradit a to jaké i-y se píše na konci slova Kakariki-y. Jeden pán mě tady opravoval a já zkoušela pátrat no a přišla jsem na to, že chovatele píšou buď i nebo y. Tak jak pak to je?
Jojo já vím a už jsem je i viděla, musím napsat, že se mi líbí. Budou Karviňáci rozšiřovat a více bude mravenců. Tyhle jsou blízko kometce kde bydlela a bydlí její rodiče. Někteří Karviňáci nadávají, že mravenci nemají co do činění s havíři, že tam měli udělat odkaz na havíře, ale mě se líbí a sama bych si něco takového pořídila.
Bobi ty jsi tak šikovná👍 a vlastně všechny holky odsuď👍.
Taky se přidám k tomu, že nikdy opravdu nikdy nechci sjezdy tady u nás v naší vlasti Němců a taky kdyby k tomu mělo někdy přijít Rusů, tečka a přesto u naší rodiny nejede vlak.
Mojí rodinu poškodily jak Němci tak pak Rusové, následky máme do dnešních dní, tečka ( napíšu to jen jednou a nikdy více) .
Jako koncert to byl určitě nádhera a ten kotel jen vařil, jenže pro mě moc uřvané. Efekty jednička. Vydržela jsem na to koukat chvíli víc nedám😉.
Jsem měla zimomravky🙏. Na ten koncert bych šla👍.
Musím napsat všechny písně pecka👍.