Mě to taky dělalo pak zase ne přestalo a teď několik dní zase blikám. Mám nastavené Chrome.
Mě to taky dělalo pak zase ne přestalo a teď několik dní zase blikám. Mám nastavené Chrome.
Nic , nic a nic nepomůže. Mám vlastní zkušenost 11 let a dál to nešlo. Záleží jak dlouho to vydrží te, já to dala tak necelé 2 roky😥.
Vidím čtyři a Bobi má šest hmmm dva Vám tam chybí 🤣.
Není už je tam zase🫣.
Konečně jsem měla čas a koukala na video 👍, líbilo se mi jen škoda, že neumím jejich řeč🫣.
Dnes jsem dostala zprávu, že Boby byla na rentgenu vše OK a už teda zjistila , že má v páteří 6 šroubů a tím, že je vše OK muže začít s rehabilitací na 100%.
Konec hlášení 🙏.
Ano Kometko, ale to nesmí být človíček líny a jak víme jsou líni. Znám i já co mě la krycí psy. Teď i když mám s PP oba dva nekryje ani jeden páč jeden vyřazený ( moc bílé barvy) druhý pošuk a ten by nezvládl výstavy a bonitace, musela bych se sním trápit než bych ho uchovnila a za to mi to nestojí.
Pane jo Miško nestrašte, já vím ví vidíte a jste u toho a můžete porovnávat a zkoumat, ale snad ten kluk ušatý to dá a sám sebe překoná , aby dokázal tolika lidičkám, že je frajer a hlavně že už bude dobře, uffff🙏.
Moc hezká video a pro mě pohlazení na duši 🙏.
ÚÚÚž více kapkáme, jojo protože jsem zalila česnek😉.
Já jsem na Jesenicku, oblast Osoblažska a 10km do Polska😉no a čekám a světe div se stále nic žáden déšť.
No tak to jsem zvědavá🤪páč tady u nás fakt déšť je na zasmání.
Jsem klikla 2X a bylo to tady 2X.
VAU😏, to je tak hezký příběh.
Zorvanko bude mít taky takový hezký příběh👍.
Už i já jsem se zamyslela ( a to je u mě vzácnost) kde, že je tak dlouho Lesnížínka? Připisuji to počasí a zahradě, ale nenapsat ani řádek během 14 dnů hmmm tak to má kaočka jak vyšité😉.
Halóóó Raduš kdepak jsi?
Mišo a Estera byl kdo? Asi od někoho koník? 😢🐎😢
Moc hezké👍 oba videa.
Tak hlášení dnešního dne😉, volala jsem Bobi a vzkazuje, že už má stehy všechny venku, zjistila, že se asi přetáhla a krvácela, ale už dobrý. Taky počítá, že příští týden jde do bazénu což je na cvičení super. Má na pokoji novou paní tak je holkám veselo. Sedět stále nemůže, ale náladu už má super. Jsem ji říkala, že nám tu chybí a už se na ní těšíme.
Konec hlášení😉.
Ano věřte je to obrovský rozdíl a my co ho nevidíme každý den jen sem tam tak to fakt vidíme👍 ty obrovské rozdíly.
Pane jo🙏, Zorvanko už vypadá o 💯X lépe, čim dál vypadá jak roční koník. Boláčky se krásně hojí👍. Má hluboká poklona pro všechny okolo Zorvanka.