Mě taky vlastně otec opustil ve 2,5 letech a taky vím, že se mu nechtělo bojovat tak dlouho s mamkou o mně, nevydržel. Oba rodiče byly stejné povahy a to k sobě nejde, nepasuje. Po několika letech jsem potkala svého otce hmmm….. pro mně i pro něho jsme si už byly cizí. Prostě jak byste potkaly někoho a já vím, že to tak cítil i on. Radši jsme se přestaly vídat, protože jsme jen předstíraly😢.
Tak, že dnes v Action jsem koukala na ty rohožky jako koupelnové, měkké, vysoké špuntíky, že s toho udělat čmuchácí kobereček jak to tady už někdo dával na začátku. Rozměr 49 x 48cm a spodek se dá přilepit, cena 120kč😉 no nekupte to, že jo.
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 07.12.2024, 22:41:31
Nejste hysterka🤫,
moji psy předešlý i ty pídi nikdy nereagovaly na petardy, klidně jsem mohla sněmy jít ven v největším rachotu a psy nic. Teď tyto dva Gigoš a Chuli reaguji opravdu nervově. Nikdy jsem nebyla pro petardy celý měsíc, beru když je to na silvestra tu hodinu, proč ne. Psy si na to připravím , ale je mi opravdu líto zvěře která v přírodě neví co se děje.
Pokud to někomu vadí a já tam přijedu k němu na návštěvu, tak to respektuji a nestřílím. Manžel a syn taky střílí o půlnoci, ale jdou od chalupy trochu dál na zahradu. Nenechají si vymluvit, že prostě po půlnoci ne ať je klid. Když s nimi o tom mluvím, že ta zvěř se bojí, oni to berou, je jim zvěře líto, ale tu půlnoc si nenechají vymluvit petardy. No a co s nimi teď?
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 07.12.2024, 17:11:55
Ne opravdu tvrdá anestezie i před vyšetření muselo být a pak natvrdo uspat. Lékaři odmítají co už u nich jsem byla bez anestezie mě vyšetřit, připsání na moje tělo moc nepůsobí.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 07.12.2024, 10:36:34
No Sarah já bych radši polykala kameru ústy než si ji nechat dát druhou stranou. Pokud musím na kolono musím jít do narkózy celkové protože cele tělo se brání a vyšetřit se nenechá kdež to gastro udělám s úsměvem😉. To i vyšetřující lékař říkal “s úsměvem na začátku a nezažil jsem, že po vyšetření se někdo ještě směje”.
No nemám slov ohledně sněhu😟. Včera tady vypadalo, že jako už se zadaří a my budeme brouzdat v metrových závějích. Nakonec prd, nic se nekoná a to bydlím v Jeseníkách. Moc milují sníh a kde nic tu nic, zato nám kvetou kytičky na zahradě. Mě už fak picne☹️. Já chci sníh❄️.
tak já jsem stará škola, já rodila v minulém století, nanic si stěžovat nemůžu. Ke všemu tvrdím, že můžu rodit za všechny ženy světa když mi přinesou čokoládu😉. Umně porod super. Manžel nesměl k porodu, to se za nás nenosilo, ale myslím, že by můj ani nechtěl, tak to tvrdí on, ale kdybych opravdu chtěla šel by.
Vše co starší holky tady napsaly ohledně té doby a života je pravda plus i J5. Pročítaní , na vše jsem si vzpomněla jak pak bylo , prostě jsme v tom žily . Já s manželem oslavíme zanedlouho 45let spolu a můžu říct, že taky jsme si svoje prožily a ruku na srdce “ neměnila bych a vím, že ani můj ne”🤫.
naší milovaní parťáci dostanou pod stromeček to co po celý rok nikdy nedostanou a to je kus buřtu, nebo tlustý párek klidně i uzený🙃. Dá se to pod stromeček už ráno , aby jeto lákalo a pak jen čumíme jak chodí a čuchají 😂. Večer když už můžou tak to rozbalovaní je nej sledovaná televize.
Jinak dárky nedostávají páč je mají průběžně👍 po celý rok.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 03.12.2024, 22:21:03
Dobre ranko😉,
Zrzavci přeji Vašemu mužíčkovy , aby jako už chlap byl fit a hlavně se opravdu nepřepracoval, nestojí to za to.
Mě jako usměrňovat 😂a říkat, že něco nejde, nemám, klid hmmmm to fakt nejde. Já človíček ve svých 64letech s ADHD tak to fakt ne.
A víte co ? Dobře mi tak, mám mít rozum který fakt nemám🤣. Manžel vždy tvrdil, že mám motor od stíhačky v prdely, no a teď na stáří už je tem motor s vrtulníku, ale stále je🤣.