Děkují 👍i já měla i, ale pán/í mě slej, že y a když jsem pátrala tak bylo i, ale chovatele píšou i dost často y a to mě zmátlo, že by se tolik lidí pletlo?
U Bišonku a i u Ruské barevné boloňky si vybereme sami s kým kromě. Povinně jedná výstava, bonitace a různé vyšetření zdraví (oči, srdce…..atd). A pokud splní je chovný -á.
Potřebují berušky poradit a to jaké i-y se píše na konci slova Kakariki-y. Jeden pán mě tady opravoval a já zkoušela pátrat no a přišla jsem na to, že chovatele píšou buď i nebo y. Tak jak pak to je?
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 06.06.2026, 07:26:00
Jojo já vím a už jsem je i viděla, musím napsat, že se mi líbí. Budou Karviňáci rozšiřovat a více bude mravenců. Tyhle jsou blízko kometce kde bydlela a bydlí její rodiče. Někteří Karviňáci nadávají, že mravenci nemají co do činění s havíři, že tam měli udělat odkaz na havíře, ale mě se líbí a sama bych si něco takového pořídila.
Bobi ty jsi tak šikovná👍 a vlastně všechny holky odsuď👍.
Taky se přidám k tomu, že nikdy opravdu nikdy nechci sjezdy tady u nás v naší vlasti Němců a taky kdyby k tomu mělo někdy přijít Rusů, tečka a přesto u naší rodiny nejede vlak.
Mojí rodinu poškodily jak Němci tak pak Rusové, následky máme do dnešních dní, tečka ( napíšu to jen jednou a nikdy více) .
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 16.05.2026, 16:03:33
Hmmm představte si, že já to vím a jsem baba šetřivá proto bydlím ve svém, nakupují taky na cestách a co potřebují dokážu si obstarat za takovou cenu co akceptují. No a když nebudou pohonné hmoty jsou jiné alternativy, dost věci se dá nahradit.
Odpověď na příspěvek uživatele N z 16.05.2026, 13:54:49
No já nejsem závislá s benzínem jen na ČR, ale jezdím i hodně dál a ani tam se to nesype. No a když se tak stane, že budeme platit za 1l = 80kč tak se Vám i omluvim, ale prozatím nic takového se nebude konat a prozatím Vám nevěřím ani nos mezi očima.
Odpověď na příspěvek uživatele N z 15.05.2026, 20:59:43
Tak na tohle si počkám a fakt se budu informovat.
Já stále čekám na to jak jste psal, že za pár týdnu ( ty už byly) se nafta nebo benzín bude prodávat za 8Okč a kde nic tu nic ani v jiných státech co jezdím.